- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #292.621
Senin motivasyonun bana da iyi geldi. Hosgeldiniz bu arada, ben de yeni sayilirim :) Yani insan zaten oturdukca oturma, hareket ettikce de hareket etme egiliminde oluyor. Aslinda is harekete gecebilmekte , ben de spora baslayamiyorum haftalardir. Umarim bu gazla baslarim bugunMerhaba arkadaşlar nasılsınız bugün? Ben az bir kahvaltı üstüne 30 dakika tempolu yürüyüş yaptım çakı gibiyim..Bünye uykusuzluğa da alıştı bu ara bebeğim diş çıkarıyor da bol bol gece 4 de uyuyup 7.30 da kalkıp bir sonraki gece 4 e kadar ayaktayım son 15 gündür. Ki ben uykuyu çok severim. Dedim buna da alıştıysan sporla da kanka olabilirsin hadi kızım çık şuraya. Elime de roman aldım hem okudum hem yürüdüm. Vereceğim inşallah umut ediyorum en azından.. ince olabilirim.. yapabilirim.. herşey kafa da biter ve istemek yeter.. Sabah tartıldım 79,1 dedi.. İnşallah bir gün 55leri de göreceğiz hep beraber.. İyi ki varsınız demek istiyorum burası bana şimdiden iyi gelmeye başladı çünkü..
Ingilizce ogrenmen mi gerekiyor yoksa konusmani mi gelistirmen gerekiyor. Benim aklimda konusma diye kalmisBitti canïm ama ingilizce basima iş açacak kalırsam eğer ingilizce öğrenmem şart olacak ama gidecek gibi hissediyorum
Canim yazdigini okudum ama yazamadim cok saol dualarin icin @drdotty sanada cok saol kuzum
Okuldan bir arkadaştan buldum getirecekmis bana sağolsun:))BİLDİK BİRİNDEN ALMAK BANA DAHA MANTIKLI GELİYOR . BURDA SORMUŞTUM GEÇEN SENE 15 TL İDİ FİYATI
Sağol canım düşünmen yeter,okuldan bir arkadaştan buldum sağolsun bana getirecekmisİnşallah kuzum darısı hepimize.. Kilo çok illet bişey şuanda çok iyiyim giydiğim yakısıyo fırtlamıyorum azmin elinden hiçbişey kaçmaz darısı san verecek çok bi kilon yok zaten hoop diye gider tabiki takipteyim kuzum
Kuzum yapan birisinden bir iki kefir tanesi alsan işini görür burada 35 lira küçük bi kutusu ben arkadaştan aldım ücretsiz.. çoğalıyo zaten kendiside yakın olsak verirdim kuzum
Merhaba zuzu menun gayet iyi tatliyi da salonda eritirsin:) masallah cok fitsin ben 86 kiloyumKahvaltı 07.30
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
1 dilim kepek ekmeği
Öğlen12. 10
Madımak yemeği
1 dilim ekmek
Ara 14.30
1 kase çikolatalı puding.. Yedim valla ya keşke yemeseydim biraz motivem bozuldu amaaan nolcak dedim ve yedim aslında noolduğunu uygulamalı olarak görmüştüm 60 lı kilolarda gezerken.. Unutup devam
Akşam 17.30
Sargan balığı buğulama
Salata
Tatlı yediğim için inebilirsem bugunde salona inicem bir saat takılırım
Salona inemedim bugun eşim plan yapmış o çıktıMerhaba zuzu menun gayet iyi tatliyi da salonda eritirsin:) masallah cok fitsin ben 86 kiloyum
Kızlar menüm
Sabah 09.30
Bir haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
6 zeytin
1 dilim tb ekmegi
Roka
Ara bir elma
Öğle 14.00
Bir tabak yeşil mercimekli salata (yeşil mercimek bir çay bardağı)
Ara bir kuru incir ve bir avuç içi çiğ badem fındık
Aksam 18.30
Küçük bir tabak zeytinyağlı ıspanak
Bir kase yoğurt
2.5 litre su 45 dk yürüyüş
Önceden haşlayıp buzluğa atiyorum yeşil mercimeklerimi sonra çıkarıp salataya ekliyorum, çok doyurucu oluyor tadı da güzel ayrıca salatami,marul,havuç,kırmızı pancar,mor lahana,beyaz lahana dan yapıyorum üzerine bir çay bardağı yeşil mercimek,biraz zeytin yağı ve limon ekleyerek harika bir menü oluyor tavsiye ederimGüzel menü bence yani. Yeşil mercimekli salata nasıl oluyor merak ettim. Yeşil mercimeği çok severim de.
Cuma asil , pazartesi de ara tarti gunu :)Kizlar hangi gun tartiliyorsunuz
Afiyet olsun menu de spor da guzel :)9.30
1 adet haşlanmış yumurta
Kibrit kutusundan biraz büyük beyaz peynir
2 adet zeytin (fazla zeytin sevmem de)
3 bardak çay
12.45
Bir adet salatalık turşusu
14.10
Kıymalı patates yemeği bir kepçe
Bir yemek kaşığı kuskus
Bir kase pul biberli yoğurt
17.30
Kıymalı patates yemeği
Yoğurt
Yarım dilim ekmek
22.00
Limonlu pul biberli yoğurt
2 lt su
30 dakika yürüyüş
20 dakika egzersiz
Ben kullanıyorum canım kızım için iz bırakmıyor diyorlar yani çok anlamadım ama psikolojik olarak bende yara çabuk iyileşecek VS gibi şeyler düşündürüyor..bide aleovera bitkisi gerçekten mucize gibi arkadaşımın yüzü yanmıştı bu bitkiyle şuan hiç iz yok..ondan seviyorum. Çantamda taşıyorum spreyini hatta..Kızlar aranızda marka vermeyeyimde bişeyin acil durum seti varmış çocuklar için çarpma vurma kesi gibi durumlarda sprey ve krem şeklinde 3 kutu satılıyormuş 150lira gibiydi fiyatı aloeveralı propolisli bişey.. Hoş isim versem ban yermiyim diye ürktüm alfabenin 15. Harfi ile 21. Harfi diyim.. Kullananınız varmı önerirmisiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?