- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #292.061
Tam çok az yiyosun diye düşünecekken akşama sarmalara saklamışsın kendini birde akşam öğününden sonraki arada muz çok kalorili güniçinde yesen daha iyi olur. Afiyet olsun kuzum. İnşallah sarmalar incecik minnak minnaktırgünaydın kızlar dünkü menüm
sabah 7
1dilim peynir
1bardak süt
7 zxeytin ve avcum kadar yufka
ara yok
öğlen
1 kase ıspanak üzeri yoğurt
ara yok
akşam
5lahana sarma
1kase sehriye çorbası
yoğurt
ara 1küçük muz ve 1 elma
Gunaydın:) tesekkurlerBu sefer bayagi doyurucu menu olmus afiyet olsun canim seni takipteyim :))
Canim cok gecmis olsun su eklem agrısı berbat bısey menun de hoşuma gitti yarasın. Tez ıyılesGünaydın kızlar şimdide hastalık sırası bende sanırım dün akşam 7 buçukta uyudum sabah 6 ya kadar uzun zamandır uyuduğum en uzun uyku sol kolum tutulmuş boğazım ağrıyor eklemlerim ağrıyor inşallah ayakta atlatabilirim.
31 Ekim
Kahvaltı 07.00
2 haşlnmış yumurta
bol yeşillik
1 dilim ekmek
Öğle.12.00
4 tane ızgara köfte
4 yk bulgur pilavı
2 yk acılı ezme
Avuç içi kdar pide
Bol salata
Az da haydari
Akşam 17.40
4 yk kadar patatesli bezelye yemeği
Su 1.5 lt
Spor yok
Relg oncesı ve sırası bende cok sinirleniyorum ama gecici bısey ve halsizlik.bndede oluyordu doktora gittim ılac vrdı ama depresyon durumunu bilmiyorum canım gecmis olsun. Ama melisa cayını duydum sinire ıyı gelıyomusKızlar bazı zamanlarda depresyona girecekmişim yada girmişim gibi hissediyorum çok yoruluyorum enerjim bitiyo agrasifleşiyorum küçücük şeylere sinirleniyorumözellikle regl önceai ve sırası.. dün melisa çayı aldım biraz rahatlatır diye umuyorum netten iyi şeyler okudum hakkında.. bana önerebileceğiniz bişeyler var mı.
Afiyet olsun 677 kalori cok az degılmı cNım ya ustelık oructa tutuyorsun pro women nedir bu aradaBende yaziyim menumu misafirlerim geldi ugrayamadim kizlar
Sahur kiymali karnabahar yemek,yogurt,hayit cay su
Aksam iftar prowomen bir saat sonra
kısır kendime diyetlik hazirladim yesilligi boldu bir tabak, cay,
Ara elma,kefir hayit cay
Toplam 677 kalori almisim su bir lt gecmistir misafir yuzunden unuttum icmeyi bide canim sıkkın di... spor yok
ya annem yapıyor yemekleri acıkınca ne olsa yiyorum ama zamanla ayarlıycam yemekten sonra markete gittik yürüyerek yediğimi biraz atmışımdır ama acıkınca gözüm döndü ekmek yemiyim die muz yedim ama gerçekten küçük muzlardandıTam çok az yiyosun diye düşünecekken akşama sarmalara saklamışsın kendini birde akşam öğününden sonraki arada muz çok kalorili güniçinde yesen daha iyi olur. Afiyet olsun kuzum. İnşallah sarmalar incecik minnak minnaktır
Malesef her kadinda oluyor sanirim, bende ayni canim regl 4_5 gun kalasindan basliyor reg oldugunda kus gibi rahat huysal bir insan oluyorum resmen içimden canavar cikip rahatlamis hissediyorum :) papatya cayi sinirleri cok rahatlatiyor regl sancisini bile kesiyor...Kızlar bazı zamanlarda depresyona girecekmişim yada girmişim gibi hissediyorum çok yoruluyorum enerjim bitiyo agrasifleşiyorum küçücük şeylere sinirleniyorumözellikle regl önceai ve sırası.. dün melisa çayı aldım biraz rahatlatır diye umuyorum netten iyi şeyler okudum hakkında.. bana önerebileceğiniz bişeyler var mı.
