- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #292.521
Daha kasları gelişmiş mıdır bılemıyorum. Önceden anneler çok küçük alistirirmis artık 3yas gibi öğretiliyor. Bende sıkıldım Bez baglamaktan:)Bende başlamak istiyorum ama çekiniyorumda daha kucukmu diye büyük tuvaletini yaptığında söylüyor anne kaka diye (18aylik)
Siz kaç aylık oldunuz
Merhaba canım hoşgeldin.Merhaba iyi geceler grubunuza ben de katilabilir miyim
33 aylik canim ama kesinlikle yapmadi tuvalete ara verdim stresten basim donuyir bugün ise bile gidemedim bakalim belki hazir olduğunda bi daha denerimKaç aylık canım oğlun. Benım kızım 28aylik bende şu aralar istiyordum öğretmek fakat bir iyileşmedi bir aydır Diş çıkarma grip VS. Uğraşamadim.
Yaza bıraksan canım çok mu geç olur? Önemli olan çocuğun kendini hazır hissetmesi, zorladıkça ters teper. 36 ayını tamamladıktan sonra senin özel bişey yapmana gerek olmadan kendisi gidecek zaten çok yorma kendini33 aylik canim ama kesinlikle yapmadi tuvalete ara verdim stresten basim donuyir bugün ise bile gidemedim bakalim belki hazir olduğunda bi daha denerim
Valla esim 10 dk sonra kapiya vuruyo cikmiyon mu diye anca o kadar dayanabiliyo
Çok iyi bilirim kuzum dolaşık saçla gezmeyide
Duştan kulağında saç kremi kalmış şekilde çıkmayıda
Ooooy oooy etlerim büzüşene kadar yıkanmak istiyorum
2.5 aylik olduk insallah duzen kurariz artik yoksa benim psikolojiİlk zamanlar öyle oluyor uyku düzenini kurunca vakit kalıyor.. Şimdi bebiş uyuyunca sende uyu 3 4 aylık olunca insan rahtlıyor biraz
Ayy banyoda saatler geçirmeyi bende çokseverim kuzum. Bebişi eşime verip girdim ama haftada bir tanesi enazından benim keyfimce oluyodu kırklanıp çıkıyordum. Hoş son zamanlarda kapımı tıklatıyolar çıkayım artık diye kızım evde beni arıyomuş bulamayınca banyoya. :)
Günaydın kuzum 24 ay tuvalet eğitimi için başlanması daha doğrusu kas gelişimini tamamlamasından dolayı uygun görülen ay ama en önemlisi çocuğun hazırbulunuşluğu. Birazda bekleyebilirsin bikaç hafta takip et tuvaletini nezamnlarda yapıyor not al.. 2 hafta sonra tekrar dene tuvaleti sevimli hale getir biraz araba lazımlık falan düşünebilirsin gene reddederse çok ısrarcı olmamak lazım zamanı gelince keyfi isteyince olur zamanlaBiz 33 ayligiz canim seninki baya kucukmus istemiyorum diyor benimki zaten ilkinde de zotlanmsitim ama bunun gibi yapmamisti altina kaka yapiyor ha bire ne yapacağım bilmiyorum
hastanedeydim canım
hoş geldin çalışıyor musun... boyun kaç .. önceden diyet yaptın mıMerhabalar ben seda 33 yasindayim bekarim 87 kiloyum
Mrhabalar canım hoşgeldin aramıza nasıl aldın kiloları garip bi soru oldu ama son 2 yılda falan mı ilaç mı kullandın yoksa tamamen düzensiz beslenmeden mi diye merakettimMerhabalar ben seda 33 yasindayim bekarim 87 kiloyum
Nasıl geçti kuzum hastane norolojiye gitmiştin dimi ne dedi doktorhastanedeydim canım
mr sonucunu bekliyorum haftaya tüm sonuçlarımı alıp gidecem .bugün eeg çekimim vardı . kardiyoloji temiz çıktı ama pıhtılaşma sonuçlarını göstermen lazım dedi .Nasıl geçti kuzum hastane norolojiye gitmiştin dimi ne dedi doktor
bizden önce hangi hangi tk yarıştın.Merhaba adım Tuğçe 28 yaşındayım 1 yaşında kızım var. Doğuma kadar ki süreçte 17 kilo aldım sonra da süt olsun diye yemeye devam edince bu kilolar arttı da arttı. 63 ile hamile kaldım şuan 79,2 kilom. Hamile kaldığımı bilmediğim dönem de başka bir takımdaydım. 68den 63 e düştüm orada sonrası ayrılmak durumunda kaldım hamilelik sebebi ile. Evde koşu bandı var mesela ama isteksizlik deyin sıkılmak deyin türlü bahaneler ile spor yapmaktan kaçınan biriyim ama artık buna dur demek istiyorum. Basenlerim çok kalın. İncelebildigi kadar incelsinler çok istiyorum olur mu bilmem ama hedefim 55 gerçekten kilolu halimden çok sıkıldım ve 100lere çıkacağım diye aklım çıkıyor. Bugün itibari ile abur cuburu ekmeği kestim. Beni motive edecek birseye ihtiyacım var o yüzden buraya geldim. Emziriyorum da ayrıca bu hiçbirşeye engel değil değil mi? Eşim ağzına geleni söyleyen türde biri ve bacak bölgemin kalınlığını hep diline doluyor tabi bundan da bıktım artık ona değil ama kendime birseyleri ıspatlamak için kendim için yeni bir ben olmak istiyorum. Günlük ne kadar yürürsem egzersiz vs yaparsam kısa zamanda etkili bir sonuç alırım bilmiyorum bunu mesela. Yardımınıza ihtiyacım var.28 yaşındayım ama 38 gibi görüneceğim yakında kilolardan. İnce olmak istiyorum. Beni takımınıza alır mısınız acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?