- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #292.461
hesaplarım ben geçmiş olsun canımSchonerDuft canim kilo 63.3 hesaplama yapamiyorum dis cektiriyorum
bence iyi verdin böyle olması normal gibi geldi banaKızlar sporada gidiyorum gide gide 200 gr gitmiş motivasyonum yerle bir 54.5 olurum diye düşünmüştüm regli bitti ödemler gitmedi demekki
denicem bu hafta bakalım lezzetli olursa sürekli yaparımBen kahvaltiyi yumurtasız yapıp gecistirdigimde çok acıkıyorum. Mantarlı baharatlı da güzel oluyor
neden ki kuzuminsallah bisey cikmaz kuzum
hic sorma canim ya buhafta hic iyi gitmiyo kendimi pek iyi hissetmiyorum abur cubura verdimkilo almadim ama veremedimde belki buaksam hafif yersem bikac gram oynar ama anca okadar cok mutsuz bi moddayim
avakado ve yumurtayı denicem sağol kuzum sen kilo bildirimi yapacaktın bu arada kuzumSchonerDuft gecmis olsun canim insallah birsey cikmaz. Kahvalti onerisine gelince ben avokadolu, yulafli omlet yapiyorum. Ceyrek avokado, 2 yumurta, 2 kasik yulaf ve baharatlar gayet doyurucu ve guzel, yine ispanakli yumurta da yapiyorum o da guzel oluyor. Yogurt icine yulaf ve evde olan findik, badem, ceviz adet ile nispeten az doyurucu ama tadi guzel oluyor
günaydın canımGunaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?