Prowomen vitamin takviyesi canim bebek tedavisi goruyorum,yemek yapcak dermanim yoktu canim kisiri misafir icin yaptimdi yedim yoksa onuda yemicektim yoksa boyle bir beslenmes saglikli degilAfiyet olsun 677 kalori cok az degılmı cNım ya ustelık oructa tutuyorsun pro women nedir bu arada
Uyumak İçin daha çok beklersinValla bendede tatlı yeme ıstegı var napıcam boyle bılmıyorum sanırım baya bı astın yanı dogrumu anladım. Birde uyumak istiyorum inat etti bu aksam uyumuyo sallıyorum simdi sabaha kadar deliksiz uyumak istiyorum hasret kaldım uykulara. Uyandıkca buraya giriyorum bende
Senin evin salonu düğün salonu kadar vardır diye düşünüyorumAllah kabul etsin canim.Esimin akrabaları çok kalabalık e bunu cagirmasak ayıp şu darılır şu küser derken liste kabardı bakalım.. inşallah altından kalkabiliriz.
Yok canim valla ❤
Gece açtım ama aç uyumak gerekiyor zayıflamak için diye düşündümCok guzel menun peki doydunmu canim
Kendin için bişeyler yap canım sadece kendin için. Üstelik çok uyuyorsun, hadi bugün hastasın ama genel olarak çok uyuyorsun. Yada ben az uyuduğum için mi böyle düşünüyorum acaba. Çok uyumak uyuşukluk hissi verir. Kızıda 19:00 da uyutuyorsun. Kızı 20:30- 21.00 gibi uyut. Sonra eşinle birlikte bişeyler yapın, film izleyin, biraz tartışın, biraz eğlenin. 23:00 ten 06:00 ya kadar uyku sana yeter.Kızlar bazı zamanlarda depresyona girecekmişim yada girmişim gibi hissediyorum çok yoruluyorum enerjim bitiyo agrasifleşiyorum küçücük şeylere sinirleniyorumözellikle regl önceai ve sırası.. dün melisa çayı aldım biraz rahatlatır diye umuyorum netten iyi şeyler okudum hakkında.. bana önerebileceğiniz bişeyler var mı.
Kahvaltı öğle ve gün içinde 1-2 kez ara yaparsan akşamları daha rahat atlatırsın canım. Süt ile hazırlanmış bir nescafe, 1-2 meyve gündüz aralarda gerekli senin için çalışıyorsun sonuçta enerji kaybın daha yüksektir.bi-zuzu canım kahvaltı ve öğlen menülerim az mı olmuş zaten takılmayı bu yüzden yasadığımı düşünüyorum az yemeye alışınca kilom gitmiyor
Insallah bı bebegin olur. Allahım daha fazla aratmasın. Ve evet oruclu iken insan cok halsiz kalıyor ama kalori cok az gerçektenProwomen vitamin takviyesi canim bebek tedavisi goruyorum,yemek yapcak dermanim yoktu canim kisiri misafir icin yaptimdi yedim yoksa onuda yemicektim yoksa boyle bir beslenmes saglikli degil
Evet haklisin zayiflamak için gece ac olmak lazim keske sahur yapmasam korkudan yiyorum gunduz enerjim olmaz ise diyorum yoksa kg veririm galiba..sen kolayi cok seviyorsun sende bagimlikik yapmis biraz daha sabir kendini suya ver canim hem zayif fitt hatun olcaksin yada genc kiz olacaksin :) maşallah boyun fizigin cok iyiydi gormusdum burda fotonu :)Uyumak İçin daha çok beklersin
Benim küçük 14 aylık 21:30 da uyuyor 22:30da meme emiyor yine uyuyor 00:00-01:00 arası yine meme ağzında uyuyor 05:00ten sonra yine kucaklaşıp ağzında memeyle uyuyor 8:00 da herkese günaydın. Ama ben buna şükrediyorum en büyük oğlan hiç uyumazdı.
Biraz sabır canım
Senin evin salonu düğün salonu kadar vardır diye düşünüyorum
Gece açtım ama aç uyumak gerekiyor zayıflamak için diye düşündüm
Birde canım çok kola içmek istiyor
Kendin için bişeyler yap canım sadece kendin için. Üstelik çok uyuyorsun, hadi bugün hastasın ama genel olarak çok uyuyorsun. Yada ben az uyuduğum için mi böyle düşünüyorum acaba. Çok uyumak uyuşukluk hissi verir. Kızıda 19:00 da uyutuyorsun. Kızı 20:30- 21.00 gibi uyut. Sonra eşinle birlikte bişeyler yapın, film izleyin, biraz tartışın, biraz eğlenin. 23:00 ten 06:00 ya kadar uyku sana yeter.
