- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #292.561
Canım dengesiz olmuş.. Kahvaltı öğlen akşam hiçbiri olmamış.. Güzelce yumurtalızeytnli peynirli kahvaltı etsen daha iyi olur cappucino nedir ya hep bu yabancı filmlerden izliyozslm kizlar
hemen menümü paylasim
Sabah bi cappucino
öglen malesef is arkadasim poaca tarzinda biseyler getirmis üc minik yedim
kalorisi cok yüksekti malesef
aksam sadece bir bardak süt
böylelikle öglen yedigimi dengelerim insallah
Canım dengesiz olmuş.. Kahvaltı öğlen akşam hiçbiri olmamış.. Güzelce yumurtalızeytnli peynirli kahvaltı etsen daha iyi olur cappucino nedir ya hep bu yabancı filmlerden izliyoz
Bende birgün yatağımdan çıkıp sabahlığımla kahvemi içip işe gitmeye özeniyordum totişim dondu saten sabahlıkla kahvede midemi altüst etti açkarna özendiğimle kaldım. ,
Stres yapma canım altı üstü bir dilim fazla yemişsin o da kötü etkilemez merak etmeEvet canim bende farkındayım da acayip bi açlık yasadim saldirdim ekmege maalesefçocuklar yatinca yarım saat daha spor yapicam midem bulanıyor ekmeği fazla yediğim icin:/
Çok dengesiz olmuş gibi keşke akşam mideni rahatlatacak salata tarzı yeseydin yarın dengeleseydin daha iyi olabilirdislm kizlar
hemen menümü paylasim
Sabah bi cappucino
öglen malesef is arkadasim poaca tarzinda biseyler getirmis üc minik yedim
kalorisi cok yüksekti malesef
aksam sadece bir bardak süt
böylelikle öglen yedigimi dengelerim insallah
Afiyet olsun canım,gezmede de dikkat etmişsin zaten eritirsin benceKahvaltı 08.00
1 tane poğaça tam buğday unundan kendim yaptım az yağlı
3 zeytin
Öğle. 12.10
1 kase mercimek çorbası
2 dilim kepek ekmeği
Akşam. 18.30
2 yk soyalı tavuk sote
Okul çıkışı bi arkadaşa hyırlıolsuna gidiliyordu bende uğradım 14.30 gibi baya büyük bi tabakla günlerde yapılan yiyeceklerden vardı 2 tane yaprak sarma 2 çatal pastanın kremalı yerinden:) 1 yk kadar salatadan yedim kurabiyelere mayonezli salatalara falan hiiç elimi sürmedim şimdi kızımı uyuttum en az bir saat spor yapıcam. Azmin elinden hiiç bişey kurtulmaz 500 kaloriyaksam kar kardır
Aksam salata ile dengelenmissin benceKizlar bugun utanarak yazicam menumu
Sabah 09.30
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim köy peyniri
6 zeytin
Bir dilim tb ekmeği
Roka
Ara bir elma 12.00
Öğle 14.30
Sarma
Ara bir kuru incir ve bir avuç içi fındık badem
Aksam 18.30
Salata
2 litre su 50 dk yürüyüş
Kızlar bugün veli sınıfa sarma yapmış çokta güzel yapmıştı,sayamadim ama 10 -15 tane yemisimdirşimdi biraz karın egzersizleri yapicam
Evet canim ya öyle oldu ama sucluluk duygusu agir basti herhalde:))))Çok dengesiz olmuş gibi keşke akşam mideni rahatlatacak salata tarzı yeseydin yarın dengeleseydin daha iyi olabilirdi
İnşallah dengelemisimdirAksam salata ile dengelenmissin bence
Hahahaha yok kiz onu birakamam sabah ritüelim, kahvalti etmem ben genelde hem benimki diyete uygunCanım dengesiz olmuş.. Kahvaltı öğlen akşam hiçbiri olmamış.. Güzelce yumurtalızeytnli peynirli kahvaltı etsen daha iyi olur cappucino nedir ya hep bu yabancı filmlerden izliyoz
Bende birgün yatağımdan çıkıp sabahlığımla kahvemi içip işe gitmeye özeniyordum totişim dondu saten sabahlıkla kahvede midemi altüst etti açkarna özendiğimle kaldım. ,
Kalori yakarsan sıkıntı kalmaz bugün pazartesi ayrıca afiyet olsun her zaman bulunmazKizlar bugun utanarak yazicam menumu
Sabah 09.30
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim köy peyniri
6 zeytin
Bir dilim tb ekmeği
Roka
Ara bir elma 12.00
Öğle 14.30
Sarma
Ara bir kuru incir ve bir avuç içi fındık badem
Aksam 18.30
Salata
2 litre su 50 dk yürüyüş
Kızlar bugün veli sınıfa sarma yapmış çokta güzel yapmıştı,sayamadim ama 10 -15 tane yemisimdirşimdi biraz karın egzersizleri yapicam
Her zaman klasik menüler deseneHahahaha yok kiz onu birakamam sabah ritüelim, kahvalti etmem ben genelde hem benimki diyete uygun
Bugün kü menüyü paylaştın mı ben mi kaçırdımŞuan ki kilom 79,2
Hedef 55
Bugün kü menüyü paylaştın mı ben mi kaçırdımŞuan ki kilom 79,2
Hedef 55
Insallah canim.Stres yapma canım altı üstü bir dilim fazla yemişsin o da kötü etkilemez merak etme
Anne evine dönmüşken detoks yap kuzum ödem için.Herkese iyi akşamlaryeni yeni toparladığım için anca gelebildim geçmişi okuyamadım çok uzak kalmışım öncelikli yeni gelen ablalar hoşgelmişlerr birlikte güzel eksilere iniallah dikkatimi çektide SchonerDuft abla inşallah kötü bişi yoktur Ne şüphe varsa güzel sonuçlarla karşına çıksın sen yine dikkat et kendine
Genel Ne olmuş Ne bitmiş bilmediğim için Şu an toplu cevaplayamadım Ama yine bakicim
Benim şu an ki durumum vahimstres dolayısıyla nasıl şişmişim karnım davul gibi hareketsizlikten dizlerim kalkmii yeme düzenim bozuldu aşırı bi ödem tutmuşum kiloya da yansıyınca moralim bozuldu iyice güzelce toparlamam lazım ama nasıl yapcam bilmiyorum baştan başlıyor gibiyim neyse artık hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?