- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #292.161
telefonda 30 günde zayıfla diye prıgram var azla başlatıp çoğaltıyor onu yapmayı düşünüyorumBende 6 da kalktım kahvaltı hazırla ortalık topla hazırlan okula çık derken bi hareketle geçiyor akşam üzeri eşim geldikten sonra haftada iki gün spora gidiyorum sitenin salonu biraz uyduruk olmuş ama üç beş bişeyler yapıyorum onun avantajı incelme olarak döndü bana bir aydır gidiyorum 3 e çıkarabilirim. Tek başına diyet incelmeye yeterli gelmiyo sıkılaşmak incelmek için spor şart. Bi arada evde egzersiz hareketi yapıpzumb yapıyordum 45 dk kadar çıkamazsnda evde bikaç hareketle dansı tercih edebilirsin inanılmaz eğlenceli yoğa beni kastı yapamadım okadar esnek değilmişim:)
Canım Gunaydın ben 85 degil 83 müsüm bu sabah 82.400MİNİK ADAYLARIMIZ
594.ETAP
selcanmehmetcan(76,30///%)
Bir garip ( 55,80///%)
Kart Minnaklar
tgb1907 (62,60///%)
drdotty(77,8///%)
SchonerDuft (69,00 ///%)
poncikbirgelincik (67.20/// %)
orkide1453 ( 63,40///%) 29 eylül
Verano_porteno (61///%) B.tarihi:09/10/2018 B.kilosu:59,60 Hedef kilo :
Surekli_Karisik (73,3/ / /%) Bşl.T: 20 Ekim 2018 Bşl.K: Hedef K:64
birazhuzur2008 (85///) Bşl.T:28 Ekim2018 Bşl.K:85 Hedef:60
600 gr vermişsin 4 günde niye o -600 gr ı görmüyorsunDiyete salı gunu baslamıstım. 83 ile bu sabah tartıda 82.400 hıc mutlu olmadım acıkcası ( yeni dogum yaptım) motivasyonum dustu
Hemen moral bozmak yok kuzum kaç gün olduki zaten salıdan cumaya çok iyi bence 600 gr vermişsin. Taze annesin biraz daha zaman geçtikten sonr sporla destekleyipdaha hızlı kilo verebilirsin motiveni hiö düşürme gayet iyi 600 grDiyete salı gunu baslamıstım. 83 ile bu sabah tartıda 82.400 hıc mutlu olmadım acıkcası ( yeni dogum yaptım) motivasyonum dustu
Yeni taşındık canım bu evi almak İçin aylarca uğraştık. Otellerde süründük çoluk çocuk. Ardarda yaşanan olumsuzluklar yüzünden eşim yeniden bi başlangıç yapalım diyor. Bende bildiğin gibi yap dedim. Daha iyi hissedecekse çıkalım zaten. Ama yoruldum bu işlerden.Daha yeni eve taşınmamis mıydınız hakkınızda hayırlısı olsun :)
Amin canım çok sağolAllah kolaylik versin canim.aslinda ugursuzluk diye bir sey yok ama esinin icine sinmiyor yasadiginiz ust uste iki olaydan ötürü,bu erkekler bizi cok yoruyor ALLAH yardimcin olsun..
