- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #292.121
Ignesini cikartip ucunu kesti hemsire hava cekicek sekilde ayarladi gogsumun ucuna tutup icine cekiyoruz o sut kanallarini aciyo cekerken azar azar süt geliyo. Biraz acitiyo ama iste gecicek diye katlaniyorumSiringanin tersi nasil oluyo gozumde bi turlu canlandiramadim,siringa derken off neyse rabbim kolaylastirsin
Allah bagıslasın canım benim bebegım de ıkı ay bır haftalik olucak pazar gunu bende gogus ucu acısından cektım tam 35 gün dıslerımı sıkarak emzirdim peki suan tek memede mı sorun var süt yeterli gelıyormu benim annemde dogum yapınca gelmişti on gun kaldı yanımda ustelık doguma bir ay kala dustum ayagım kırıldı annecim baktı sogolsun dogumdan sonra kamyon carpnıs gibiydim hem ayagımda alcı hem dikisler vucut agrıları hatırlamak dahi istemiyorum. Annelerimiz ıyiki varlar. Peki nasıl gecıcek o bilge doktor ne dedi sagarakmı olacak neden oyle olmuskı2 aylik oldu canim 40 i cikinca basladi hala devam ediyo cok aci bi sey gercekten ama rabbim yardim ediyo oyle boyle baktm bebegime en son dayanamadim anneme geldim o bskiyo simdi bize
Canım pompa ile sagma islemı yapamazsın ilk aksam bende oyle oldum neler cektım neler dokunamıyordum bılepompa ile yavas tan cektım sütüIgnesini cikartip ucunu kesti hemsire hava cekicek sekilde ayarladi gogsumun ucuna tutup icine cekiyoruz o sut kanallarini aciyo cekerken azar azar süt geliyo. Biraz acitiyo ama iste gecicek diye katlaniyorum
Süt gelmeye baslasa baya bı rahatlarsın ama pompa yoksa dene derim sırınga ile hıc ugrasmaya bile gerek yok eczaneden 15 TL ye almıstım onun gucuyle pompayı sıktık a süt de gelıyorIgnesini cikartip ucunu kesti hemsire hava cekicek sekilde ayarladi gogsumun ucuna tutup icine cekiyoruz o sut kanallarini aciyo cekerken azar azar süt geliyo. Biraz acitiyo ama iste gecicek diye katlaniyorum
Tmm canm anladim simdi bu bilgi bizede faydasi olur,ins tez zamanda atlatırsınIgnesini cikartip ucunu kesti hemsire hava cekicek sekilde ayarladi gogsumun ucuna tutup icine cekiyoruz o sut kanallarini aciyo cekerken azar azar süt geliyo. Biraz acitiyo ama iste gecicek diye katlaniyorum
Daha yeni eve taşınmamis mıydınız hakkınızda hayırlısı olsun :)Bugün çok yorgunum taşınmaya karar verdik daha doğrusu eşimin ikna çabalarına yenik düştüm. Yeni bir ev ile ilgili hiçbişey ile uğraşmak istemiyorum. Hazirandan Eylül’e kadar bi düzene geçememiştik zaten tam yerleşeceğiz derken şimdide evi uğursuz ilan etti eşim. Ne olursa hayırlısı olsun, bıraktım artık uğraşmıyorum.
Yatıp uyumak; herşey düzenini bulana kadar da uyanmamak istiyorum
Ooooffff offff
İyi geceler
Allah kolaylik versin canim.aslinda ugursuzluk diye bir sey yok ama esinin icine sinmiyor yasadiginiz ust uste iki olaydan ötürü,bu erkekler bizi cok yoruyor ALLAH yardimcin olsun..Bugün çok yorgunum taşınmaya karar verdik daha doğrusu eşimin ikna çabalarına yenik düştüm. Yeni bir ev ile ilgili hiçbişey ile uğraşmak istemiyorum. Hazirandan Eylül’e kadar bi düzene geçememiştik zaten tam yerleşeceğiz derken şimdide evi uğursuz ilan etti eşim. Ne olursa hayırlısı olsun, bıraktım artık uğraşmıyorum.
Yatıp uyumak; herşey düzenini bulana kadar da uyanmamak istiyorum
Ooooffff offff
İyi geceler
Nasil yani siz evdeyken mi rabbim korumus allah allah..Çok garip iki gün evimize hırsız girmis bişey bulamamış tabide heryeri dağıtmış vs. Kızımda hala herşeye ağlıyor.. Umarım kısa zamanda hersey yoluna girer.. Ben iyi olmaya çalıştıkça aksilikler peşimizi bırakmıyor
Cok cok gecmis olsun zor seninde bebeginle de ilgilenememissindir. Tek goguste sorun var ama digerinden de süt cok az gelmeye basladi mama veriyorum hic emzirmiyorum bile gecer insallah bilmiyorm nolcak boyleAllah bagıslasın canım benim bebegım de ıkı ay bır haftalik olucak pazar gunu bende gogus ucu acısından cektım tam 35 gün dıslerımı sıkarak emzirdim peki suan tek memede mı sorun var süt yeterli gelıyormu benim annemde dogum yapınca gelmişti on gun kaldı yanımda ustelık doguma bir ay kala dustum ayagım kırıldı annecim baktı sogolsun dogumdan sonra kamyon carpnıs gibiydim hem ayagımda alcı hem dikisler vucut agrıları hatırlamak dahi istemiyorum. Annelerimiz ıyiki varlar. Peki nasıl gecıcek o bilge doktor ne dedi sagarakmı olacak neden oyle olmuskı
Valla benim hic bi sekilde gelmedi hala gelmiyo anca siringayla damla damla geliyoCanım pompa ile sagma islemı yapamazsın ilk aksam bende oyle oldum neler cektım neler dokunamıyordum bılepompa ile yavas tan cektım sütü
InsllahTmm canm anladim simdi bu bilgi bizede faydasi olur,ins tez zamanda atlatırsın
Hayır canım evde değiliz. Eşimin saatlerini bakır fincan takımları VS almış daha anlayamadığım bazı şeylerNasil yani siz evdeyken mi rabbim korumus allah allah..
Çok garip iki gün evimize hırsız girmis bişey bulamamış tabide heryeri dağıtmış vs. Kızımda hala herşeye ağlıyor.. Umarım kısa zamanda hersey yoluna girer.. Ben iyi olmaya çalıştıkça aksilikler peşimizi bırakmıyor
Annem olmasa cok zordu ben sadece yattım dinlendim. Ama pompası denemelisin sırıngala uğraşıyorsun boşuna pompa da daha az canın yanar emınımCok cok gecmis olsun zor seninde bebeginle de ilgilenememissindir. Tek goguste sorun var ama digerinden de süt cok az gelmeye basladi mama veriyorum hic emzirmiyorum bile gecer insallah bilmiyorm nolcak boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?