- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #292.641
Afiyet olsun canım misafirden dolayı olmuş sanırım yoksa biliyoruz okadar geç saatte meyve yemekte sıkıntı. Bikerelikten bişey olmaz birde yatış saatin önemli 1 2 gibi yatıyosn yine sıkıntı yok ben erkenci olduğum için yiyip yatmış gibi olurdumgünaydın arkadaşlar dünkü menüm
kahvaltı saat7
1 haşlanmış çift sarılı yumurta
10 badem ve 1 bardak süt
öğlen 12.30
haşlanmış tavuk göğsü ve yoğurt
1 havuç
akşam 17.30
brokoli üzeri yoğurt
az hamsi
ama misafir vardı 9 gibi 1 elma yarım mandalina 2 dilim greyfurt ve 2 avuç patlamış mısır yedim
11.15 gibi yattım canımAfiyet olsun canım misafirden dolayı olmuş sanırım yoksa biliyoruz okadar geç saatte meyve yemekte sıkıntı. Bikerelikten bişey olmaz birde yatış saatin önemli 1 2 gibi yatıyosn yine sıkıntı yok ben erkenci olduğum için yiyip yatmış gibi olurdum
ne zaman belli olur canım kalıp ya da gitmenBitti canïm ama ingilizce basima iş açacak kalırsam eğer ingilizce öğrenmem şart olacak ama gidecek gibi hissediyorum
Canim yazdigini okudum ama yazamadim cok saol dualarin icindrdotty sanada cok saol kuzum
öğünlerde değişiklik yap . 1 lt limonlu su iç ekmek yemiyorsan sabah 1 dilim öğlen 1 dilim ekmek ye bugün. spor olarak ne yapyorsunSchonerDuft kuzum ya okadar çabama sabah eksi olmak yerine artıyla uyandım çok moralim bozuldu cumaya kadar daha tartılmıycam 55.0 çıktım cuma 54.8idim 3 günde ne değişir bilemiyorum bugunde puding yedim zaten..
oo süper marketten alacağından daha kalitelidir şimdi .Okuldan bir arkadaştan buldum getirecekmis bana sağolsun:))
cuma tartı günümüz öğlen 12 ye kadar aç karnına tartılıp bildirim yapıyoruz . yüzdemizi de hesaplıyoruzKizlar hangi gun tartiliyorsunuz
çok az değil mi ? su kaç lt ? spor ?Benim menum de
Sabah: yarim avokado, 3 kasik yulaf, 2 yumurta ile tereyaginda omlet
Aksam: 1 buyuk tabak etli patlican yemegi, 1 buyuk salata
Günaydın kuzum iyiyim sen nasılsın. Diyetimde de öğünleri değiştirmeyi düşünüyorum ama ne yapabilirimki sabah yumurtalı kahvaltı ekmekli öğlen edilim ekmekle çorba akşamda et balık tavuk üçlüsündne birini yiyorum nasıl yapsamki değiştirsem ekmek mi yemesem ki 2 3 dilin yerim normalde günlük ama doyamam kahvaltıda ekmeksizgünaydın kızlar nasılsınız
sporu bozma o zaman.Günaydın kuzum iyiyim sen nasılsın. Diyetimde de öğünleri değiştirmeyi düşünüyorum ama ne yapabilirimki sabah yumurtalı kahvaltı ekmekli öğlen edilim ekmekle çorba akşamda et balık tavuk üçlüsündne birini yiyorum nasıl yapsamki değiştirsem ekmek mi yemesem ki 2 3 dilin yerim normalde günlük ama doyamam kahvaltıda ekmeksiz
Spor olark sitenin salonuna iniyorum hangi alet boşsa onda takılıyorum ama %80 yürüyüş bandında yüryüp ardından hafif tempoda koşu yapıyorum
çok geçmiş olsun canım . yok kuzum haftaya çıkar tüm sonuçlar ile gidecem bakalım.Gunaydin kizlar ❤kizim cok fena grip oldu herhalde gelen kalabalığın etkisi dün sabahtan akşama kadar hastanedeydik sizler nasılsınızdrdotty canim sen nasilsin ❤
SchonerDuft kuzum mr sonucun çıktı mi ❤
Bende kabak detoksu düşündüm ama zorlnıyorum karnım doymuyorsporu bozma o zaman.
