- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #292.541
Aynen canim tuvalete yapsa devam edecektim ama bilmiyor ihiniyor gidiyor altina yapiyor sanirim ben de hazir değilim 3 bitsin bi daha deniycemYaza bıraksan canım çok mu geç olur? Önemli olan çocuğun kendini hazır hissetmesi, zorladıkça ters teper. 36 ayını tamamladıktan sonra senin özel bişey yapmana gerek olmadan kendisi gidecek zaten çok yorma kendini
Cnm hosbuldum ilac kullandim ondan kilo aldmMrhabalar canım hoşgeldin aramıza nasıl aldın kiloları garip bi soru oldu ama son 2 yılda falan mı ilaç mı kullandın yoksa tamamen düzensiz beslenmeden mi diye merakettim
Calisiyorum cnm ingilizce ogretmeniyim boyum 1.60hoş geldin çalışıyor musun... boyun kaç .. önceden diyet yaptın mı
Valla çok hatırlamıyorum ama sanki 6.takım gibi kalmış aklımda. Emin değilim ama.. Evet kuralları biliyorum. Teşekkür ederim. Boyum 1,64 bu arada. Onu yazmayı atlamışım.bizden önce hangi hangi tk yarıştın.
tabiki alırız hoş geldin kurallara aşinasın zaten
boyumuz aynı daha önce diyet yapmışmıydınCalisiyorum cnm ingilizce ogretmeniyim boyum 1.60
kontrol ederim :)Valla çok hatırlamıyorum ama sanki 6.takım gibi kalmış aklımda. Emin değilim ama.. Evet kuralları biliyorum. Teşekkür ederim. Boyum 1,64 bu arada. Onu yazmayı atlamışım.
Evet yaptim herbalife da kullandim ama okul acilinca biraktim dun bir adam beni kilolu oldugum icin reddetti bu yuzden zayiflamaya karar verdimyapmışmıydın
Kadın isterse neler yaparMerhaba adım Tuğçe 28 yaşındayım 1 yaşında kızım var. Doğuma kadar ki süreçte 17 kilo aldım sonra da süt olsun diye yemeye devam edince bu kilolar arttı da arttı. 63 ile hamile kaldım şuan 79,2 kilom. Hamile kaldığımı bilmediğim dönem de başka bir takımdaydım. 68den 63 e düştüm orada sonrası ayrılmak durumunda kaldım hamilelik sebebi ile. Evde koşu bandı var mesela ama isteksizlik deyin sıkılmak deyin türlü bahaneler ile spor yapmaktan kaçınan biriyim ama artık buna dur demek istiyorum. Basenlerim çok kalın. İncelebildigi kadar incelsinler çok istiyorum olur mu bilmem ama hedefim 55 gerçekten kilolu halimden çok sıkıldım ve 100lere çıkacağım diye aklım çıkıyor. Bugün itibari ile abur cuburu ekmeği kestim. Beni motive edecek birseye ihtiyacım var o yüzden buraya geldim. Emziriyorum da ayrıca bu hiçbirşeye engel değil değil mi? Eşim ağzına geleni söyleyen türde biri ve bacak bölgemin kalınlığını hep diline doluyor tabi bundan da bıktım artık ona değil ama kendime birseyleri ıspatlamak için kendim için yeni bir ben olmak istiyorum. Günlük ne kadar yürürsem egzersiz vs yaparsam kısa zamanda etkili bir sonuç alırım bilmiyorum bunu mesela. Yardımınıza ihtiyacım var.28 yaşındayım ama 38 gibi görüneceğim yakında kilolardan. İnce olmak istiyorum. Beni takımınıza alır mısınız acaba?
Cnm hosbuldum ilac kullandim ondan kilo aldm
Düzenli beslenerek kilo vermek ilk hedefimiz olsun canım yoksa bu ay verirsin öbür ay alırsın. Bazı kuralları hayatımıza yerleştirmek gerekiyorEvet yaptim herbalife da kullandim ama okul acilinca biraktim dun bir adam beni kilolu oldugum icin reddetti bu yuzden zayiflamaya karar verdim
adam halt etmiş evlediğinde kadın da erkekte değişiyor illa kilo bakımından değil yaş alıyoruz sonuçta. öncelikle kendin için kilo vermelisin o ürünü bırakman iyi olmuş. şöyle ypalım bana 1 günlük diyet menüsü oluşturursan ölçü ve çeşit bakımından nasıl bir liste oluşturursunEvet yaptim herbalife da kullandim ama okul acilinca biraktim dun bir adam beni kilolu oldugum icin reddetti bu yuzden zayiflamaya karar verdim
Sabah yumurta peynir oglen protein aksam sebze olur muadam halt etmiş evlediğinde kadın da erkekte değişiyor illa kilo bakımından değil yaş alıyoruz sonuçta. öncelikle kendin için kilo vermelisin o ürünü bırakman iyi olmuş. şöyle ypalım bana 1 günlük diyet menüsü oluşturursan ölçü ve çeşit bakımından nasıl bir liste oluşturursun
Insallah mr da temiz cikar :)mr sonucunu bekliyorum haftaya tüm sonuçlarımı alıp gidecem .bugün eeg çekimim vardı . kardiyoloji temiz çıktı ama pıhtılaşma sonuçlarını göstermen lazım dedi .
Hoşgeldin gurubumuza,hepimizin kilo alma süreci de,bizi kilo vermeye iten sebeplerde bir birinden farklı ama ortak noktamız kilo vermek, bence herşeyden önce kendin için ve sağlığın için kilo vermelisin,kimin nasıl gördüğü çokta önemli degil.Evet yaptim herbalife da kullandim ama okul acilinca biraktim dun bir adam beni kilolu oldugum icin reddetti bu yuzden zayiflamaya karar verdim
Afiyet olsun canım,akşam bir dilim olsaymis ekmek çok daha güzel olacakmışBugünkü menüm kizlar
08:30
Tavada 1 yumurta
1 kaşık süt kaymağı (dogal)
2 dilim kepekli ekmek
Çay
10:30
2 si 1 arada
12:00
Salata
1 tabak haslanmis brokoli ve karnabahar
17:00
Yarım elma
18:00
1,5 tabak patlıcan yemeği
4 kaşık yogurt
Salata
2 dilim kepekli ekmek
Su:2,5 lt
Spor: 30 dk lesli
Az sonra 30 dk daha lesli yapicam
Öpüyorum hepinizi ❤
Cuma günü kilo bildirim günü,pazartesi ara tartilma günü.Spor yapmak zorunlu mu ben ilcede calisiyorum da pek vaktim yok hangi gunler tartiliyorsunuz kilom 87 hedef kilom 60
Evet canim bende farkındayım da acayip bi açlık yasadim saldirdim ekmege maalesefAfiyet olsun canım,akşam bir dilim olsaymis ekmek çok daha güzel olacakmış
Evet olur ama yumurtayı haşlama yemelisin peyniri minik dilim yanında 1 dilim ekmek kepekli ya da tam buğdaylı .Sabah yumurta peynir oglen protein aksam sebze olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?