Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kizlar

hemen menümü paylasim
Sabah bi cappucino
öglen malesef is arkadasim poaca tarzinda biseyler getirmis üc minik yedim
kalorisi cok yüksekti malesef
aksam sadece bir bardak süt

böylelikle öglen yedigimi dengelerim insallah

Kahvaltı 08.00
1 tane poğaça tam buğday unundan kendim yaptım az yağlı
3 zeytin

Öğle. 12.10
1 kase mercimek çorbası
2 dilim kepek ekmeği

Akşam. 18.30
2 yk soyalı tavuk sote

Okul çıkışı bi arkadaşa hyırlıolsuna gidiliyordu bende uğradım 14.30 gibi baya büyük bi tabakla günlerde yapılan yiyeceklerden vardı 2 tane yaprak sarma 2 çatal pastanın kremalı yerinden:) 1 yk kadar salatadan yedim kurabiyelere mayonezli salatalara falan hiiç elimi sürmedim şimdi kızımı uyuttum en az bir saat spor yapıcam. Azmin elinden hiiç bişey kurtulmaz 500 kaloriyaksam kar kardır

Canım dengesiz olmuş.. Kahvaltı öğlen akşam hiçbiri olmamış.. Güzelce yumurtalızeytnli peynirli kahvaltı etsen daha iyi olur cappucino nedir ya hep bu yabancı filmlerden izliyoz
Bende birgün yatağımdan çıkıp sabahlığımla kahvemi içip işe gitmeye özeniyordum totişim dondu saten sabahlıkla kahvede midemi altüst etti açkarna özendiğimle kaldım. ,

hayaller sabahlik yaninda kahve, gercekler dizi cikmis pijama ve yumurta

Herkese iyi akşamlaryeni yeni toparladığım için anca gelebildimgeçmişi okuyamadım çok uzak kalmışımöncelikli yeni gelen ablalar hoşgelmişlerr birlikte güzel eksilere iniallah dikkatimi çektide SchonerDuft abla inşallah kötü bişi yoktur Ne şüphe varsa güzel sonuçlarla karşına çıksın sen yine dikkat et kendine
Genel Ne olmuş Ne bitmiş bilmediğim için Şu an toplu cevaplayamadım Ama yine bakicim
Benim şu an ki durumum vahimstres dolayısıyla nasıl şişmişim karnım davul gibi hareketsizlikten dizlerim kalkmiiyeme düzenim bozuldu aşırı bi ödem tutmuşumkiloya da yansıyınca moralim bozuldu iyicegüzelce toparlamam lazım ama nasıl yapcam bilmiyorum baştan başlıyor gibiyimneyse artık hayırlısı

Çok dengesiz olmuş gibi keşke akşam mideni rahatlatacak salata tarzı yeseydin yarın dengeleseydin daha iyi olabilirdi

Afiyet olsun canım,gezmede de dikkat etmişsin zaten eritirsin bence

Kizlar bugun utanarak yazicam menumu

Sabah 09.30
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim köy peyniri
6 zeytin
Bir dilim tb ekmeği
Roka

Ara bir elma 12.00

Öğle 14.30
Sarma

Ara bir kuru incir ve bir avuç içi fındık badem

Aksam 18.30
Salata

2 litre su 50 dk yürüyüş

Kızlar bugün veli sınıfa sarma yapmış çokta güzel yapmıştı,sayamadim ama 10 -15 tane yemisimdir şimdi biraz karın egzersizleri yapicam

Aksam salata ile dengelenmissin bence

Hahahaha yok kiz onu birakamam sabah ritüelim, kahvalti etmem ben genelde hem benimki diyete uygun

Kalori yakarsan sıkıntı kalmaz bugün pazartesi ayrıca afiyet olsun her zaman bulunmaz

Anne evine dönmüşken detoks yap kuzum ödem için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…