Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende kah morol bozukkende yerim, kah moral bozukken istahda gidebliyo..esimle kus degilm ama burnu biraz surtsun suan onu takacak durumda degilim ama sorun yok kendi haline biraktim yani:)) bende kendimi dinleyim sessiz sessiz yani icimde bir kirginlik burukluk yok iyiyim..

Sayılır canim :)

İnternet üzerinden o tarz konuşma videoları dinleyebilirsin en azından kulak aşinalığı olur vl genel bilinen sorular cevaplar onlara göz gezdirebilirsin Ama sürekli okumaya dinlemeye bak çünkü istemsizce anlamaya başlayacaksındır mutlaka ezber de karıştırma ihtimalin olabilir evdede pratik yapabilirsin

Ekmek yememek mükemmel sabahla kalması çok iyi olmuş genelide zaten çok güzel verirsin sağlıklı afiyet bal şeker olsun

Ay maşallah Ama elbet kalkarsın o telaşın altından Ya bi başkasını devamı farketmeden halloluyo zaten kolay gele

Liste Ne kadar uzun olsada öyle göze çarpan etmeseydin tarzı bir şey yok bence ilk gün için gayet güzel olmuş kalorilerde olsa olsa 100-200 oynar biraz az kalmışsın akşamdan sonra meyve yoğurt ekleyebilirsin aslında Hem sağlıklı hem doyurucu olur aslında ama yinede çok güzel olmuş abla afiyet bal şeker bol bol eksiler olsun

Aslında güzel ama kalori bakımından az karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama fark yaratacak gibi değil afiyet olsun sevabı bol olsuncanının sıkkınlığıda kısa sürede geçer inşallah abla vardır bir yolu düzelir elbet

Çok çok geçmiş olsun ballı süt nane limon zencefil ılık duş mutlaka yap ki ağrıların gider en azından en kısa sürede atlatırsın inşallah onca iş güç arasında Bir de hastalık zor oluyor

Regl öncesi ve sırası hormonal değişiklikler oluyoki sinirli gergin olmamız hep ondan üstüne eğer çok sık strese girdiysen bu ara birleşince Bı depresyon havası vermiş olabilir aslında temelinde düşünmemek var melisa çayı ve ada çayı o dönemlerde çok iyi gelir ballı süt gece yatarken rahatlaması sağlar ama en iyisi denediğimden biliyorum egzersiz eğer sporu yürüyüşü düzenli hal alırsa regl zamanı hiçbir şey hissediliyor sanki normal Bir zamanmış gibi geçiyor eğer spor olmuyor diye düşünürsen sabahları 10 dk lık yoga yapabilirsin o da çok iyi gelir

Ya ben varken kimse konuşmamıştı olmamış ki böyle hepsi birikmiş zor yetiştimYa benim bu hafta sınavlarım başlayacak o yüzden uğramam imkansızlaşıyor onun stresinden hiç uğrayamadımhele haftaya hiç gelemeyeceğim şimdiden özür dilerimdiyette bozuldu değil ama dengesizleşti iştehımda kapandı bu aralar hep stres dolayısıyla vücut dengemde bozulduBu zamanlar hep böyle olurum benama yine bi türlü hallederizim inşallahgrup genelini okudum ama genel konulardan uzak olduğum ve fikir sahibi olamadığım için okumakla kaldımAma böyle canlanması Ne güzel olmuş herkesin böyle iyi olması toparlamaya çalışması çok güzel hep devamlı olsun inşallahBurayı özlediğimi farkettim ama Bir hafta daha gitmem lazım sonra bomba gibi gelicimhepinizi seviyorumbol bol eksili sağlıklı günleriniz olsun iyi bakın kendinizeÖzleyin beni

SchonerDuft kuzum bugün geç kaldın.
Meraktayım.
@tgb1907 İngilizce dialog çalışıyor olmalısın
hastaneye gittim gözümde an an görme sıkıntısı oluyordu. gözde bir şey yok ama nörolojiye görün dedi ihmal etme dedi yarın görme alan testi yapılacak sonra nörolojiye gidecem migren böyle birşey yapar mı

Canımcım cuma öğleden önce kilo bildirimi yapmayı unutma yada özelden erken bildirim yapabilirsin
Tabiki migren olabilir. Kalıcı kusurlara bile yol açabilir kuzum ihmal etme
Geçmiş olsun

Canımcım cuma öğleden önce kilo bildirimi yapmayı unutma yada özelden erken bildirim yapabilirsin

Tabiki migren olabilir. Kalıcı kusurlara bile yol açabilir kuzum ihmal etme
Geçmiş olsun
pazartesi randevu ldım beyinde tümor falan olmaz dimi unutknlığım da çok

bi-zuzu canım kahvaltı ve öğlen menülerim az mı olmuş zaten takılmayı bu yüzden yasadığımı düşünüyorum az yemeye alışınca kilom gitmiyor
Bende yiyerek kilo vermiştim azaltınca duruyor haklısın kuzum.

bi-zuzu geçmiş olsun yazmayı unutmuşum canım. Zencefilli ballı limonlu çay yap kendine. Umarım çabuk atlatırsın
Sevgiler
Bugün hastalıktan eser kalmadı daha enerjik hissediyorum. Ama genel olrak sinirlenmeye başldım uyku fazla geliyor biçok kişiye göre ama benim kızın uyanmsı 4 le 6 arası değişiyor en geç 6 ortalama 5buçuklarda kalkıyor 9 gibi uyumazsam 4te uyanması facia gibi stresi uykusuzluğa bağlamıştım ben eskiden 11 12 gibi yatar haftasonları 11 e kadar uyurdum:)) eşimle bişeyler yapmak güzel oluyor ama ben uyumadığım zaman kızım çok huzursuz olup sık sık uyanıyor yaptığımız aktivitede mundar oluyor. Kızı geç uyutayım ailecek takılalım dediğimde de 9 da falan uyumaya direniyor 11 e kdar oturuyor ama mızmız olarak ve gece uykusu çok kalitesiz oluyo kesin 4 te de dipcik gibi uyanıyor çok denedim uykusunu geciktirmeyi 15 dk aralıklarla 9 a çekeyim dedim uygun yöntemlerle denedimnetten araştırarak biyerde yanlışmı yapıyorum diye araştırdıkça karıştık kızım nekadar geç yatarsa okadar erken uyanmaya başlıyo. 11 de yatıp 3 te uyandığını biliyorum hemde enerjik mutlu şekildr oyun oynamaya koyuluyor. Dr sordum kendi kurmuş düzenini karıştırmayalım diye söyledi..

Miğren tehlikeli kuzum oda sebepolabilir. çok geçmiş olsun nörolojiyi ihmal etme

csanım benim de yıllardır basım ağrır beynim boynum tertemiz çıktı
çok ağrı da göze vuruyor unutkanlık yapıyor b12 eksikliğinde baş ağrısı sıklaşıyor ve vücudu da inanılmaz yoruyor baş ağrısı başlangıçsa azaltırsın bence stres de tetikliyor

pazartesi randevu ldım beyinde tümor falan olmaz dimi unutknlığım da çok
Canım hemen en kötüsünü düşünmüşsün. orkide1453 ne güzel açıklamış. Migren nedeniyle bende göz muayenesine gitmiştim bi gece gerçekten bi gözüm kör oldu sanarak. Şimdi hangi gözümdü onu bile hatırlamıyorum. İnşallah seninde muayene sonuçların iyi çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…