- 24 Haziran 2016
- 7.530
- 26.564
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #292.101
Bendede unutkanlık vardı hele dogumdan sonra baya bı arttı asm ye gidip tahlil verdim vitamin depolarım bosalmıs ılac kullanıyorum sımdıden faydasını girmeye basladım cok gecmis olsun umarım kotu bısey cıkmazpazartesi randevu ldım beyinde tümor falan olmaz dimi unutknlığım da çok
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl oğlun?Su saat oldu ben hala yatagımı bile toplayamadım okula gittim oglan rahatsızlanmıs onu saglık ocagina goturdum Yuruyusüde yapmış oldum ama cok asırı yorgunum suan kucugümde uyumuyo uyusada bende biraz yatsam dıyorum.
Yok canim ameliyat olmak istedim ama doktorum izin vermedi enfeksiyon riski cok yuksek dedi annemdeyim iyilesmek icin ugrasiyorum
Sagol canım Tesekkur ederim. Oglum iyi oksuruyodu o anki gıcıkla kusmus oyle gittim ılac aldık. Evet onlara karsı sevgimiz olmasa güclü olamayız bı guluslerı yetıyo.Geçmiş olsun canım şimdi nasıl oğlun?
Anneler güçlü olur herşeyin üstesinden gelir
Geçmiş olsun canım neler yapıyorsun düzeltmek için sıcak su , pompa, çok emzirme vb. diyeceğim ama zaten biliyorsun bunları. İnşallah biran önce iyileşirsin.Yok canim ameliyat olmak istedim ama doktorum izin vermedi enfeksiyon riski cok yuksek dedi annemdeyim iyilesmek icin ugrasiyorum
Geçmiş olsun canımSagol canım Tesekkur ederim. Oglum iyi oksuruyodu o anki gıcıkla kusmus oyle gittim ılac aldık. Evet onlara karsı sevgimiz olmasa güclü olamayız bı guluslerı yetıyo.
Afiyet olsunGünün menisi
Sabah 1 yumurta haşlanmış
Bir bardak yeşil çay
Yarım dilim peynir bi dilim ekmek
Mandalina
Öğle kuru fasulye yoğurt ekmek bir dilim
Ara birkaç murt
Nescafe şade
Akşam salata ve yanında birkaç kaşık fasulye
Ekmek bi dilim
Yoğurt iki kaşık
Geçmiş olsun canım bende başlangıcı olup ilerlememişti ameliyatlık olmamıştım masaj yapmamı söylemişti doktor ayrıca emzirdikten hemen sonra sağıyordum. Çok kötü bi ağrı sızı oluyo Allah şifa versin İnşallah sana da ameliyata gerek kalmaz iyileşirsin. bol bol emzirip gögsü boşaltmak lazım kalan sütler yapıyomuş bunu.Yok canim ameliyat olmak istedim ama doktorum izin vermedi enfeksiyon riski cok yuksek dedi annemdeyim iyilesmek icin ugrasiyorum
Afiyet olsun canım menün çok güzel.. Bende murtu bilmeyenlerdenim google amcaya bi sorup bakayım nasıl bişeymiş.. Menün çok hafif olmuş beğendim.Günün menisi
Sabah 1 yumurta haşlanmış
Bir bardak yeşil çay
Yarım dilim peynir bi dilim ekmek
Mandalina
Öğle kuru fasulye yoğurt ekmek bir dilim
Ara birkaç murt
Nescafe şade
Akşam salata ve yanında birkaç kaşık fasulye
Ekmek bi dilim
Yoğurt iki kaşık
Emziremiyorum emmiyo süt gelmedigi icin ama.onun disinda herseyi deniyorum simdi siringanin tersiyle cekmeye calisiyorum hemsire bunu onerdi. Biraz agrili ama ise yariyo gibiGeçmiş olsun canım neler yapıyorsun düzeltmek için sıcak su , pompa, çok emzirme vb. diyeceğim ama zaten biliyorsun bunları. İnşallah biran önce iyileşirsin.
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun
Çok güzel canım maşallah kaçamaksız atlatıyorsun.
Nescafeden önceki ara muz sanırım klavye hatası
Mesajı yazdıktan sonra Google a sordum. Yaban mersinine benziyor. Bunun sarı beyaz arası bi renk olanı var evde. (Eşim yiyor bu tip şeyleri) Bende bi tadına bakayım
Rabbim kimsenin basina vermesin cok sancili yipratici bi hastalikGeçmiş olsun canım bende başlangıcı olup ilerlememişti ameliyatlık olmamıştım masaj yapmamı söylemişti doktor ayrıca emzirdikten hemen sonra sağıyordum. Çok kötü bi ağrı sızı oluyo Allah şifa versin İnşallah sana da ameliyata gerek kalmaz iyileşirsin. bol bol emzirip gögsü boşaltmak lazım kalan sütler yapıyomuş bunu.
Cok gecmis olsun dogum yaptıktan ıkı gun sonra bebegım dogru dizgin emmedıgı ıcın gogus lerim acayip sekılde sısmıstı gece kalkıp sıcak havlu koyuyodum süt aksın diye pompala yoktu o aksam felaket bı acıdır ama sizinki daha fena tabi Allah yardım etsin bebek ne kadarlık peki emmıyormuyduEmziremiyorum emmiyo süt gelmedigi icin ama.onun disinda herseyi deniyorum simdi siringanin tersiyle cekmeye calisiyorum hemsire bunu onerdi. Biraz agrili ama ise yariyo gibi
2 aylik oldu canim 40 i cikinca basladi hala devam ediyo cok aci bi sey gercekten ama rabbim yardim ediyo oyle boyle baktm bebegime en son dayanamadim anneme geldim o bskiyo simdi bizeCok gecmis olsun dogum yaptıktan ıkı gun sonra bebegım dogru dizgin emmedıgı ıcın gogus lerim acayip sekılde sısmıstı gece kalkıp sıcak havlu koyuyodum süt aksın diye pompala yoktu o aksam felaket bı acıdır ama sizinki daha fena tabi Allah yardım etsin bebek ne kadarlık peki emmıyormuydu
Canimm cok gecmis olsun rabbim sifani versin sutun gelmesini kolaylastirsin..Yok canim ameliyat olmak istedim ama doktorum izin vermedi enfeksiyon riski cok yuksek dedi annemdeyim iyilesmek icin ugrasiyorum
Amiiinnn kuzummm cok sagolasin gecicek insallah kuzenim sagolsn cok ugrasiyo yarinda gelicek masj yapiyo sagiyo süt geliyo azar azar baya yumusadiCanimm cok gecmis olsun rabbim sifani versin sutun gelmesini kolaylastirsin..
Siringanin tersi nasil oluyo gozumde bi turlu canlandiramadim,siringa derken off neyse rabbim kolaylastirsinEmziremiyorum emmiyo süt gelmedigi icin ama.onun disinda herseyi deniyorum simdi siringanin tersiyle cekmeye calisiyorum hemsire bunu onerdi. Biraz agrili ama ise yariyo gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?