Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Siringanin tersi nasil oluyo gozumde bi turlu canlandiramadim,siringa derken off neyse rabbim kolaylastirsin
Ignesini cikartip ucunu kesti hemsire hava cekicek sekilde ayarladi gogsumun ucuna tutup icine cekiyoruz o sut kanallarini aciyo cekerken azar azar süt geliyo. Biraz acitiyo ama iste gecicek diye katlaniyorum

2 aylik oldu canim 40 i cikinca basladi hala devam ediyo cok aci bi sey gercekten ama rabbim yardim ediyo oyle boyle baktm bebegime en son dayanamadim anneme geldim o bskiyo simdi bize
Allah bagıslasın canım benim bebegım de ıkı ay bır haftalik olucak pazar gunu bende gogus ucu acısından cektım tam 35 gün dıslerımı sıkarak emzirdim peki suan tek memede mı sorun var süt yeterli gelıyormu benim annemde dogum yapınca gelmişti on gun kaldı yanımda ustelık doguma bir ay kala dustum ayagım kırıldı annecim baktı sogolsun dogumdan sonra kamyon carpnıs gibiydim hem ayagımda alcı hem dikisler vucut agrıları hatırlamak dahi istemiyorum. Annelerimiz ıyiki varlar. Peki nasıl gecıcek o bilge doktor ne dedi sagarakmı olacak neden oyle olmuskı

Ignesini cikartip ucunu kesti hemsire hava cekicek sekilde ayarladi gogsumun ucuna tutup icine cekiyoruz o sut kanallarini aciyo cekerken azar azar süt geliyo. Biraz acitiyo ama iste gecicek diye katlaniyorum
Canım pompa ile sagma islemı yapamazsın ilk aksam bende oyle oldum neler cektım neler dokunamıyordum bılepompa ile yavas tan cektım sütü

Süt gelmeye baslasa baya bı rahatlarsın ama pompa yoksa dene derim sırınga ile hıc ugrasmaya bile gerek yok eczaneden 15 TL ye almıstım onun gucuyle pompayı sıktık a süt de gelıyor

Herkese iyi geceler Bı Ara vermişken gelip menü yazayım dedim
Kahvaltı
- 1 tk bal, 1 yeşil elma, 6 fındık, yeşil çay
Ara
- mandalina, sade Türk kahvesi
Akşam
- tavuklu salata (içinde kıtır ekmek vardı 1 dilim kadar)
Ara
- 1 yeşil elma, sade Türk kahvesi, yarım avuç kadar fındık
Su: 2 lt
Spor: 15 dk kadar 10ar tekrarla bölgesel hareket yaptım sadece

Bugün çok yorgunum taşınmaya karar verdik daha doğrusu eşimin ikna çabalarına yenik düştüm. Yeni bir ev ile ilgili hiçbişey ile uğraşmak istemiyorum. Hazirandan Eylül’e kadar bi düzene geçememiştik zaten tam yerleşeceğiz derken şimdide evi uğursuz ilan etti eşim. Ne olursa hayırlısı olsun, bıraktım artık uğraşmıyorum.
Yatıp uyumak; herşey düzenini bulana kadar da uyanmamak istiyorum
Ooooffff offff
İyi geceler

Menü yazamıyorum arkadaşlar özür dilerim, dün başladığım diyeti bu akşam bıraktım gece gece abuk sabuk şeyler yedim, nefsime değilde STRESE yenildim.

Tmm canm anladim simdi bu bilgi bizede faydasi olur,ins tez zamanda atlatırsın

Daha yeni eve taşınmamis mıydınız hakkınızda hayırlısı olsun :)

Allah kolaylik versin canim.aslinda ugursuzluk diye bir sey yok ama esinin icine sinmiyor yasadiginiz ust uste iki olaydan ötürü,bu erkekler bizi cok yoruyor ALLAH yardimcin olsun..

Çok garip iki gün evimize hırsız girmis bişey bulamamış tabide heryeri dağıtmış vs. Kızımda hala herşeye ağlıyor.. Umarım kısa zamanda hersey yoluna girer.. Ben iyi olmaya çalıştıkça aksilikler peşimizi bırakmıyor

Nasil yani siz evdeyken mi rabbim korumus allah allah..

Cok cok gecmis olsun zor seninde bebeginle de ilgilenememissindir. Tek goguste sorun var ama digerinden de süt cok az gelmeye basladi mama veriyorum hic emzirmiyorum bile gecer insallah bilmiyorm nolcak boyle

Çok geçmiş olsun
Hırsız kelimesi bile insanı korkutup ürkütürken yaşamayı düşünemiyorum...
Çabucak kurtulursunuz inşaallah etkisinden ...

Günaydınlar ilk bildirim ben den olsun dedim ama tabloyu bulamadım
Telden de arama pek zaman alıcı
Şimdilik buraya yazayım arkadaşlar tabloyu yazınca oraya eklerim

Hedefe adım adım ilerliyoreeeee
Artık 68.5 kg

Cok cok gecmis olsun zor seninde bebeginle de ilgilenememissindir. Tek goguste sorun var ama digerinden de süt cok az gelmeye basladi mama veriyorum hic emzirmiyorum bile gecer insallah bilmiyorm nolcak boyle
Annem olmasa cok zordu ben sadece yattım dinlendim. Ama pompası denemelisin sırıngala uğraşıyorsun boşuna pompa da daha az canın yanar emınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…