- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #292.081
Bende kah morol bozukkende yerim, kah moral bozukken istahda gidebliyo..esimle kus degilm ama burnu biraz surtsun suan onu takacak durumda degilim ama sorun yok kendi haline biraktim yani:)) bende kendimi dinleyim sessiz sessiz yani icimde bir kirginlik burukluk yok iyiyim..Amin canım Allah razı olsun darısı sana insallah. Ben dogum yapınca cok ıstahim gitti birden ama sonra emzirirken baya bı acildi. Ve moralim bozuk olunca ben sinirden yerim. Esinle duzelttınmı bari arayı hıc sevmem kuslugu cok zor
Sayılır canim :)Uyumak İçin daha çok beklersin
Benim küçük 14 aylık 21:30 da uyuyor 22:30da meme emiyor yine uyuyor 00:00-01:00 arası yine meme ağzında uyuyor 05:00ten sonra yine kucaklaşıp ağzında memeyle uyuyor 8:00 da herkese günaydın. Ama ben buna şükrediyorum en büyük oğlan hiç uyumazdı.
Biraz sabır canım
Senin evin salonu düğün salonu kadar vardır diye düşünüyorum
Gece açtım ama aç uyumak gerekiyor zayıflamak için diye düşündüm
Birde canım çok kola içmek istiyor
Kendin için bişeyler yap canım sadece kendin için. Üstelik çok uyuyorsun, hadi bugün hastasın ama genel olarak çok uyuyorsun. Yada ben az uyuduğum için mi böyle düşünüyorum acaba. Çok uyumak uyuşukluk hissi verir. Kızıda 19:00 da uyutuyorsun. Kızı 20:30- 21.00 gibi uyut. Sonra eşinle birlikte bişeyler yapın, film izleyin, biraz tartışın, biraz eğlenin. 23:00 ten 06:00 ya kadar uyku sana yeter.
Bakıcın ne durumda iş yapıyor mu? Sen okuldan döndüğünde kendine zaman ayırabiliyor musun yoksa hemen gidiyor mu
Kahvaltı öğle ve gün içinde 1-2 kez ara yaparsan akşamları daha rahat atlatırsın canım. Süt ile hazırlanmış bir nescafe, 1-2 meyve gündüz aralarda gerekli senin için çalışıyorsun sonuçta enerji kaybın daha yüksektir.
Ay nasıl güzel duruyor Bu Bı gün bende deniyim
Evet az acıkma olmadımı hiçbende uzun bi aradan sonra menümü yazayım :)
sabah:
1 yeşil elma
ara:
yeşil çay
öğlen:
ton balıklı salata
ara:
yeşil çay
akşam:
4 yk etli patlıcan yemeği
2.5 lt su
ne kadar az yemişim ben ya
İnternet üzerinden o tarz konuşma videoları dinleyebilirsin en azından kulak aşinalığı olur vl genel bilinen sorular cevaplar onlara göz gezdirebilirsin Ama sürekli okumaya dinlemeye bak çünkü istemsizce anlamaya başlayacaksındır mutlaka ezber de karıştırma ihtimalin olabilir evdede pratik yapabilirsinkızlar benim bi derdim var
ben çoğunuzun bildiği üzere alman bi şirkette çalışıyorum ortak dilimiz ingilizce
ben 7 senedir burdayım fakat hala çat pat konuşuyorum ( işle alakalı sorun yaşamıyorum anlıyorum felan ) , bi hevesim olmadı ihtiyacımı görüyor bu kadar ingilizce diye de ilerletmedim
şimdi şöyle ki ayın 13 ünde almanya ofisinden bi üst yetkili bizim ofise geliyor ve amca bizimle tek tek özel olarak iş deneyimimiz ile ilgili görüşmek istiyor (başka ülkenin ofislerinde yada almanyada çalışma olanağın ne gibi felan olacakmış sanırım müdürün dediğine göre yada sahada çalışmana engel varmı gibi gibi )tabi ingilizce olacağı içinde ben tutuştum bu süre içinde çatır çatır konuşacak bi ingilizce öğrenemeyeceğim ama şöyle yap azda olsa faydası olur diyebileceğiniz bişeyler var mı?
