- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #292.421
KIYMALAR kimden çok az ya inan uğraşmaya değmez . içli köfte fiyatı biliyor musun. birde asma sarması dolma fiyatı ek gelire ihtiyacımız var annem ile yapmaya başladık sanırım içli köfte daha karlı..Günaydın kuzum keyifler nasıl.
1 kilo Kıyma hamur yapan kişiden nekadar çıkarsa yapıyormuş 70 liraya tabi kaç kilo çıkar bilemiyorum okulda yaptıranlar oldu ben yaptırmadım kendi mantımı yapıyorum çocukta yaparım kariyerde mantıda
kırmızı şeyler döl oluyor annemler nenemler öyle derlerdi . sıkıntı olmaz ondan yaniKızlar netten araştırdım bulamadım yumurtadan tiksinmek üzereyim sabah kırdım organik yumurtaydı kırmızı kırmızı lekeler vardı içinde neden oluyo acaba yiyemedim valla görünce onları bilen varmı o kırmızı şeyler ne
Saolasın kuzum okul ev takılıyorum monoton bi şekilde..KIYMALAR kimden çok az ya inan uğraşmaya değmez . içli köfte fiyatı biliyor musun. birde asma sarması dolma fiyatı ek gelire ihtiyacımız var annem ile yapmaya başladık sanırım içli köfte daha karlı..
bugün enerjikim .sn nasılsın
Ayyyy civciv olmasındn iyi ma genede midem kalktıkendim için çiftlikte horoz görmemiş yumurtalardn alayım bari içim almıyokırmızı şeyler döl oluyor annemler nenemler öyle derlerdi . sıkıntı olmaz ondan yani
hmm zeytinyağlı dimi sarmalar . bu işe girmek mantıklı mı kestiremiyoruz hoş geçen biri sipariş etti 2 kilo mantı 100 adet içli köfte onları yaptık içli köfteler büyük 5 tlden satsak içi bol etli çok olur mu acaba. bulgurun içne de et koyduk haşlama olunca sıfır yağsız et koyuyoruz . sarma da mantıklı geldi okula götüremeyiz sipariş verenler olursa ancak yapabiliriz yoksa dediğin çok mantıklıSaolasın kuzum okul ev takılıyorum monoton bi şekilde..
Mantıyı yapan kişi alıyo tüm malzemeler ondan ama ile göre böyle şeyler değişebiliyo 3 yılönce zonguldakta 10tane yaprak sarmsı 3.5 liraydı okula öğle arası gözleme katmer yaprak sarması falan getirip satarlardı sizde vars yakınçevrede okul öğle arası öğretmenler alabilir.. burda da ortaboy bi tencere yaprak sarması malzemeler yapan kişiden 50lira diye duymuştum 1 2 yıl öncesi..
mersinde yaşıyorum kuzum .SchonerDuft zonguldak daha pahalı bişehirdi ineksütünü bile 3 yılönce 5 litresi 16liraya alırdık. Şimdi sivastayım burda 5 litresi 12 liraya alıyoruz. Sen nerde yaşıyodun kuzm
ay cok gecmis olsun peki mr cekildim falan yazmistin ordan biseyler ciktimi?göümde alan görme kaybı yaşıyordum buki ama gözle ilgisi yokmuş bunun .
canım hiç bilgim yok netten baktığımdada çok farklı fiyat vargünaydın kızlar
dünkü spor bildirimimi yazıyorum. sabah 5,30 dan öğlen 11,30 a kadar ayaktaydım oturduğum süre en fazla 1 saattir akşamda annemle mantı kestik . kızlar tekrar sorayım 1 kilo kıymalı mantı satış fiyatı ne kadar.
4. gün krep + nutella + bal + reçelkızlar bana hergüne değişik kahvlatı önerileri verin kahvaltı alışkanlığım gitti kalmadı..
1 gün yulaflı sütlü meyve yesem içine az bal ve pekmez koyabilirim.
2.gün yumurta yesem peynir ile
3.gün tost yesem ee bitti bende fikirler şuraya 5 6 günlük öneri istiyorum lütfen
sonucu 10 15 sonra alacakmışım.ay cok gecmis olsun peki mr cekildim falan yazmistin ordan biseyler ciktimi?
avakado içine sarımsak az zeytinyağı karabiber limon sıkıp salata niyetine olur mu ?SchonerDuft
1. Gün haşlanmış yumurta
2. Gün peynirli domatesli salata zeytin
3. Gün yulaf meyve
4. Gün sebzeli omlet
5. Gün tost
6. Gün domates salatası peynir zeytin
7. Gün serbest
Canım bazı günler kahvaltını
muz ceviz ve pekmez çayı ile
Yada
Avokado ceviz peynir ile değiştirebilirsin.
Ben büyük oğlana kabak yulaf kepeği 1 yumurta ve az peynir ile cup kek yapıyorum
Yoğurt içinde ekşi meyveler alternatif olabilir.
Benim için kahvaltıda peynir domates çay varsa herşey var demektir
Ek işe gelince ülkemizde herkes iyice daraldı inşallah istediğin gibi olur.
Mantıyı biz 35 tl den alıyoruz
Sarma ve içli köfte uzun zamandır almadım. Kayseri sofrası , Kayseri mutfağı gibi restaurant lar var ben ordan alıyorum. İnternetten satış fiyatlarına bakabilirsin.
Kreşler, anaokulları ile de görüşebilirsin ayda 5-6 kez Doğum günü organizasyonu yapılıyor ve mantıyı çok tercih ediyorlar. Yanınada 2 kurabiye yaparsın tamam.
canım nutella istiyor zaten4. gün krep + nutella + bal + reçel
5.gün pişi+ beyaz peynir + nutella
6.gün omlet +domates+ salatalık (bak bu diyetlik oldu)
7.gün sıgara böreği
bunları demeyi ve yemeyi çok isterdim ama sen bana uyma
nöroloji de öyle dedi . ama kardiyolojiye git deyince göz doktoru ona korktum açıkçası çünkü geçen aylar 3 kere kalbim sıkıştı sırtıma vurdu ağrısı nefesim kesildi bunu da deyince drye ısrar ile git dedi inşallah dediğin gibi olur. peki sende görme alan testi yapıldı mı ?SchonerDuft canım geçmiş olsun ama baş ağrısı göze vurur başka bişey çıkmaz inşallah kötü düşünme
benim gözlerim bozuldu göz doktoru gözlük verdi nöroloji öyle bi test yapmadınöroloji de öyle dedi . ama kardiyolojiye git deyince göz doktoru ona korktum açıkçası çünkü geçen aylar 3 kere kalbim sıkıştı sırtıma vurdu ağrısı nefesim kesildi bunu da deyince drye ısrar ile git dedi inşallah dediğin gibi olur. peki sende görme alan testi yapıldı mı ?
göz bende de bulanıktı gözlük takınca iyi oldu gözlerim. bende nörolojide gözde istedi testi solda birz sıkıntı da varbenim gözlerim bozuldu göz doktoru gözlük verdi nöroloji öyle bi test yapmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?