Çok geçmiş olsun canım. Ne cesaret 2 gün üstüste girmek. Hırsız bir girdiği semte daha uğramaz size 2 gün girmiş. İzlenmişsiniz bence çevreden planlanmış gibi geldi. Allah kolaylık versin canım inşallah kaybın çok değildirÇok garip iki gün evimize hırsız girmis bişey bulamamış tabide heryeri dağıtmış vs. Kızımda hala herşeye ağlıyor.. Umarım kısa zamanda hersey yoluna girer.. Ben iyi olmaya çalıştıkça aksilikler peşimizi bırakmıyor
Maşallah canım güzel gitmiş kilolar. Menülerinden belliydi.Günaydınlar ilk bildirim ben den olsun dedim ama tabloyu bulamadım
Telden de arama pek zaman alıcı
Şimdilik buraya yazayım arkadaşlar tabloyu yazınca oraya eklerim
Hedefe adım adım ilerliyoreeeee
Artık 68.5 kg
Maşallah canım sende güzel vermişsin. Tebrik ederimGüncel kilo 74,7 fark -500 gr yüzden 0,66SchonerDuft listeye yazar misin bugün biraz yoğun geçecek geç girerim belki siteye
drdotty SchonerDuft Kızlar bugün cuma kilo bildirimi yapıcam ama 2 hafta ya hesaplama nasılolcak
2 hafta önce cuma 55.40
Bugün 55.00
Regli olmasaydım 54 ü görmüştüm tekrar şiştim
Bugün nöbetçiyim hesaplama için giremezsem özür
Teşekkür ederiz canımmmm
Yani o kadarda dikkat ettim ama az buldum ne biliyim biraz moralim bozuldu acıkcası600 gr vermişsin 4 günde niye o -600 gr ı görmüyorsun
Baya dikkat ettim ama seker ekmegı abur cuburu hep kestim demekkı eksik sey spor onuda bebekten dolayı yapamam belki Yuruyuse cıkarım yarım saat bılmıyorumHemen moral bozmak yok kuzum kaç gün olduki zaten salıdan cumaya çok iyi bence 600 gr vermişsin. Taze annesin biraz daha zaman geçtikten sonr sporla destekleyipdaha hızlı kilo verebilirsin motiveni hiö düşürme gayet iyi 600 gr
İnşallah canım karışmayacağım bu sefer. Kendisi bize uygun ve uğurlu evi bulsun. Evde yaşayan herkesin kendini iyi hissetmesi evi benimsemesi önemli. Eşim bu duyguları yaşıyorken ısrarcı olmak anlamsızdı. Ona bıraktım. Bekliyorum ne zaman hadi gidiyoruz derse o zaman hazırım.
kesinlikle evde herkesin huzurlu hissetmesi çok önemli .İnşallah canım karışmayacağım bu sefer. Kendisi bize uygun ve uğurlu evi bulsun. Evde yaşayan herkesin kendini iyi hissetmesi evi benimsemesi önemli. Eşim bu duyguları yaşıyorken ısrarcı olmak anlamsızdı. Ona bıraktım. Bekliyorum ne zaman hadi gidiyoruz derse o zaman hazırım.
görme alan testim vardı bugün gitmedim.gözlüğümün camlarını değiştirdim sol gözüm rahatladı dünyam aydınlandı resmen. pazartesi nöroloji belirlicek . peki sende mesela su şişesini açamayacak birşey tutamayacak kadar ellern gevşiyor güçüzleşiyormuydu bugün göz damlası şişesini açmadım eller güçsüzleşti.
Pompa cekmiuo kuzum cok denedim onunla bi acilsa belki cekerCanım duşa girip ılık suyla masaj yapıp ta çekmeye çalışsan. Şırıngadansa pmpa dah işlevsel ve acısız diye düşünüyorum çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun kuzum nasıl girmiş ki evinize kaçıncı kattı iyiki evde değilmişsiniz daha büyüklerinden rabbim korusun bununla geçmiş olsun
Maaşallah canım ama ilk bildirim benden di gözden kaçırmışsın
b12 kullanıyorum aslında nöroloji ne dicek önemli olan o bakalımcsanım benim de yıllardır basım ağrır beynim boynum tertemiz çıktı
çok ağrı da göze vuruyor unutkanlık yapıyor b12 eksikliğinde baş ağrısı sıklaşıyor ve vücudu da inanılmaz yoruyor baş ağrısı başlangıçsa azaltırsın bence stres de tetikliyor
ilaç hiç arttırmıyor b 12 yi en iyisi igneb12 kullanıyorum aslında nöroloji ne dicek önemli olan o bakalım
Sagol cnm.. InsAyyy cok gecmis olsun canim,ins bir daha gelemezler pis... ALLAH indan bulsunlar ins rabbim bidaha yasatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?