Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

pazartesi randevu ldım beyinde tümor falan olmaz dimi unutknlığım da çok
Bendede unutkanlık vardı hele dogumdan sonra baya bı arttı asm ye gidip tahlil verdim vitamin depolarım bosalmıs ılac kullanıyorum sımdıden faydasını girmeye basladım cok gecmis olsun umarım kotu bısey cıkmaz

Su saat oldu ben hala yatagımı bile toplayamadım okula gittim oglan rahatsızlanmıs onu saglık ocagina goturdum Yuruyusüde yapmış oldum ama cok asırı yorgunum suan kucugümde uyumuyo uyusada bende biraz yatsam dıyorum.

Geçmiş olsun canım şimdi nasıl oğlun?
Anneler güçlü olur herşeyin üstesinden gelir

Yok canim ameliyat olmak istedim ama doktorum izin vermedi enfeksiyon riski cok yuksek dedi annemdeyim iyilesmek icin ugrasiyorum
Geçmiş olsun canım neler yapıyorsun düzeltmek için sıcak su , pompa, çok emzirme vb. diyeceğim ama zaten biliyorsun bunları. İnşallah biran önce iyileşirsin.
Sagol canım Tesekkur ederim. Oglum iyi oksuruyodu o anki gıcıkla kusmus oyle gittim ılac aldık. Evet onlara karsı sevgimiz olmasa güclü olamayız bı guluslerı yetıyo.
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun
Çok güzel canım maşallah kaçamaksız atlatıyorsun.
Nescafeden önceki ara muz sanırım klavye hatası
Mesajı yazdıktan sonra Google a sordum. Yaban mersinine benziyor. Bunun sarı beyaz arası bi renk olanı var evde. (Eşim yiyor bu tip şeyleri) Bende bi tadına bakayım

Yok canim ameliyat olmak istedim ama doktorum izin vermedi enfeksiyon riski cok yuksek dedi annemdeyim iyilesmek icin ugrasiyorum
Geçmiş olsun canım bende başlangıcı olup ilerlememişti ameliyatlık olmamıştım masaj yapmamı söylemişti doktor ayrıca emzirdikten hemen sonra sağıyordum. Çok kötü bi ağrı sızı oluyo Allah şifa versin İnşallah sana da ameliyata gerek kalmaz iyileşirsin. bol bol emzirip gögsü boşaltmak lazım kalan sütler yapıyomuş bunu.

Afiyet olsun canım menün çok güzel.. Bende murtu bilmeyenlerdenim google amcaya bi sorup bakayım nasıl bişeymiş.. Menün çok hafif olmuş beğendim.

1 Kasım
Kahvaltı 07.00
Tereyağında yumurta
2 dilim ekmek
1 yk bal
6 zeytin
1 kk peynir

Öğle.12.00
Zeytin peynir domates salatalık 1 dilim ekmek ile
Bugünde okulda 2. Kahvaltı yapayım dedim

Ara. 13.30
Tahinli cevizli balkabağı tatlısı 3 dilim
Off arkadaş yapmış okula getirmiş.. bende özel günümdeyim reddedemedim.

Ara. 16.00
1 mandalina
Yarım muz
Yarım kivi

Akşam 17.30
1 kepçe yayla çorbası

Akşam için drdotty önerisi üzere uyumayıp film saati yapıcam eşimle.. Film izlerken cips yiyemiycem inşallah tutabilirim boğazımı..
Spor. 30 dk yoga videosun bakark benzetmeye çalışmacalar. Ben yogayı bağdaş kurup oturmaktan ibaret sanıyordum eller açık ommm diye düşünürken.. değilmiş.. SchonerDuft baya zormuş bu yoğa işleride varmı ki kolayı

Emziremiyorum emmiyo süt gelmedigi icin ama.onun disinda herseyi deniyorum simdi siringanin tersiyle cekmeye calisiyorum hemsire bunu onerdi. Biraz agrili ama ise yariyo gibi

Rabbim kimsenin basina vermesin cok sancili yipratici bi hastalik

Emziremiyorum emmiyo süt gelmedigi icin ama.onun disinda herseyi deniyorum simdi siringanin tersiyle cekmeye calisiyorum hemsire bunu onerdi. Biraz agrili ama ise yariyo gibi
Cok gecmis olsun dogum yaptıktan ıkı gun sonra bebegım dogru dizgin emmedıgı ıcın gogus lerim acayip sekılde sısmıstı gece kalkıp sıcak havlu koyuyodum süt aksın diye pompala yoktu o aksam felaket bı acıdır ama sizinki daha fena tabi Allah yardım etsin bebek ne kadarlık peki emmıyormuydu

Selam kızlar bugun ki menüm
Sabah
Bir fincan yesıl cay
Dort zeytın
Bir kibrit kutusu kadar peynır
Dere otu roka yarım domates
Ikı kepek ekmeginden kasalı sucuklu tost gram yag koymadan yaptım
Ara yok
Oglen
Bir kase corba
2 adet nugget hafif yada kızarttım
2 dilim kepek ekmegi
Bol salata Yesıllık li sıfır tuzsuz
Ara
Beyaz uzum
Aksam
Mısır corbası
Ikı dilim kepek ekmeği
Yesıllık salata
yogurt ıkı kasık kadar
Pırasa yemegi bes yk. Kadar
Humana cayı bir bardak ıcıcem bırazdan
1 litre su

2 aylik oldu canim 40 i cikinca basladi hala devam ediyo cok aci bi sey gercekten ama rabbim yardim ediyo oyle boyle baktm bebegime en son dayanamadim anneme geldim o bskiyo simdi bize

Siringanin tersi nasil oluyo gozumde bi turlu canlandiramadim,siringa derken off neyse rabbim kolaylastirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…