- 24 Haziran 2016
- 7.530
- 26.564
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #292.041
Gule Gule kullanın 150 kısımı durgun fLan mı varSlm kıZlar iki gundur temizlik yapıyordum. Az kaldı artık dün salonuma perdelerim geldi çok güzel oldu artık evimin şekli düzelmeye başladı 4 senenin sonunda sukurler olsun.Misafir işi haftaya cumaya kaldı ama yine de tedirginim 150 kişi gelecek korkuyorum nasil basedecem diye dua edin bana çok öpüyorum hepinizi ❤
Sağol canim .Yok canim kızıma diş buğdayı yapicaz doğuma gelenleri liste yapınca ortaya 150 kişi çıktı bakalım nasil olacak :/Gule Gule kullanın 150 kısımı durgun fLan mı var
Masallah Allah uzun omur versin kucuk hanımaSağol canim .Yok canim kızıma diş buğdayı yapicaz doğuma gelenleri liste yapınca ortaya 150 kişi çıktı bakalım nasil olacak :/
Maşallah canım her biri 1 çeyrek getirirse yaşadınSlm kıZlar iki gundur temizlik yapıyordum. Az kaldı artık dün salonuma perdelerim geldi çok güzel oldu artık evimin şekli düzelmeye başladı 4 senenin sonunda sukurler olsun.Misafir işi haftaya cumaya kaldı ama yine de tedirginim 150 kişi gelecek korkuyorum nasil basedecem diye dua edin bana çok öpüyorum hepinizi ❤
Sağol canim cumlemizin yavrularına versin AllahimMasallah Allah uzun omur versin kucuk hanıma
Yok kız ne çeyreği para veriyorlar burda :))Maşallah canım her biri 1 çeyrek getirirse yaşadın
Bende iki hafta once kuran okuttum para taktılar ve hediye getirenler oldu ama ben fazla kisi cagirmadım 40 kısı falandıSağol canim cumlemizin yavrularına versin Allahim
Yok kız ne çeyreği para veriyorlar burda :))
Valla bendede tatlı yeme ıstegı var napıcam boyle bılmıyorum sanırım baya bı astın yanı dogrumu anladım. Birde uyumak istiyorum inat etti bu aksam uyumuyo sallıyorum simdi sabaha kadar deliksiz uyumak istiyorum hasret kaldım uykulara. Uyandıkca buraya giriyorum bendeBen çok açım şu anda ama listem maşallah upuzun. Utandım kendimden.
Kalori hesaplarken hep yuvarlak değerler kullanıyorum. Mutfak tartım yok zaten. Kalori değerleriyle ilgili yanlış gördüğünüz birşey olursa uyarın canlarım
Aminnnn evlat gibi varmıSağol canim cumlemizin yavrularına versin Allahim
Yok kız ne çeyreği para veriyorlar burda :))
Bu diyetin ayrıcalığı nedir acaba??Zigzag kalori diyetimin ilk günü
Menüm şöyleydi
9:30
Sütte 2 yumurta 200kal
1/4 avokado 20 kal 1tk zyağ 40 kal
2 zeytin 15 kal
1/2 salatalık 10kal
Maydonoz
Toplam:285 kal
13:00
Kıymalı soslu közlenmiş patlıcan (adını bilmiyorum) 120 kal yaklaşık
1 bardak yoğurt 115kal
Toplam:235
16:00
1 elma 1 su smothi 50 kal
2 kaşık yoğurt50 kal
Toplam:100
19:00
Kabak çorbası (tadı kötüydü 1/2 kepçe) 50kal.
2 hamburger köftesi (avuç içi kadar evde yapıldı) 200kal yaklaşık
Salata 80 kal
Toplam:330
Akşam yemeği sonrası
Yeşil çay 0kal
1/2 soda 0kal
Gün sonu toplam 950 kalori
Almam gereken miktar 1461 kaloriydi tamamlayamadım Yarın biraz daha arttırırım
Canım su guncelleme olayını sanırım yapamadım yazdım ana ekranda var ama profilde gozukmuyo neden olabilir??Ben çok açım şu anda ama listem maşallah upuzun. Utandım kendimden.
Kalori hesaplarken hep yuvarlak değerler kullanıyorum. Mutfak tartım yok zaten. Kalori değerleriyle ilgili yanlış gördüğünüz birşey olursa uyarın canlarım
Allah kabul etsin canim.Esimin akrabaları çok kalabalık e bunu cagirmasak ayıp şu darılır şu küser derken liste kabardı bakalım.. inşallah altından kalkabiliriz.Bende iki hafta once kuran okuttum para taktılar ve hediye getirenler oldu ama ben fazla kisi cagirmadım 40 kısı falandı
Yok canim valla ❤Aminnnn evlat gibi varmı
Bu sefer bayagi doyurucu menu olmus afiyet olsun canim seni takipteyim :))Bugun ki menum
Bir adet muz
Sabah
Form cay bı fıncan
Beyaz peynir zeytin
Azıcık yağda sucuk kızarttım
Dere otu roka (emzırıyorum)
Kepek ekmegı
Oglen
Mantar sote
Yesıllık salata
Bı kase yogurt
Kepek ekmegı
Ara fındık 20 tane vardır
Aksam
Ikı tabak mısır corbası
Yesıllıl salata
Ara humananın süt yapıcı cayı
2.5 litre su
Yatarken yine yogurt yemeyi dusunuyorum
Cok guzel menun peki doydunmu canimZigzag kalori diyetimin ilk günü
Menüm şöyleydi
9:30
Sütte 2 yumurta 200kal
1/4 avokado 20 kal 1tk zyağ 40 kal
2 zeytin 15 kal
1/2 salatalık 10kal
Maydonoz
Toplam:285 kal
13:00
Kıymalı soslu közlenmiş patlıcan (adını bilmiyorum) 120 kal yaklaşık
1 bardak yoğurt 115kal
Toplam:235
16:00
1 elma 1 su smothi 50 kal
2 kaşık yoğurt50 kal
Toplam:100
19:00
Kabak çorbası (tadı kötüydü 1/2 kepçe) 50kal.
2 hamburger köftesi (avuç içi kadar evde yapıldı) 200kal yaklaşık
Salata 80 kal
Toplam:330
Akşam yemeği sonrası
Yeşil çay 0kal
1/2 soda 0kal
Gün sonu toplam 950 kalori
Almam gereken miktar 1461 kaloriydi tamamlayamadım Yarın biraz daha arttırırım
Canim kisiler bilgilerden avatar in altinda özel baslik adi altinda kutucuga yazacaksin,Canım su guncelleme olayını sanırım yapamadım yazdım ana ekranda var ama profilde gozukmuyo neden olabilir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?