- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #292.501
Günaydın cnım biraz talihsizlik olmuş çok geçmiş olsun vertigo çok zor bi hastalık şimdi nasıl seyir ediyo vertigo ömürlük bir hstalık sanırım. Kuzum 58 i görmüşşün ne güzel gene görebilirsin ben uzunzamandır 57 altına inmemiştim şimdi 54 lerdeyim azmin elinden kurtulmuyor 63 ne ki 1 ay aıkı yapsan 59 olutsun enkötü ihtimal..2 ayda 55neden olmaaın ki Başarılar diliyorum canım sanaAnladim canim ben de unide hep 50 kilolardaydim 53 olinca sevinirdim neyse ise basladim 50 lerde gittim geldim 2012 de 55 kilo ile evlendim belkide balayinda aldim 55 oldum tam hatirlamiyorum o donem vertigo gecirdim migrenim de vardi o donem ilac denendi epilepsu hastalarının ilaclari falan bide esim yemeyi sever beni de alistirdi ilaçların etkisiyle de cok kisa sürede 10 kilo aldim vermeue cakisirken daha da aldim 67 ile hamile kaldim hamileliğim odemle gecti 90 i bile gordum dogumda sonra 68e dustum sonra 71 le 8 ay sonra tekrar hamile kaldim kucuk oglum 3 yasina girecek subatta en son yaz başı 58 i gördüm geri aldim simdi yine 63ler iradem biraz zayifladi sanirim insallah ben de veririm dertlesmek istedim
Tesekkur ederim canim vertigo bi donem surdu sadece donemsel oldu şükür migren devam esiyor malesef insallah dedigin gibi veririz hep birlikteGünaydın cnım biraz talihsizlik olmuş çok geçmiş olsun vertigo çok zor bi hastalık şimdi nasıl seyir ediyo vertigo ömürlük bir hstalık sanırım. Kuzum 58 i görmüşşün ne güzel gene görebilirsin ben uzunzamandır 57 altına inmemiştim şimdi 54 lerdeyim azmin elinden kurtulmuyor 63 ne ki 1 ay aıkı yapsan 59 olutsun enkötü ihtimal..2 ayda 55neden olmaaın ki Başarılar diliyorum canım sana
Hadi geçmiş olsun canım sorunsuz atlatmana sevindim.Gunaydinn kizlar ❤bol kosturmacali ve yorucu bir gunun ardindan temizlik falan derken işlerimi bitirdim.şükür ki sorunsuz atlattım..tabi bulgur , tatlı derken azda olsa kacamagim oldu ama pişman degilim çünkü herzaman olacak bisey değil.:) bugün itibarı ile 3 günlük kabak detoks yapicam yediklerimin erimesi lazim sporada baslicam.öpüyorum hepinizi ❤
Kizlar nabeeerr keyifler yerinde mi ben zombi gibi geziyorum bu ara oglum pek uyutmuyo duzen fln kalmadi ev 56 oldu toplayamiyorum. Inanir misiniz sacimi tarayamiuorum o kadar vaktim yok. dolasti nasil acicam diye dusunuyorm kara kara
Sağol canim .Hadi geçmiş olsun canım sorunsuz atlatmana sevindim.
Kabak detoxu çok iyi olur
Bu hafta güzel vermişsin ayrıca (koşturma yaramış)
Tebrik ederim
İlk zamanlar öyle oluyor uyku düzenini kurunca vakit kalıyor.. Şimdi bebiş uyuyunca sende uyu 3 4 aylık olunca insan rahtlıyor birazKizlar nabeeerr keyifler yerinde mi ben zombi gibi geziyorum bu ara oglum pek uyutmuyo duzen fln kalmadi ev 56 oldu toplayamiyorum. Inanir misiniz sacimi tarayamiuorum o kadar vaktim yok. dolasti nasil acicam diye dusunuyorm kara kara
Ayy banyoda saatler geçirmeyi bende çokseverim kuzum. Bebişi eşime verip girdim ama haftada bir tanesi enazından benim keyfimce oluyodu kırklanıp çıkıyordum. Hoş son zamanlarda kapımı tıklatıyolar çıkayım artık diye kızım evde beni arıyomuş bulamayınca banyoya. :)
Çok iyi bilirim kuzum dolaşık saçla gezmeyide
Duştan kulağında saç kremi kalmış şekilde çıkmayıda
Ooooy oooy etlerim büzüşene kadar yıkanmak istiyorum
Bende başlamak istiyorum ama çekiniyorumda daha kucukmu diye büyük tuvaletini yaptığında söylüyor anne kaka diye (18aylik)Kizlq3 gunaydin iki gundur kucuk ogluma tuvalet egitimi veriyorum ama cocuk inat etti resmen konusurken istemiyorum diyor oturtuyorum geliyor gidiyor diyor sadece dün aksam bi defa yaptı tuvalete buyuk oglumda da zorlanmistim ama o en azindan tuvalete goturunce yapiyordu moralim bozuldu
Biz 33 ayligiz canim seninki baya kucukmus istemiyorum diyor benimki zaten ilkinde de zotlanmsitim ama bunun gibi yapmamisti altina kaka yapiyor ha bire ne yapacağım bilmiyorumBende başlamak istiyorum ama çekiniyorumda daha kucukmu diye büyük tuvaletini yaptığında söylüyor anne kaka diye (18aylik)
Siz kaç aylık oldunuz
Kaç aylık canım oğlun. Benım kızım 28aylik bende şu aralar istiyordum öğretmek fakat bir iyileşmedi bir aydır Diş çıkarma grip VS. Uğraşamadim.Kizlq3 gunaydin iki gundur kucuk ogluma tuvalet egitimi veriyorum ama cocuk inat etti resmen konusurken istemiyorum diyor oturtuyorum geliyor gidiyor diyor sadece dün aksam bi defa yaptı tuvalete buyuk oglumda da zorlanmistim ama o en azindan tuvalete goturunce yapiyordu moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?