Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kilo da son durumun ne canım? Kiloyu korumak vermekten daha zor malesef dikkat etmek lazım

Beyaz ickilerin cok zarari yok aslinda tabi sekerli kokteyl yapilmadigi surece, meze de yemek yerine yenirse hafif oluyor. Yagli olanlari saymiyorum tabi.. Ben nedense alkol aldiktan sonra eksi goruyorum tabi abartmamissam :) Bizim de evde balli viski var, acayip guzel bir tadi var. Kendimi zor tutuyorum aksamlari

Yok paylaşmadım. Bugünden paylaşmak gerektiğini bilmiyordum hemen yazayım.

9.30

Yarım dilim ekmek
2 zeytin
Bir küçük dilim kaşar peyniri
2 bardak çay

12.45

Karnabahar yemeği bir kepçe
Bir kase yoğurt

17.30

İki tane haşlanmış yumurta üzerine kimyon ekilmiş halde
Bir kase pul biberli yoğurt
6 adet acı biber

1,5 lt su

Spor yok evi temizledim de hal kalmadı.yarın spora da başlayacağım

Öncelikle afiyet olsun,kahvaltın çok eksik geldi yumurta ve peynir eklemen lazım,zeytin 5-6 tane yiyebilirsin.

Kızlar bikaçgündür lvaboya çıkamıyordum kızım için doktorun verdiği bi şurup vardı yetişkin ölçüsüne bkıp içtim:) ne var ne yok temizlendim yarın sabah tartılcam sporumu yaptımbol suyumu içtim yarın tartılcam 54.5 görmek hedefim daha fazlası olmuştur inşallah spora yüklenince inceliyorum ama kilo gitmiyo içime sokuşulup kalıyo sanırım kilolar:)))

günaydın kızlar bugün uyanma saatimi öne çekebildim eski saatime döndüm 6,30 da uyanıyorum birde 10 dk spor eklesem sabaha muhteşem olcak. akşamları mekik çekmeye başladım hiç yokttan iyidir sanırım bugün yarın çok yoğunum beyanname dönemleri .daha doğrusu 2019 hazirana kadar çok yoğun olcam cumartesi günleri de çalışıcam

Yapabilirsen detoks yap bir kaç gün,hızlı alınan kilolar hızlı gider merak etme
detoks zorluyor beni bu ara geçen yaptığım çorbadan yapacam hafta sonu ya da cuma günü yaparım cesaret edersm
tartıldın mı bakim :) . spor yapınca yağlar kasa dönüyor tartıya yansımıyor ama kas oranı artıyor
Kizlar günaydın geçmisi okuyamadım herkes iyidir inşallah
SchonerDuft dün doktor kontrolün vardı sanki yanlis mi hatirliyorum
Bana da dua edin bugün işle alakalı önemli bi görüşmem var

günaydın kızlar bugün işe başladım midem kötü üşütmüşüm delincek gibi ağrıyor ben de artık kaçamak bile olsa buraya yazcam yazmayınca kontrol edemiyorum
dualarım seninle canım. görüşmeye geçerken ya fettah ya veddud esmalarını zikret bol şans bize de haber et

bence sen devam et biraz sıkılaşıp direnince birden eksildiğini göreceksin darısı basıma menü paylaşımlarına geçicem takip edersen sevinirim ben de spor olarak leslie başlamayı düşünüyorum

Kızlar 45 dk yürüyüş yaptım geldim.

Kaç zamandır kefir yapayım diyorum ama kaç yere sordum kefir mayası bulamadım,büyük marketlerde mi olur acaba?ben daha çok süt ürünleri satan yerlerden sordum daha doğal bulurum diye ama yok

AKTARLARDA SATILIR AMA PAHALI OLUYOR ORALARDA YAPAN TANIDIK BİRİ VARSA ONDAN ALMANI ÖNERİRİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…