Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen canim tuvalete yapsa devam edecektim ama bilmiyor ihiniyor gidiyor altina yapiyor sanirim ben de hazir değilim 3 bitsin bi daha deniycem

bizden önce hangi hangi tk yarıştın.
tabiki alırız hoş geldin kurallara aşinasın zaten
Valla çok hatırlamıyorum ama sanki 6.takım gibi kalmış aklımda. Emin değilim ama.. Evet kuralları biliyorum. Teşekkür ederim. Boyum 1,64 bu arada. Onu yazmayı atlamışım.

Kadın isterse neler yapar
Canım benim üzülme verirsin kilolarını çoğumuz Doğum sonrası bu süreçlerden geçtik. Disiplinli biçimde ilerlersen kısa sürede kurtulursun
Cnm hosbuldum ilac kullandim ondan kilo aldm

Evet yaptim herbalife da kullandim ama okul acilinca biraktim dun bir adam beni kilolu oldugum icin reddetti bu yuzden zayiflamaya karar verdim
Düzenli beslenerek kilo vermek ilk hedefimiz olsun canım yoksa bu ay verirsin öbür ay alırsın. Bazı kuralları hayatımıza yerleştirmek gerekiyor

Evet yaptim herbalife da kullandim ama okul acilinca biraktim dun bir adam beni kilolu oldugum icin reddetti bu yuzden zayiflamaya karar verdim
adam halt etmiş evlediğinde kadın da erkekte değişiyor illa kilo bakımından değil yaş alıyoruz sonuçta. öncelikle kendin için kilo vermelisin o ürünü bırakman iyi olmuş. şöyle ypalım bana 1 günlük diyet menüsü oluşturursan ölçü ve çeşit bakımından nasıl bir liste oluşturursun

Sabah yumurta peynir oglen protein aksam sebze olur mu

E enchanting
Karacamyerli
Kızlar şu anki kilonuzu, hedef kilonuzu bildirin lütfen ona göre aday listesine kaydınızı yapalım
Deneme süreniz başlasın
Günlük takıma menülerinizi bildirip takım arkadaşlarınızın menülerine yorum yapmak kuraldır.
Durumu size uygun olan arkadaşların menülerini ve sporlarını örnek alabilirsiniz
Sahihuban bi-zuzu @tgb1907 nin diyetlerini örnek alabilirsiniz. Silent Scream menüleri kabak detoxu işinize yarayabilir. Bunlara göz attıktan sonra diyet planınızı paylaşmanızı bekliyorum

Gunaydin kizlar haftasonu gelemedim kus bakmayin, buradaki son gunlerim olunca biraz yogun geciyor.
Kilom ayni 59.8 malesef
Dunku menum
Sabah: kiymali pide evde hazirladim kucuk sayilir hamuru ince kiymasi bol
Ara: yarim mango
Aksam: zeytinyagli pirasa , 1 parca tavuk

Bugunku menum
Sabah: 2 hasnamis yumurta, 1 kase mercimek corba
Ogle: 1 kase corba
Aksam: 150gr somon , salata

Bugünkü menüm kizlar
08:30
Tavada 1 yumurta
1 kaşık süt kaymağı (dogal)
2 dilim kepekli ekmek
Çay

10:30
2 si 1 arada

12:00
Salata
1 tabak haslanmis brokoli ve karnabahar

17:00
Yarım elma

18:00
1,5 tabak patlıcan yemeği
4 kaşık yogurt
Salata
2 dilim kepekli ekmek

Su:2,5 lt
Spor: 30 dk lesli
Az sonra 30 dk daha lesli yapicam
Öpüyorum hepinizi ❤

Hoşgeldin gurubumuza,hepimizin kilo alma süreci de,bizi kilo vermeye iten sebeplerde bir birinden farklı ama ortak noktamız kilo vermek, bence herşeyden önce kendin için ve sağlığın için kilo vermelisin,kimin nasıl gördüğü çokta önemli degil.

Bir de sana tavsiyem buraya düzenli katılım gösterirsen kesinlikle kilo verirsin biraz sabır isteyen bir süreç umarım hedef kılona ulaşırsın

Afiyet olsun canım,akşam bir dilim olsaymis ekmek çok daha güzel olacakmış

Spor yapmak zorunlu mu ben ilcede calisiyorum da pek vaktim yok hangi gunler tartiliyorsunuz kilom 87 hedef kilom 60
Cuma günü kilo bildirim günü,pazartesi ara tartilma günü.

Spor yapmadan sağlıklı ve kalıcı kilo vermek zor canım,sana tavsiyem evde yapabilecegin sporlari düzenli yapman(Leslie,yoga,plates)

Afiyet olsun canım,akşam bir dilim olsaymis ekmek çok daha güzel olacakmış
Evet canim bende farkındayım da acayip bi açlık yasadim saldirdim ekmege maalesef çocuklar yatinca yarım saat daha spor yapicam midem bulanıyor ekmeği fazla yediğim icin:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…