- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #292.021
ahahah koptum şu anYapmaz o illa yengenin fasulye türevlerini yiyecek öğle yemeğinde
Iyiyim canim saol, sen nasilsin ? Yavastan donus hazirliklarina basladim. 1 ay sonra donuyoruz da, zamaninin nasil gectigini pek anlamiyorum bu aralar. Tamamdir, unutmam yarin :)Tabi ki gelebilirsin canım sadece yarın perşembe kilo bildirimini unutma.
Nasılsın
kelime hazeneni genişletmeye bak kolay gelsin bende dil olmadığı için başka bir şey diyemicemkızlar benim bi derdim var
ben çoğunuzun bildiği üzere alman bi şirkette çalışıyorum ortak dilimiz ingilizce
ben 7 senedir burdayım fakat hala çat pat konuşuyorum ( işle alakalı sorun yaşamıyorum anlıyorum felan ) , bi hevesim olmadı ihtiyacımı görüyor bu kadar ingilizce diye de ilerletmedim
şimdi şöyle ki ayın 13 ünde almanya ofisinden bi üst yetkili bizim ofise geliyor ve amca bizimle tek tek özel olarak iş deneyimimiz ile ilgili görüşmek istiyor (başka ülkenin ofislerinde yada almanyada çalışma olanağın ne gibi felan olacakmış sanırım müdürün dediğine göre yada sahada çalışmana engel varmı gibi gibi )tabi ingilizce olacağı içinde ben tutuştum bu süre içinde çatır çatır konuşacak bi ingilizce öğrenemeyeceğim ama şöyle yap azda olsa faydası olur diyebileceğiniz bişeyler var mı?
kendimi tanıtan bişeyler hazırlayıp gerekiyorsa ezber yapıcamama sorular ne olacak hiç kestiremiyorum off off o gün yerin içine mi girsem napsam
Yaptım ama oldu galıbaKızlar profil bilgilerinizden özel başlık kısmına
Başlangıç kilonuzu güncelinizi ve hedefinizi yazmanızı rica ediyorum
@birazhuzur2008 @YILDIS
Ve tüm takım
Sozde yaptım ama olmamis yani dısarı si gormuyo yada yanlıs yere yazdımKızlar profil bilgilerinizden özel başlık kısmına
Başlangıç kilonuzu güncelinizi ve hedefinizi yazmanızı rica ediyorum
@birazhuzur2008 @YILDIS
Ve tüm takım
Afiyet olsun tartı gunu cuma degılmıydı ben daha cok yeni basladım eminim veremedımBen çok acıktım kızlar detoks çorba çok zorladı beni evde de tekim insallah dayanabilirim şuan tartıda da 70.50 gösteriyorum muhtemelen yarın sabah 68.90.gibi bir rakam görürüm
Cuma canım arkadaş amerikada olduğu için o perşembeleri bildirim yapacakAfiyet olsun tartı gunu cuma degılmıydı ben daha cok yeni basladım eminim veremedım
Tamam bende gunumu degıstı diye dusunmustumCuma canım arkadaş amerikada olduğu için o perşembeleri bildirim yapacak
Ya benim hıc fırsatım olmuyo kendimle ilgili seylere bile zor yorum yapıyorum acıkkcası ama yine girerim yorumlaraArkadaşlar sadece menü paylaşmak kendinizden birs şey katmak ile takım olamayız lütfen her menüye yorum yapın arkadaşlarınız ile ilgilenin
Sadece yazıp çıkanlara lafım canım .ama menü yorumlarına her zaman katılman bilgi edinmen demekYa benim hıc fırsatım olmuyo kendimle ilgili seylere bile zor yorum yapıyorum acıkkcası ama yine girerim yorumlara
Yediğin miktarı da yazarsanBugun ki menum
Bir adet muz
Sabah
Form cay bı fıncan
Beyaz peynir zeytin
Azıcık yağda sucuk kızarttım
Dere otu roka (emzırıyorum)
Kepek ekmegı
Oglen
Mantar sote
Yesıllık salata
Bı kase yogurt
Kepek ekmegı
Ara fındık 20 tane vardır
Aksam
Ikı tabak mısır corbası
Yesıllıl salata
Ara humananın süt yapıcı cayı
2.5 litre su
Yatarken yine yogurt yemeyi dusunuyorum
Aslında misal peynir yiyorum dıyelımkı bı kibrit kutusunu bulmuyo yada ıkı zeytin bugun yıyosam yarın uce cıkabılıyo o yuz den yazmadım ama yazarım bundan sonraYediğin miktarı da yazarsan
2 dilim kepek ekmegi vs gibi .
Emzirdigin için yorum yapmaman daha iyi dorty daha bilgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?