- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #292.441
anladim canim ya insallah bisey cikmaz ve stressden yada tansiyon gibi biseydendirsonucu 10 15 sonra alacakmışım.
1 tepsiyi bana gönderSlm kızlar bugün ufak tefek eskileri halletmeye carsiya geldim eşim beni anneme bırakıp gitti az sonra eve gidip son hazırlıkları yapicam merdivenler falan yikanacak..akşamdan 5 tepsi islak kek yapicam ..off bi atlatayim da su telaşı tekrar buradayım çok öpüyorum hepinizi
inşallah kuzum migren diye avutuyordum kendimi bakalım nasip.anladim canim ya insallah bisey cikmaz ve stressden yada tansiyon gibi biseydendir
Gondereyim canim ayıp ettin senden onemli mi1 tepsiyi bana gönderkolay gelsin canım
inşallah kuzum migren diye avutuyordum kendimi bakalım nasip.
sen nasılsın nasıl gidiyor diyet
Gondereyim canim ayıp ettin senden onemli mi
Sarmalar zeytinyağlıydı. İle görede bu tür şeyler değiştiği için mersin piyasası farklı olabilir. Oralardan birilerine soruppiyasayı öğrenmek lazımhmm zeytinyağlı dimi sarmalar . bu işe girmek mantıklı mı kestiremiyoruz hoş geçen biri sipariş etti 2 kilo mantı 100 adet içli köfte onları yaptık içli köfteler büyük 5 tlden satsak içi bol etli çok olur mu acaba. bulgurun içne de et koyduk haşlama olunca sıfır yağsız et koyuyoruz . sarma da mantıklı geldi okula götüremeyiz sipariş verenler olursa ancak yapabiliriz yoksa dediğin çok mantıklı
Maşallah canım harikasın,menülerini paylaşıyorsun değil mi,ben mi kaciriyorum acaba,örnek alayım menüleriniKızlar günaydın
Bugün diyetisyen günümdü
Geçen 10 günde 1.4 kg yâğ kaybetmişim
Sporun faydasını gördüm
Bi iki gündür kaçamak yapsam da çok iyi sonuç
Daim olsun ibşaallah
etrafımda yapan yok burası biraz daha ucuz zonguldağa göreSarmalar zeytinyağlıydı. İle görede bu tür şeyler değiştiği için mersin piyasası farklı olabilir. Oralardan birilerine soruppiyasayı öğrenmek lazım
Menemen mantarlı omlet Soğanlı Yumurta :)) ben yumurtayı seviyorum ama sade olarak değil hep bişeyler in içinde. Ispanaklı yumurta.. Yumurtalı kahvaltı olunca akşam açlık krizleri olmuyor pekkızlar bana hergüne değişik kahvlatı önerileri verin kahvaltı alışkanlığım gitti kalmadı..
1 gün yulaflı sütlü meyve yesem içine az bal ve pekmez koyabilirim.
2.gün yumurta yesem peynir ile
3.gün tost yesem ee bitti bende fikirler şuraya 5 6 günlük öneri istiyorum lütfen
ıspnaklı olabilir haftada bir yesem 1 günü kurtarır. mantarlı hiç denemedim . gün içinde çok acıkıyorum benMenemen mantarlı omlet Soğanlı Yumurta :)) ben yumurtayı seviyorum ama sade olarak değil hep bişeyler in içinde. Ispanaklı yumurta.. Yumurtalı kahvaltı olunca akşam açlık krizleri olmuyor pek
Ben kahvaltiyi yumurtasız yapıp gecistirdigimde çok acıkıyorum. Mantarlı baharatlı da güzel oluyorıspnaklı olabilir haftada bir yesem 1 günü kurtarır. mantarlı hiç denemedim . gün içinde çok acıkıyorum ben
insallah bisey cikmaz kuzum1 tepsiyi bana gönderkolay gelsin canım
inşallah kuzum migren diye avutuyordum kendimi bakalım nasip.
sen nasılsın nasıl gidiyor diyet
Hedefe çok az kaldı çok iyi gidiyosun kuzum menünde güzel olmuş yyakında hedef kilon erişirsin.. afiyet olsun..Dün
Sabah bi yumurta yarım dil peynir light iki dil ekmek bi beyaz çay
Ara mandalina
Öğle kıyma sote iki bardak ayran iki dil ekmek
Ara süt grissino
Akşam fırında türlü
Yoğurt ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?