- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #292.481
Canım boyun kaç cm Di sormuşumdur kesin. Kılon çok iyi aslındaKızlar sporada gidiyorum gide gide 200 gr gitmiş motivasyonum yerle bir 54.5 olurum diye düşünmüştüm regli bitti ödemler gitmedi demekki
Ödem tılıyor kuzum biara bende sabah açkarna 2 saat yürüyüş yapıp tartılırdım 300 500 gr değişebiliyor.İlk tartıldım 65.8geldım sonra 66.5 onu baz aldım. Kızımı tarttım aynı kilosu. Neden böyle oldu anlamadım.
163 cm şuamda 54.8 kilom çok iyi hamilelik öncesinden de zayıfım göbek pantolondan fırlayan yan simitler kalın kol bacak kalmadı.. Yeni tanıştıklarım çocuk doğurduğuma şaşırıyorlar bekar gibi fizigin var diyolar etimde sıkı onunda avantajı sanırım. İyiyim ama bırkırsam 60ları görmekten korkuyorum okulda da çorba grubuna katıldım öğle aralarıızgara falan ağır geliyo hele dürümler çok kalorili oluyo çorba bi dilim ekmek yoğurt yiyeceğimCanım boyun kaç cm Di sormuşumdur kesin. Kılon çok iyi aslında
CANIM sen bildirimini kontrol edermisin sen yanlış mı hesapladın yoksa kilonu mu yanlış yazdın diyeÖdem tılıyor kuzum biara bende sabah açkarna 2 saat yürüyüş yapıp tartılırdım 300 500 gr değişebiliyor.
163 cm şuamda 54.8 kilom çok iyi hamilelik öncesinden de zayıfım göbek pantolondan fırlayan yan simitler kalın kol bacak kalmadı.. Yeni tanıştıklarım çocuk doğurduğuma şaşırıyorlar bekar gibi fizigin var diyolar etimde sıkı onunda avantajı sanırım. İyiyim ama bırkırsam 60ları görmekten korkuyorum okulda da çorba grubuna katıldım öğle aralarıızgara falan ağır geliyo hele dürümler çok kalorili oluyo çorba bi dilim ekmek yoğurt yiyeceğim
tek binedeni yok aslinda birsürü sey kafama takip duruyorum ondan öyle oluyo herhaldeneden ki kuzum
cok iyi ozaman kılon eminim çok iyi görünüyorsndur :) iyi yapmışsın Bır sürü kalori birde Hergun o tarz yemek bıkkınlık verebiliyor..Ödem tılıyor kuzum biara bende sabah açkarna 2 saat yürüyüş yapıp tartılırdım 300 500 gr değişebiliyor.
163 cm şuamda 54.8 kilom çok iyi hamilelik öncesinden de zayıfım göbek pantolondan fırlayan yan simitler kalın kol bacak kalmadı.. Yeni tanıştıklarım çocuk doğurduğuma şaşırıyorlar bekar gibi fizigin var diyolar etimde sıkı onunda avantajı sanırım. İyiyim ama bırkırsam 60ları görmekten korkuyorum okulda da çorba grubuna katıldım öğle aralarıızgara falan ağır geliyo hele dürümler çok kalorili oluyo çorba bi dilim ekmek yoğurt yiyeceğim
aslında 55 ama bi türlü olmuyor 56 canım
Kuzum ayaküstü yapmıştım yanlış mı hesaplamışım sanırım düzelttin kuzum saol..CANIM sen bildirimini kontrol edermisin sen yanlış mı hesapladın yoksa kilonu mu yanlış yazdın diye
Canim sen kac ayda vermistinKuzum ayaküstü yapmıştım yanlış mı hesaplamışım sanırım düzelttin kuzum saol..
Merhaba canım teşekkür ederizMerhaba 14. Takımcım
Sonuç listesi hazırlama sırası sizde hatırlatmak istedim.
