- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #292.181
Yok canım hiç öyle bi sorun yaşamadımkesinlikle evde herkesin huzurlu hissetmesi çok önemli .
senin zevkini nasıl rahat edeceğini de biliyor zaten hayırlısı olsun
görme alan testim vardı bugün gitmedim.gözlüğümün camlarını değiştirdim sol gözüm rahatladı dünyam aydınlandı resmen. pazartesi nöroloji belirlicek . peki sende mesela su şişesini açamayacak birşey tutamayacak kadar ellern gevşiyor güçüzleşiyormuydu bugün göz damlası şişesini açmadım eller güçsüzleşti.
YOK CNIMYok canım hiç öyle bi sorun yaşamadım
Senin diabetin yok değil mi
Kuzum niye gitmiyosun nörolojiyi ihmal etme bencekesinlikle evde herkesin huzurlu hissetmesi çok önemli .
senin zevkini nasıl rahat edeceğini de biliyor zaten hayırlısı olsun
görme alan testim vardı bugün gitmedim.gözlüğümün camlarını değiştirdim sol gözüm rahatladı dünyam aydınlandı resmen. pazartesi nöroloji belirlicek . peki sende mesela su şişesini açamayacak birşey tutamayacak kadar ellern gevşiyor güçüzleşiyormuydu bugün göz damlası şişesini açmadım eller güçsüzleşti.
pazartesi gidicem randevu bulamadımKuzum niye gitmiyosun nörolojiyi ihmal etme bence
ok kontrol edip dönüş yapacam .en önemlisi hazır hissediyor musunkızlar haftaya cuma günü listeye girmek istiyorum bugün de alkali diyete taktım biraz araştırma falan yaptım menü filan oluşturcam regl de biter haftayadrdotty SchonerDuft
tamam canım içimden bişey yokmuş strestenmiş gibi geliyor ama yinede ihmal etmemek lazımpazartesi gidicem randevu bulamadım
evet canım son derece hazırım haftasonu sebze suyu deniycem içebilirsem devam edicem hatta motivasyonum yüksek suanok kontrol edip dönüş yapacam .en önemlisi hazır hissediyor musun
bence migren var çünkü dayanılmz baş ağrılarım var kafamı yumrukladığım oldu geçen aylrda . stres zaten hayatımızdan eksik olmuyor . aşmaya çalışıyorum ama aşamadığım çok şey var .tamam canım içimden bişey yokmuş strestenmiş gibi geliyor ama yinede ihmal etmemek lazım
hadi bakalım.evet canım son derece hazırım haftasonu sebze suyu deniycem içebilirsem devam edicem hatta motivasyonum yüksek suan
anaaa nasıl unuttum sormayıbu arada soran olmadı ama ben yazayım meto hızlandırıcı çorba ile -500 gr gitti
canım migren için ben antidepresan kullanıyorum bikaç aydır rahatım reglden sonra girmezse iyi inşallah canım sebze suyu nette gördüm bir limon bir meyve ve evde bulduğun yeşil sebzelerle yapılıyormuş ben katı meyve sıkacağında deneyeceğim tadıı da güzel olursa yaptıkça ne kullandığımı söyleyeyimbence migren var çünkü dayanılmz baş ağrılarım var kafamı yumrukladığım oldu geçen aylrda . stres zaten hayatımızdan eksik olmuyor . aşmaya çalışıyorum ama aşamadığım çok şey var .
hadi bakalım.
yoga migrene çok iyi geliyormuş eğer migren denirse yoga ile hafifler ise sana özellikle ayrıntılı yazacam sende çok çekiyordun geçen seneden öyle hatırlıyorum.
sebze sularının tarifini yazarsan yapacak olanlar olur belki
Yavaş değil ki daha ne olsun kaç kilo fazlan var.. Sporda kendin için bi video ayarlayıp bebiş uyurken falan yapabilirsinBaya dikkat ettim ama seker ekmegı abur cuburu hep kestim demekkı eksik sey spor onuda bebekten dolayı yapamam belki Yuruyuse cıkarım yarım saat bılmıyorumboyle bu yavas la gidersem ıkı senede anca veririm sanırım
Hmm nasıl bi çorbaymış bu tarifi ve nasıl uyguladığını merak ettim doyurucu mu tüm gün o çorbamı içiliyo ayrıntı pleasebu arada soran olmadı ama ben yazayım meto hızlandırıcı çorba ile -500 gr gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?