Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Slm kızlar bugün ufak tefek eskileri halletmeye carsiya geldim eşim beni anneme bırakıp gitti az sonra eve gidip son hazırlıkları yapicam merdivenler falan yikanacak..akşamdan 5 tepsi islak kek yapicam ..off bi atlatayim da su telaşı tekrar buradayım çok öpüyorum hepinizi

1 tepsiyi bana gönder kolay gelsin canım
anladim canim ya insallah bisey cikmaz ve stressden yada tansiyon gibi biseydendir
inşallah kuzum migren diye avutuyordum kendimi bakalım nasip.
sen nasılsın nasıl gidiyor diyet

Sarmalar zeytinyağlıydı. İle görede bu tür şeyler değiştiği için mersin piyasası farklı olabilir. Oralardan birilerine soruppiyasayı öğrenmek lazım

Kızlar günaydın
Bugün diyetisyen günümdü
Geçen 10 günde 1.4 kg yâğ kaybetmişim
Sporun faydasını gördüm
Bi iki gündür kaçamak yapsam da çok iyi sonuç
Daim olsun ibşaallah
Maşallah canım harikasın,menülerini paylaşıyorsun değil mi,ben mi kaciriyorum acaba,örnek alayım menülerini

Menemen mantarlı omlet Soğanlı Yumurta :)) ben yumurtayı seviyorum ama sade olarak değil hep bişeyler in içinde. Ispanaklı yumurta.. Yumurtalı kahvaltı olunca akşam açlık krizleri olmuyor pek

Menemen mantarlı omlet Soğanlı Yumurta :)) ben yumurtayı seviyorum ama sade olarak değil hep bişeyler in içinde. Ispanaklı yumurta.. Yumurtalı kahvaltı olunca akşam açlık krizleri olmuyor pek
ıspnaklı olabilir haftada bir yesem 1 günü kurtarır. mantarlı hiç denemedim . gün içinde çok acıkıyorum ben

1 tepsiyi bana gönder kolay gelsin canım

inşallah kuzum migren diye avutuyordum kendimi bakalım nasip.
sen nasılsın nasıl gidiyor diyet
insallah bisey cikmaz kuzum

hic sorma canim ya buhafta hic iyi gitmiyo kendimi pek iyi hissetmiyorum abur cubura verdim kilo almadim ama veremedimde belki buaksam hafif yersem bikac gram oynar ama anca okadar cok mutsuz bi moddayim

İyi geceler kızlar bugün hafif geçireyim dedim malum yarın cuma
Kahvaltı. 07.30
Yumurtayı kırarken gördüğüm kırmızı noktalardan dolayı hiç bişey yiyemedim 2 zeytinle 2 lokma ekmek

Öğlen 12.30
5 tane ızgara köfte
2 dilim pide
Salata

Ara. 14.20
Çayın yanına şekerli bişeyler çekti canım munter tatlısı yaptım hurmanın içine ceviz sokuşturup yedim 2 tane

Akşam 18.00
2 kepçe balkabağı çorbası
Kalori olarakta 700 kalori falan anca yapmıştır. 2 lt su içtim spord da içerim..
Şimdi kızı uyuttum spora inicem yarına minnak olmak dileğiyle öpüldünüz.

Dün
Sabah bi yumurta yarım dil peynir light iki dil ekmek bi beyaz çay

Ara mandalina

Öğle kıyma sote iki bardak ayran iki dil ekmek

Ara süt grissino

Akşam fırında türlü
Yoğurt ekmek
Hedefe çok az kaldı çok iyi gidiyosun kuzum menünde güzel olmuş yyakında hedef kilon erişirsin.. afiyet olsun..

Spordan geldim duşumu aldım ooh mis bi uyku çekicem 10buçuk gibi.. The walking dead ın yeni bölümünü izleyip yatıcam rüyamda da zombilerle takılıyorum genelde gece izlryince ama olsun :))
Kız uyuduğu için ses yapmak istemiyorum yoksa enerji patlaması yaşıyorum mutfak dolaplarını silesim bütün evi baştan aşağı temizleyesim var. Spor insanı dinç yapıyor

SchonerDuft gecmis olsun canim insallah birsey cikmaz. Kahvalti onerisine gelince ben avokadolu, yulafli omlet yapiyorum. Ceyrek avokado, 2 yumurta, 2 kasik yulaf ve baharatlar gayet doyurucu ve guzel, yine ispanakli yumurta da yapiyorum o da guzel oluyor. Yogurt icine yulaf ve evde olan findik, badem, ceviz adet ile nispeten az doyurucu ama tadi guzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…