kendimi tanıtan bişeyler hazırlayıp gerekiyorsa ezber yapıcamama sorular ne olacak hiç kestiremiyorum off off o gün yerin içine mi girsem napsam
Ekmek yememek mükemmel sabahla kalması çok iyi olmuş genelide zaten çok güzel verirsin sağlıklı afiyet bal şeker olsunGünün menüsü
sabah
iki dilim ekmek bir haşlanmış yumurta yarım dilim peynir bir beyaz çay
ara öğün
mandalina
öğlen yemeği
haşlama topalaklı bir çorba yedi ekmek yemedim iki bardak ayran
ara öğünüm
bir adet muz
akşam
öğlen ki topalaklıdan yedim ekmek yemedim yoğurt yedim
Ay maşallah Ama elbet kalkarsın o telaşın altından Ya bi başkasını devamı farketmeden halloluyo zaten kolay geleSlm kıZlar iki gundur temizlik yapıyordum. Az kaldı artık dün salonuma perdelerim geldi çok güzel oldu artık evimin şekli düzelmeye başladı 4 senenin sonunda sukurler olsun.Misafir işi haftaya cumaya kaldı ama yine de tedirginim 150 kişi gelecek korkuyorum nasil basedecem diye dua edin bana çok öpüyorum hepinizi ❤
Liste Ne kadar uzun olsada öyle göze çarpan etmeseydin tarzı bir şey yok bence ilk gün için gayet güzel olmuş kalorilerde olsa olsa 100-200 oynar biraz az kalmışsın akşamdan sonra meyve yoğurt ekleyebilirsin aslında Hem sağlıklı hem doyurucu olur aslında ama yinede çok güzel olmuş abla afiyet bal şeker bol bol eksiler olsunZigzag kalori diyetimin ilk günü
Menüm şöyleydi
9:30
Sütte 2 yumurta 200kal
1/4 avokado 20 kal 1tk zyağ 40 kal
2 zeytin 15 kal
1/2 salatalık 10kal
Maydonoz
Toplam:285 kal
13:00
Kıymalı soslu közlenmiş patlıcan (adını bilmiyorum) 120 kal yaklaşık
1 bardak yoğurt 115kal
Toplam:235
16:00
1 elma 1 su smothi 50 kal
2 kaşık yoğurt50 kal
Toplam:100
19:00
Kabak çorbası (tadı kötüydü 1/2 kepçe) 50kal.
2 hamburger köftesi (avuç içi kadar evde yapıldı) 200kal yaklaşık
Salata 80 kal
Toplam:330
Akşam yemeği sonrası
Yeşil çay 0kal
1/2 soda 0kal
Gün sonu toplam 950 kalori
Almam gereken miktar 1461 kaloriydi tamamlayamadım Yarın biraz daha arttırırım
Aslında güzel ama kalori bakımından az karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama fark yaratacak gibi değil afiyet olsun sevabı bol olsunBende yaziyim menumu misafirlerim geldi ugrayamadim kizlar
Sahur kiymali karnabahar yemek,yogurt,hayit cay su
Aksam iftar prowomen bir saat sonra
kısır kendime diyetlik hazirladim yesilligi boldu bir tabak, cay,
Ara elma,kefir hayit cay
Toplam 677 kalori almisim su bir lt gecmistir misafir yuzunden unuttum icmeyi bide canim sıkkın di... spor yok
Çok çok geçmiş olsun ballı süt nane limon zencefil ılık duş mutlaka yap ki ağrıların gider en azından en kısa sürede atlatırsın inşallah onca iş güç arasında Bir de hastalık zor oluyorGünaydın kızlar şimdide hastalık sırası bende sanırım dün akşam 7 buçukta uyudum sabah 6 ya kadar uzun zamandır uyuduğum en uzun uyku sol kolum tutulmuş boğazım ağrıyor eklemlerim ağrıyor inşallah ayakta atlatabilirim.
31 Ekim
Kahvaltı 07.00
2 haşlnmış yumurta
bol yeşillik
1 dilim ekmek
Öğle.12.00
4 tane ızgara köfte
4 yk bulgur pilavı
2 yk acılı ezme
Avuç içi kdar pide
Bol salata
Az da haydari
Akşam 17.40
4 yk kadar patatesli bezelye yemeği
Su 1.5 lt
Spor yok
Regl öncesi ve sırası hormonal değişiklikler oluyoki sinirli gergin olmamız hep ondan üstüne eğer çok sık strese girdiysen bu ara birleşince Bı depresyon havası vermiş olabilir aslında temelinde düşünmemek var melisa çayı ve ada çayı o dönemlerde çok iyi gelir ballı süt gece yatarken rahatlaması sağlar ama en iyisi denediğimden biliyorum egzersiz eğer sporu yürüyüşü düzenli hal alırsa regl zamanı hiçbir şey hissediliyor sanki normal Bir zamanmış gibi geçiyor eğer spor olmuyor diye düşünürsen sabahları 10 dk lık yoga yapabilirsin o da çok iyi gelirKızlar bazı zamanlarda depresyona girecekmişim yada girmişim gibi hissediyorum çok yoruluyorum enerjim bitiyo agrasifleşiyorum küçücük şeylere sinirleniyorumözellikle regl önceai ve sırası.. dün melisa çayı aldım biraz rahatlatır diye umuyorum netten iyi şeyler okudum hakkında.. bana önerebileceğiniz bişeyler var mı.
