Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın cnım biraz talihsizlik olmuş çok geçmiş olsun vertigo çok zor bi hastalık şimdi nasıl seyir ediyo vertigo ömürlük bir hstalık sanırım. Kuzum 58 i görmüşşün ne güzel gene görebilirsin ben uzunzamandır 57 altına inmemiştim şimdi 54 lerdeyim azmin elinden kurtulmuyor 63 ne ki 1 ay aıkı yapsan 59 olutsun enkötü ihtimal..2 ayda 55neden olmaaın ki Başarılar diliyorum canım sana

Tesekkur ederim canim vertigo bi donem surdu sadece donemsel oldu şükür migren devam esiyor malesef insallah dedigin gibi veririz hep birlikte

Gunaydinn kizlar ❤bol kosturmacali ve yorucu bir gunun ardindan temizlik falan derken işlerimi bitirdim.şükür ki sorunsuz atlattım..tabi bulgur , tatlı derken azda olsa kacamagim oldu ama pişman degilim çünkü herzaman olacak bisey değil.:) bugün itibarı ile 3 günlük kabak detoks yapicam yediklerimin erimesi lazim sporada baslicam.öpüyorum hepinizi ❤

Hadi geçmiş olsun canım sorunsuz atlatmana sevindim.
Kabak detoxu çok iyi olur
Bu hafta güzel vermişsin ayrıca (koşturma yaramış)
Tebrik ederim

Kizlar nabeeerr keyifler yerinde mi ben zombi gibi geziyorum bu ara oglum pek uyutmuyo duzen fln kalmadi ev 56 oldu toplayamiyorum. Inanir misiniz sacimi tarayamiuorum o kadar vaktim yok. dolasti nasil acicam diye dusunuyorm kara kara

Çok iyi bilirim kuzum dolaşık saçla gezmeyide
Duştan kulağında saç kremi kalmış şekilde çıkmayıda
Ooooy oooy etlerim büzüşene kadar yıkanmak istiyorum

Kizlar nabeeerr keyifler yerinde mi ben zombi gibi geziyorum bu ara oglum pek uyutmuyo duzen fln kalmadi ev 56 oldu toplayamiyorum. Inanir misiniz sacimi tarayamiuorum o kadar vaktim yok. dolasti nasil acicam diye dusunuyorm kara kara
İlk zamanlar öyle oluyor uyku düzenini kurunca vakit kalıyor.. Şimdi bebiş uyuyunca sende uyu 3 4 aylık olunca insan rahtlıyor biraz

Çok iyi bilirim kuzum dolaşık saçla gezmeyide
Duştan kulağında saç kremi kalmış şekilde çıkmayıda
Ooooy oooy etlerim büzüşene kadar yıkanmak istiyorum
Ayy banyoda saatler geçirmeyi bende çokseverim kuzum. Bebişi eşime verip girdim ama haftada bir tanesi enazından benim keyfimce oluyodu kırklanıp çıkıyordum. Hoş son zamanlarda kapımı tıklatıyolar çıkayım artık diye kızım evde beni arıyomuş bulamayınca banyoya. :)

Kahvaltı 08.00
2 dilim tost ekmeği ile sucuklu tost
5 zeytin
Domates salatlık

Ara12.30
2 top prefiterol
1 avuç çekirdek
2 tane kurbiye

Öğle. 16.30
1pors islim kebabı
1 minik kase pirinç pilavı
Ayran
Menü bugün coştu dahada bişey yemicem kızım ancak uyudu erken uyusaydı spora gidicektim evde azbişeler yapıp yatarım inşallah herkes ben gibi kaçırmamıştır durulmuş buralar ne yiyosunuz bakim

Kızlar herkese günaydın
2-3
gündür yazamadım çünkü Konya’ya geldik buradayız yoğun
şimdi yürüyüşe çıktım yürüyüşte 35 dakikayı tamamlıyorum nasipse 1 saate tamamlama niyetim var ama hava cidden çok soğuk yani üzerimde mont olduğu halde kulaklarım üşüyor kendim üşüyorum
bizim oralarda ressmen buraya göre yaz var herkese günaydın

İki gündür diyetimi dışındayım maalesef çünkü dün okuldaydım ve yoldan geldiğimiz için de sağlıklı beslenmedin hazırlayamadım bakalım pazartesi günü yeniden büyük bir heyecanla dikkatle devam—ancak spor bugün de var çünkü ikisinden birisi olmazsa kilolar hop geri dönüyor

Kizlq3 gunaydin iki gundur kucuk ogluma tuvalet egitimi veriyorum ama cocuk inat etti resmen konusurken istemiyorum diyor oturtuyorum geliyor gidiyor diyor sadece dün aksam bi defa yaptı tuvalete buyuk oglumda da zorlanmistim ama o en azindan tuvalete goturunce yapiyordu moralim bozuldu

Bende başlamak istiyorum ama çekiniyorumda daha kucukmu diye büyük tuvaletini yaptığında söylüyor anne kaka diye (18aylik)
Siz kaç aylık oldunuz

Bende başlamak istiyorum ama çekiniyorumda daha kucukmu diye büyük tuvaletini yaptığında söylüyor anne kaka diye (18aylik)
Siz kaç aylık oldunuz
Biz 33 ayligiz canim seninki baya kucukmus istemiyorum diyor benimki zaten ilkinde de zotlanmsitim ama bunun gibi yapmamisti altina kaka yapiyor ha bire ne yapacağım bilmiyorum

Selm hanımlar bir süredir yazamıyorum. Cuma günü diyetisyene gittim. Tek başıma zor çünkü. Verdiği diyet sabah yumurta peynir zeytin domates salatalık 2 dilim ekmek bazen omlet bazen yumurta yok şeklinde öğlende genelde çorba salata yopurt ya da sebze yemeği, bakliyat, çorba, salata yoğurt akşam duruma göre çorba salata yoğurt ya da sebze yemeği salata yoğurt ya da et salata ayran şeklinde. Ara öğün elma var. Gece 21-22 arası yine yoğurt öğle ve akşam da 1 er dilim ekmek var. Ama ben genelde unutuyorum ekmek yemeyi. Sabah 1 dilim yetiyor. Cuma günü kilomu paylaşamayacağım çünkü yasak tartılmak bu cuma değil haftaya cuma kaç kilo ya da gram vereceğimi göreceğiz. Bu arada bugün 400-500 kalori yaktım. Durum budur bende...

Kızlar menüm gelsin

Sabah 09.30
Bir haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
7 zeytin
Bir dilim tb ekmegi

Ara bir Trabzon hurması

Öğle 14.00
Nohutlu salata(1 çay bardağı nohut )

Ara bir avuç içi kavrulmamış kuru yemiş

Aksam 18.30
7-8 firinlanmis sardalya
Bol salata
Bir kase tarhana çorbası

2 litre su spor yok bugün

Kaç aylık canım oğlun. Benım kızım 28aylik bende şu aralar istiyordum öğretmek fakat bir iyileşmedi bir aydır Diş çıkarma grip VS. Uğraşamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…