Bakıcın ne durumda iş yapıyor mu? Sen okuldan döndüğünde kendine zaman ayırabiliyor musun yoksa hemen gidiyor mu
Kahvaltı öğle ve gün içinde 1-2 kez ara yaparsan akşamları daha rahat atlatırsın canım. Süt ile hazırlanmış bir nescafe, 1-2 meyve gündüz aralarda gerekli senin için çalışıyorsun sonuçta enerji kaybın daha yüksektir.
ahahaha aynen pratik yapıyorum bi almanı hapsettim
Dimi :) daha minicik ama baya bı uykusuz kalıyor oda canı sagolsun napalm en azından huzursuz bı bebek degıl dun dısarı ya cıkardım arabasında uyudu evde uyumaz ınatcı oyle oyle buyu ekler napalımUyumak İçin daha çok beklersin
Benim küçük 14 aylık 21:30 da uyuyor 22:30da meme emiyor yine uyuyor 00:00-01:00 arası yine meme ağzında uyuyor 05:00ten sonra yine kucaklaşıp ağzında memeyle uyuyor 8:00 da herkese günaydın. Ama ben buna şükrediyorum en büyük oğlan hiç uyumazdı.
Biraz sabır canım
Senin evin salonu düğün salonu kadar vardır diye düşünüyorum
Gece açtım ama aç uyumak gerekiyor zayıflamak için diye düşündüm
Birde canım çok kola içmek istiyor
Kendin için bişeyler yap canım sadece kendin için. Üstelik çok uyuyorsun, hadi bugün hastasın ama genel olarak çok uyuyorsun. Yada ben az uyuduğum için mi böyle düşünüyorum acaba. Çok uyumak uyuşukluk hissi verir. Kızıda 19:00 da uyutuyorsun. Kızı 20:30- 21.00 gibi uyut. Sonra eşinle birlikte bişeyler yapın, film izleyin, biraz tartışın, biraz eğlenin. 23:00 ten 06:00 ya kadar uyku sana yeter.
Bakıcın ne durumda iş yapıyor mu? Sen okuldan döndüğünde kendine zaman ayırabiliyor musun yoksa hemen gidiyor mu
Kahvaltı öğle ve gün içinde 1-2 kez ara yaparsan akşamları daha rahat atlatırsın canım. Süt ile hazırlanmış bir nescafe, 1-2 meyve gündüz aralarda gerekli senin için çalışıyorsun sonuçta enerji kaybın daha yüksektir.
Sağol canim allah razi olsun,sende bebegini hayırla buyut ins..orucken hic acligi susuzlugu aramiyorum dun esimle biraz tartisinca haliyle tansiyon düştü halsizlestim ondan yemek istahida kalmadi :) aman hep böyle istah kesilsin :)Insallah bı bebegin olur. Allahım daha fazla aratmasın. Ve evet oruclu iken insan cok halsiz kalıyor ama kalori cok az gerçekten
Kalkarsın canım merak etme Insallah yardım edecek birileride vardır bende cok kafaya takarm birini cagırcksam eger hemn o gun gelsin olsun bitsin isterimAllah kabul etsin canim.Esimin akrabaları çok kalabalık e bunu cagirmasak ayıp şu darılır şu küser derken liste kabardı bakalım.. inşallah altından kalkabiliriz.
Yok canim valla ❤
Amin canım Allah razı olsun darısı sana insallah. Ben dogum yapınca cok ıstahim gitti birden ama sonra emzirirken baya bı acildi. Ve moralim bozuk olunca ben sinirden yerim. Esinle duzelttınmı bari arayı hıc sevmem kuslugu cok zorSağol canim allah razi olsun,sende bebegini hayırla buyut ins..orucken hic acligi susuzlugu aramiyorum dun esimle biraz tartisinca haliyle tansiyon düştü halsizlestim ondan yemek istahida kalmadi :) aman hep böyle istah kesilsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?