- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #292.601
SUYA LİMON DAMLATSAN NASIL OLUR YA D DRYE GİT AKSATMAvalla su içerken bile midem deliniyor gibi üşüttüm sanırım basım dönmüyor ama şükür
ya üşütmüşümdür diye gitm,iyorum yarına geçmezse gideyim canım zaten değerlerime de bayadır baktırmıyorum b12 d vit falanSUYA LİMON DAMLATSAN NASIL OLUR YA D DRYE GİT AKSATMA
yoğun bir gün yaşıyorum bir kupa kahve yaptım şimdi yemeğin üstüne içicem. öğlen dersin yok mu ?Merhaba kizlar napiyorsunuz bakalin sabahtan beri dersim vardi yazamadim
git ya ihmal etme niye boşa ağrı çekeceksin ılık birşeyler iç karnını sıcak tutya üşütmüşümdür diye gitm,iyorum yarına geçmezse gideyim canım zaten değerlerime de bayadır baktırmıyorum b12 d vit falan
vayy hızlı başlıyorum diyorsun 74 73 ü gördüğünde senle spor programı yapalım o zamanMerhaba arkadaşlar nasılsınız bugün? Ben az bir kahvaltı üstüne 30 dakika tempolu yürüyüş yaptım çakı gibiyim..Bünye uykusuzluğa da alıştı bu ara bebeğim diş çıkarıyor da bol bol gece 4 de uyuyup 7.30 da kalkıp bir sonraki gece 4 e kadar ayaktayım son 15 gündür. Ki ben uykuyu çok severim. Dedim buna da alıştıysan sporla da kanka olabilirsin hadi kızım çık şuraya. Elime de roman aldım hem okudum hem yürüdüm. Vereceğim inşallah umut ediyorum en azından.. ince olabilirim.. yapabilirim.. herşey kafa da biter ve istemek yeter.. Sabah tartıldım 79,1 dedi.. İnşallah bir gün 55leri de göreceğiz hep beraber.. İyi ki varsınız demek istiyorum burası bana şimdiden iyi gelmeye başladı çünkü..
Oglen dersim yok
Yapan arkadaşlar var bir sorayım,aktarılarda satıldığını bilmiyordum,market veya süt ürünleri satan yerlerde vardır diyorum bendeAKTARLARDA SATILIR AMA PAHALI OLUYOR ORALARDA YAPAN TANIDIK BİRİ VARSA ONDAN ALMANI ÖNERİRİM
Canım Migros’larda var ben sanal markette gördümKızlar 45 dk yürüyüş yaptım geldim.
Kaç zamandır kefir yapayım diyorum ama kaç yere sordum kefir mayası bulamadım,büyük marketlerde mi olur acaba?ben daha çok süt ürünleri satan yerlerden sordum daha doğal bulurum diye ama yok
Maşallah canımMerhaba arkadaşlar nasılsınız bugün? Ben az bir kahvaltı üstüne 30 dakika tempolu yürüyüş yaptım çakı gibiyim..Bünye uykusuzluğa da alıştı bu ara bebeğim diş çıkarıyor da bol bol gece 4 de uyuyup 7.30 da kalkıp bir sonraki gece 4 e kadar ayaktayım son 15 gündür. Ki ben uykuyu çok severim. Dedim buna da alıştıysan sporla da kanka olabilirsin hadi kızım çık şuraya. Elime de roman aldım hem okudum hem yürüdüm. Vereceğim inşallah umut ediyorum en azından.. ince olabilirim.. yapabilirim.. herşey kafa da biter ve istemek yeter.. Sabah tartıldım 79,1 dedi.. İnşallah bir gün 55leri de göreceğiz hep beraber.. İyi ki varsınız demek istiyorum burası bana şimdiden iyi gelmeye başladı çünkü..
BİLDİK BİRİNDEN ALMAK BANA DAHA MANTIKLI GELİYOR . BURDA SORMUŞTUM GEÇEN SENE 15 TL İDİ FİYATIYapan arkadaşlar var bir sorayım,aktarılarda satıldığını bilmiyordum,market veya süt ürünleri satan yerlerde vardır diyorum bende
Yapalım olur valla. Oralara bi gelebilirsem bayram edicem zaten. Ben tatlıya çok düşkünüm beni şimdilik zorlarsa o zorlayacak ona da alışırım 1 hafta içinde.yoğun bir gün yaşıyorum bir kupa kahve yaptım şimdi yemeğin üstüne içicem. öğlen dersin yok mu ?
git ya ihmal etme niye boşa ağrı çekeceksin ılık birşeyler iç karnını sıcak tut
vayy hızlı başlıyorum diyorsun 74 73 ü gördüğünde senle spor programı yapalım o zaman
Ay inşallah.. hepimiz öyle olalım ve bir daha da almayalım.Canım Migros’larda var ben sanal markette gördüm
Maşallah canım
Hep böyle devam eder inşallah incecik olursun
tatlı demeYapalım olur valla. Oralara bi gelebilirsem bayram edicem zaten. Ben tatlıya çok düşkünüm beni şimdilik zorlarsa o zorlayacak ona da alışırım 1 hafta içinde.
İnşallah kuzum darısı hepimize.. Kilo çok illet bişey şuanda çok iyiyim giydiğim yakısıyo fırtlamıyorum azmin elinden hiçbişey kaçmaz darısı san verecek çok bi kilon yok zaten hoop diye gider tabiki takipteyim kuzumbence sen devam et biraz sıkılaşıp direnince birden eksildiğini göreceksin darısı basıma menü paylaşımlarına geçicem takip edersen sevinirim ben de spor olarak leslie başlamayı düşünüyorum
Kuzum yapan birisinden bir iki kefir tanesi alsan işini görür burada 35 lira küçük bi kutusu ben arkadaştan aldım ücretsiz.. çoğalıyo zaten kendiside yakın olsak verirdim kuzumKızlar 45 dk yürüyüş yaptım geldim.
Kaç zamandır kefir yapayım diyorum ama kaç yere sordum kefir mayası bulamadım,büyük marketlerde mi olur acaba?ben daha çok süt ürünleri satan yerlerden sordum daha doğal bulurum diye ama yok
Bana turkiyedeyken arkadasim vermisti, zaten evde yapanlarinki bir sure sonra baya bir buyuyor. Dagitmak durumunda kaliyorlar. Oyuzden cevreye , komsuya fln sormak iyi olabilir. Ben de donunce tekrar kefirimi yapmaya baslicam. Ozellikle sindirim sistemine cok faydasi oluyor.Kızlar 45 dk yürüyüş yaptım geldim.
Puding disinda cok guzel menu, afiyet olsun. O da spor icin motive olsun sana, iyi tarafindan bakalim :)Kahvaltı 07.30
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
1 dilim kepek ekmeği
Öğlen12. 10
Madımak yemeği
1 dilim ekmek
Ara 14.30
1 kase çikolatalı puding.. Yedim valla ya keşke yemeseydim biraz motivem bozuldu amaaan nolcak dedim ve yedim aslında noolduğunu uygulamalı olarak görmüştüm 60 lı kilolarda gezerken.. Unutup devam
Akşam 17.30
Sargan balığı buğulama
Salata
Tatlı yediğim için inebilirsem bugunde salona inicem bir saat takılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?