1 gün boyunca sadece sebze yesen kahvaltıda ekmek yeme vücut şaşırmalı
yediğin kabak miktarını ve yoğurt miktarını arttır yanına salata ekle 2 öğün meyve yedin mi de yeter zaten kahvaltısı doyuruyorBende kabak detoksu düşündüm ama zorlnıyorum karnım doymuyor
Doğru bugun hazırlıksızım yarın bol kabklı menüler yaparım salata ekleyiptok kalırım inşallahekmekyememeyi deniycrm inşallah acıkmamyediğin kabak miktarını ve yoğurt miktarını arttır yanına salata ekle 2 öğün meyve yedin mi de yeter zaten kahvaltısı doyuruyor
aç kalmaktan korkarsan acıkırsın kuzu . rahatlatacak ise bence 1 dilim ekmek ekle kahvaltınaDoğru bugun hazırlıksızım yarın bol kabklı menüler yaparım salata ekleyiptok kalırım inşallahekmekyememeyi deniycrm inşallah acıkmam
Inşaallah sonuçlar temiz çıkar canim.Iyi diyette sıkıntı yok dün bütün gün yürümekle geçti annemlerle hastane arasında.Bugün günlük sporlara devam lesli + platesçok geçmiş olsun canım . yok kuzum haftaya çıkar tüm sonuçlar ile gidecem bakalım.
diyet spor nasıl gidiyor
orta seviye bi ingilizcem var konuşulanları çoğunu anlıyorum fakat konuşmada zınk diye kalıyorum , uluslararası bi şirkette çalışıyorum ortak dil ingilizce fakat iş arkadaşı olunca konuştuğum kişi yarı o türkçe yarı ben ingilizce anlaşıyorduk ama dün almanya ofisinden yabancılar geldi ve birebir toplantı yapmak istediler ve ben bocaladımIngilizce ogrenmen mi gerekiyor yoksa konusmani mi gelistirmen gerekiyor. Benim aklimda konusma diye kalmisBir de gidersem derken ?
bi kaç güne belli olur ama bize ne zaman söylenir bilmiyorum biz 31 aralık diye tahmin ediyoruz ama bu ay sonuda olabilirne zaman belli olur canım kalıp ya da gitmen
öğünlerde değişiklik yap . 1 lt limonlu su iç ekmek yemiyorsan sabah 1 dilim öğlen 1 dilim ekmek ye bugün. spor olarak ne yapyorsun
oo süper marketten alacağından daha kalitelidir şimdi .
cuma tartı günümüz öğlen 12 ye kadar aç karnına tartılıp bildirim yapıyoruz . yüzdemizi de hesaplıyoruz
çok az değil mi ? su kaç lt ? spor ?
kız tek tek saydırdın bana ilahi sen (ç yi atlamışım yanlış hesap oldu ilk baştaKızlar aranızda marka vermeyeyimde bişeyin acil durum seti varmış çocuklar için çarpma vurma kesi gibi durumlarda sprey ve krem şeklinde 3 kutu satılıyormuş 150lira gibiydi fiyatı aloeveralı propolisli bişey.. Hoş isim versem ban yermiyim diye ürktüm alfabenin 15. Harfi ile 21. Harfi diyim.. Kullananınız varmı önerirmisiniz..
sabahları geç kahvaltı yapıyorsun sanırım yoksa bu menüyle doymak imkansızBenim menum de
Sabah: yarim avokado, 3 kasik yulaf, 2 yumurta ile tereyaginda omlet
Aksam: 1 buyuk tabak etli patlican yemegi, 1 buyuk salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?