hastaneye gittim gözümde an an görme sıkıntısı oluyordu. gözde bir şey yok ama nörolojiye görün dedi ihmal etme dedi yarın görme alan testi yapılacak sonra nörolojiye gidecem migren böyle birşey yapar mı
Sağol canim inşallah ❤Ay maşallah Ama elbet kalkarsın o telaşın altından Ya bi başkasını devamı farketmeden halloluyo zaten kolay gele
Liste Ne kadar uzun olsada öyle göze çarpan etmeseydin tarzı bir şey yok bence ilk gün için gayet güzel olmuş kalorilerde olsa olsa 100-200 oynar biraz az kalmışsın akşamdan sonra meyve yoğurt ekleyebilirsin aslında Hem sağlıklı hem doyurucu olur aslında ama yinede çok güzel olmuş abla afiyet bal şeker bol bol eksiler olsun
Canımcım cuma öğleden önce kilo bildirimi yapmayı unutma yada özelden erken bildirim yapabilirsinYa ben varken kimse konuşmamıştı olmamış ki böyle hepsi birikmiş zor yetiştimYa benim bu hafta sınavlarım başlayacak o yüzden uğramam imkansızlaşıyor onun stresinden hiç uğrayamadım hele haftaya hiç gelemeyeceğim şimdiden özür dilerim diyette bozuldu değil ama dengesizleşti iştehımda kapandı bu aralar hep stres dolayısıyla vücut dengemde bozuldu Bu zamanlar hep böyle olurum ben ama yine bi türlü hallederizim inşallah grup genelini okudum ama genel konulardan uzak olduğum ve fikir sahibi olamadığım için okumakla kaldım Ama böyle canlanması Ne güzel olmuş herkesin böyle iyi olması toparlamaya çalışması çok güzel hep devamlı olsun inşallah Burayı özlediğimi farkettim ama Bir hafta daha gitmem lazım sonra bomba gibi gelicim hepinizi seviyorum bol bol eksili sağlıklı günleriniz olsun iyi bakın kendinize Özleyin beni
Tabiki migren olabilir. Kalıcı kusurlara bile yol açabilir kuzum ihmal etmehastaneye gittim gözümde an an görme sıkıntısı oluyordu. gözde bir şey yok ama nörolojiye görün dedi ihmal etme dedi yarın görme alan testi yapılacak sonra nörolojiye gidecem migren böyle birşey yapar mı
pazartesi randevu ldım beyinde tümor falan olmaz dimi unutknlığım da çok
Canımcım cuma öğleden önce kilo bildirimi yapmayı unutma yada özelden erken bildirim yapabilirsin
Tabiki migren olabilir. Kalıcı kusurlara bile yol açabilir kuzum ihmal etme
Geçmiş olsun
Bende yiyerek kilo vermiştim azaltınca duruyor haklısın kuzum.bi-zuzu canım kahvaltı ve öğlen menülerim az mı olmuş zaten takılmayı bu yüzden yasadığımı düşünüyorum az yemeye alışınca kilom gitmiyor
Bugün hastalıktan eser kalmadı daha enerjik hissediyorum. Ama genel olrak sinirlenmeye başldım uyku fazla geliyor biçok kişiye göre ama benim kızın uyanmsı 4 le 6 arası değişiyor en geç 6 ortalama 5buçuklarda kalkıyor 9 gibi uyumazsam 4te uyanması facia gibi stresi uykusuzluğa bağlamıştım ben eskiden 11 12 gibi yatar haftasonları 11 e kadar uyurdum:)) eşimle bişeyler yapmak güzel oluyor ama ben uyumadığım zaman kızım çok huzursuz olup sık sık uyanıyor yaptığımız aktivitede mundar oluyor. Kızı geç uyutayım ailecek takılalım dediğimde de 9 da falan uyumaya direniyor 11 e kdar oturuyor ama mızmız olarak ve gece uykusu çok kalitesiz oluyo kesin 4 te de dipcik gibi uyanıyor çok denedim uykusunu geciktirmeyi 15 dk aralıklarla 9 a çekeyim dedim uygun yöntemlerle denedimnetten araştırarak biyerde yanlışmı yapıyorum diye araştırdıkça karıştık kızım nekadar geç yatarsa okadar erken uyanmaya başlıyo. 11 de yatıp 3 te uyandığını biliyorum hemde enerjik mutlu şekildr oyun oynamaya koyuluyor. Dr sordum kendi kurmuş düzenini karıştırmayalım diye söyledi..bi-zuzu geçmiş olsun yazmayı unutmuşum canım. Zencefilli ballı limonlu çay yap kendine. Umarım çabuk atlatırsın
Sevgiler
Miğren tehlikeli kuzum oda sebepolabilir. çok geçmiş olsun nörolojiyi ihmal etmehastaneye gittim gözümde an an görme sıkıntısı oluyordu. gözde bir şey yok ama nörolojiye görün dedi ihmal etme dedi yarın görme alan testi yapılacak sonra nörolojiye gidecem migren böyle birşey yapar mı
csanım benim de yıllardır basım ağrır beynim boynum tertemiz çıktıhastaneye gittim gözümde an an görme sıkıntısı oluyordu. gözde bir şey yok ama nörolojiye görün dedi ihmal etme dedi yarın görme alan testi yapılacak sonra nörolojiye gidecem migren böyle birşey yapar mı
Canım hemen en kötüsünü düşünmüşsün.pazartesi randevu ldım beyinde tümor falan olmaz dimi unutknlığım da çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?