Ben 22 Nisanda buraya yazarak zayflmaya karar verdim 20 nisandıtam karar versim 68 ile ödem attım sanırıö buraya 66.7 ile başladım 23 nisandanhaziran 15 gibi ramazan bayramına 60 kilo olmuştum yazın tatilde falan anneme gittiğimde yedim 2 kilo aldım bi haftada tatilde 500 gr alıp geldim onları tekrar verdim derken sürecim uzadı yoksa 2 ayda 8 kilo vermiştim ilk başlayınca eylülde 58 lerdeydim sanırım 2 ayda 2kilo gitmişgibi oldu aldıklarımla 4 5 kilo vermiş oldum okul açılıncada akşam öğünlerine dikkat ettim öğlem okulda kebaplar dürümler çiğköfteler bol kaçamaklı olduğu için birde son kilolar sanırım o ara yavaşlamıştı ekimde birazdaha dikkatli gittim 55 lerigördüm mezun olabilirim aslında kendimde çevremdekilerde hep fit olduğumu söylüyor ekim ayı spora başladım haftada2 gün şimdi 54.8im 53leri görünce bırakıcam garantilemek adına 163lerde boyum 53 yapıp bırakıcam. Alırsam anlaşılmadan geri dikkt edeyim diyeCanim sen kac ayda vermistin
orkide1453 birde kuzum ben hep 58 kilolardaydım zayıf değildim göbeğim olurdu hep korse giyersim özel günlerde falan 3 kiloymuş meğerse sorun şimdi dümdüz göbeğim abartıp yiyince hafif çok sevimli çıkıyo eski halinden sonra :)) en son ünivde 10 yıl önce 52lerdeydim eşimle tanıştığım kiloya inmekte istiyorum hazır başlamışken.. Zayıf katagorisine giriyordum ozamanlar ey gidi doğumdn sonra tekrar eskisi gibi olucam geçen hafta alışverişe gittim 36 beden kıyafet almak negüzelmiş musmutlu oldum tabi kalıbı dar olan bi pantolonu mecbur 38 aldım. Darısı hepinize
Anladim canim ben de unide hep 50 kilolardaydim 53 olinca sevinirdim neyse ise basladim 50 lerde gittim geldim 2012 de 55 kilo ile evlendim belkide balayinda aldim 55 oldum tam hatirlamiyorum o donem vertigo gecirdim migrenim de vardi o donem ilac denendi epilepsu hastalarının ilaclari falan bide esim yemeyi sever beni de alistirdi ilaçların etkisiyle de cok kisa sürede 10 kilo aldim vermeue cakisirken daha da aldim 67 ile hamile kaldim hamileliğim odemle gecti 90 i bile gordum dogumda sonra 68e dustum sonra 71 le 8 ay sonra tekrar hamile kaldim kucuk oglum 3 yasina girecek subatta en son yaz başı 58 i gördüm geri aldim simdi yine 63ler iradem biraz zayifladi sanirim insallah ben de veririm dertlesmek istedimorkide1453 birde kuzum ben hep 58 kilolardaydım zayıf değildim göbeğim olurdu hep korse giyersim özel günlerde falan 3 kiloymuş meğerse sorun şimdi dümdüz göbeğim abartıp yiyince hafif çok sevimli çıkıyo eski halinden sonra :)) en son ünivde 10 yıl önce 52lerdeydim eşimle tanıştığım kiloya inmekte istiyorum hazır başlamışken.. Zayıf katagorisine giriyordum ozamanlar ey gidi doğumdn sonra tekrar eskisi gibi olucam geçen hafta alışverişe gittim 36 beden kıyafet almak negüzelmiş musmutlu oldum tabi kalıbı dar olan bi pantolonu mecbur 38 aldım. Darısı hepinize
İlerleyen saatlerde yaparım ben canım.Merhaba canım teşekkür ederiz
Benim evde bilgisayar yok telefonda düzenleme yapmak mümkün olmuyor
SchonerDuft uygun olmazsa bi formül bulmaya çalışırım
Merhaba canım teşekkür ederiz
Benim evde bilgisayar yok telefonda düzenleme yapmak mümkün olmuyor
SchonerDuft uygun olmazsa bi formül bulmaya çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?