Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Senin motivasyonun bana da iyi geldi. Hosgeldiniz bu arada, ben de yeni sayilirim :) Yani insan zaten oturdukca oturma, hareket ettikce de hareket etme egiliminde oluyor. Aslinda is harekete gecebilmekte , ben de spora baslayamiyorum haftalardir. Umarim bu gazla baslarim bugun

Bitti canïm ama ingilizce basima iş açacak kalırsam eğer ingilizce öğrenmem şart olacak ama gidecek gibi hissediyorum
Canim yazdigini okudum ama yazamadim cok saol dualarin icin @drdotty sanada cok saol kuzum
Ingilizce ogrenmen mi gerekiyor yoksa konusmani mi gelistirmen gerekiyor. Benim aklimda konusma diye kalmis Bir de gidersem derken ?

Sağol canım düşünmen yeter,okuldan bir arkadaştan buldum sağolsun bana getirecekmis

Merhaba zuzu menun gayet iyi tatliyi da salonda eritirsin:) masallah cok fitsin ben 86 kiloyum

Benim bugunku menum

sabah
1 yumurta
Peynir
Salatalik
Bir dilim cavdar ekmegi

Oglen
Et haslama
Salata
Bir dilim ekmek

Aksam
2 tabak karnibahar
Yogurt
Ara ogunler
Elma mandalina

Kızlar menüm

Sabah 09.30
Bir haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
6 zeytin
1 dilim tb ekmegi
Roka

Ara bir elma

Öğle 14.00
Bir tabak yeşil mercimekli salata (yeşil mercimek bir çay bardağı)

Ara bir kuru incir ve bir avuç içi çiğ badem fındık

Aksam 18.30
Küçük bir tabak zeytinyağlı ıspanak
Bir kase yoğurt

2.5 litre su 45 dk yürüyüş

Merhaba zuzu menun gayet iyi tatliyi da salonda eritirsin:) masallah cok fitsin ben 86 kiloyum
Salona inemedim bugun eşim plan yapmış o çıktı ama geldiği zaman küçük çaplı yaygara koparıcam kesin bu ara bi maç bi okey kaçakları oynuyor.. Bana danışmdn gitmez ama bir hftadır bu 3. Oldu yemek yiyip çıktığı kendi kendimi çok pis doldurdum uyumayıp gelmesini beklicem. Oda bana spor olsun stres atayım azcık
Boyun nekadar kuzum senin 170üzeri ise 65ler sana iyi olur ben bile 14kiloya yakın verdiysem veriliyor demektir. Kalkışmk en önemli basamak ki sen karar vermiş ve buralar kadar geldiğine göre kalkışmışsında pes etme olmayacak hiçbişey yok..

Herkese merhabaBugünden itibaren Ne kadar kötü olsada düzenli menü yazmaya başlamam lazım
Kahvaltı
- peynirli omlet (1 yumurta yağsız), yeşillik, çay
Öğle
- mısır gevreği(1b süt ile)
Akşam
- köfte patates yemeği (4-5 kaşık), pirinç pilavı (4 kaşık), salata, ayran
Su: 1.5 lt bile olmadı çok az içmişim
Spor: 8 bin adım

Kızlar aranızda marka vermeyeyimde bişeyin acil durum seti varmış çocuklar için çarpma vurma kesi gibi durumlarda sprey ve krem şeklinde 3 kutu satılıyormuş 150lira gibiydi fiyatı aloeveralı propolisli bişey.. Hoş isim versem ban yermiyim diye ürktüm alfabenin 15. Harfi ile 21. Harfi diyim.. Kullananınız varmı önerirmisiniz..

9.30

1 adet haşlanmış yumurta
Kibrit kutusundan biraz büyük beyaz peynir
2 adet zeytin (fazla zeytin sevmem de)
3 bardak çay

12.45

Bir adet salatalık turşusu

14.10

Kıymalı patates yemeği bir kepçe
Bir yemek kaşığı kuskus
Bir kase pul biberli yoğurt

17.30

Kıymalı patates yemeği
Yoğurt
Yarım dilim ekmek

22.00

Limonlu pul biberli yoğurt

2 lt su
30 dakika yürüyüş
20 dakika egzersiz

Güzel menü bence yani. Yeşil mercimekli salata nasıl oluyor merak ettim. Yeşil mercimeği çok severim de.

Güzel menü bence yani. Yeşil mercimekli salata nasıl oluyor merak ettim. Yeşil mercimeği çok severim de.
Önceden haşlayıp buzluğa atiyorum yeşil mercimeklerimi sonra çıkarıp salataya ekliyorum, çok doyurucu oluyor tadı da güzel ayrıca salatami,marul,havuç,kırmızı pancar,mor lahana,beyaz lahana dan yapıyorum üzerine bir çay bardağı yeşil mercimek,biraz zeytin yağı ve limon ekleyerek harika bir menü oluyor tavsiye ederim

Afiyet olsun menu de spor da guzel :)

Ben kullanıyorum canım kızım için iz bırakmıyor diyorlar yani çok anlamadım ama psikolojik olarak bende yara çabuk iyileşecek VS gibi şeyler düşündürüyor..bide aleovera bitkisi gerçekten mucize gibi arkadaşımın yüzü yanmıştı bu bitkiyle şuan hiç iz yok..ondan seviyorum. Çantamda taşıyorum spreyini hatta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…