- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #292.841
Ooooo parteMoralll son zamanlarda çok yoğundum hiç farketmemişim canım hayırlı olsun, sağlıkla mutlulukla kavuş bebeğineNerdeyım benn ne oluyor dedım
Cok tesekkur ederım canım benımmmmm... hayırlı kandiller
Tebrik ederim canım hepimiz sağlıkla zayıflarız inşallah. Destek olabildiysek ne mutluHayırlı kandiller
Kızlar mezunum artık kepim vaar... hemde istediğim kilonun altına inerek mezun oldum çook mutluyum buraya katıldığım daha dün gibi iyiki varsınız güzel insanlar destekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kaptanımızdrdotty ve yardımcısı SchonerDuft ayrıca teşekkürler.. İlk geldipimde 7 dolma yedim diye verdiğiniz ceza hala aklımda yılmadan cezamı çekmiştim akıllı bıdık olunca mezun olunuyormuş. Darısı tüüümm arkadaşlarımın başına.. Öpüyorum.
Tebrikler arkadasim :) darisi bize insallahHayırlı kandiller
Kızlar mezunum artık kepim vaar... hemde istediğim kilonun altına inerek mezun oldum çook mutluyum buraya katıldığım daha dün gibi iyiki varsınız güzel insanlar destekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kaptanımızdrdotty ve yardımcısı SchonerDuft ayrıca teşekkürler.. İlk geldipimde 7 dolma yedim diye verdiğiniz ceza hala aklımda yılmadan cezamı çekmiştim akıllı bıdık olunca mezun olunuyormuş. Darısı tüüümm arkadaşlarımın başına.. Öpüyorum.
Gecmis olsun , onemli bir durum yoktur insallahHerkese iyi akşamlarBu hafta bildirim yapamadığım için özür diliyorum bu hafta bazı değerlere bakılması için hastanede yatmıştım netim olmadığı için hiç söyleyemedim yoksa hiç aksatmamıştım bildirimlerin tekrardan kusuruma bakmayın bundan sonra daha dikkat ederim
Harikasin, kizinin dogum gunu de kutlu olsun. Yeyip anlik tatmin saglamaktansa, iradeli olup hedefe ulasmak en guzeli:)Kızımın doğum günü vardı 13 çeşit yiyecek vardı bunlar en masumuydu ah hele o pasta.. baktım geçtim ama içim yandı. Yine de yemedim ben kazandım.
Cok hafif, bu menu eksi gordurur kesin :)Saat 10.00
Peynir zeytin yumurta yarım dilim tb ekmek
12.00
Çorba + yoğurt
15.00
Yoğurt + bir tane elma
16.00
Ayran
17.00
Salata+ yoğurt
1,5 lt su
Bir önceki güne göre hafif geçsin dedim.
Gecmis olsunmerhaba arkadaşlar benim de migrenim tuttu dün iğne yaptırmama rağmen maalesef geçmedi inşallah kısa sürer
Hayirli kandiller :)Kizlar hayırlı kandiller
Tesekkur ederımmmmmmOoooo parteMoralll son zamanlarda çok yoğundum hiç farketmemişim canım hayırlı olsun, sağlıkla mutlulukla kavuş bebeğine
kız doktora göstermedin miyok kuzum sana resin atacam ınstgramda mr ı e nabızdan görüntüledim 2 cenin var beynimde
gözün aydın canım. çalış çalış bende smmm sınavına hazırlanacam akşamları bayağı boşluğum oluyor şansımı tekrar deneyecem.
kuzum nasılsın çocuklar nasıl oldu
çok geçmiş olsun kuzum hepinize bizde geçen hafta aynı durumdaydık anne yetiş dedim hemen geldi saolsun 2 günde benide kızıda iyi ettiÇocukların hastalığıyla uğraşıyorum kuzum evde herkes hasta. Bakıcıyı teke düşürmüştüm temizliğe de kadın geliyor ikisi fazla dedim. Şimdide baş edemiyorum. Hem çok yoruluyorum hemde aşırı stres altındayım. Düşecek bişey olacak diye. (Ortanca kreşe başlamıştı 3 hafta severek gitti sonra bıraktı şimdi evde ve hiç söz dinlemiyor)
Anlayacağın yine çok perişanım
iş yerinde olmuyor ya çok denedim akşam dizi izlemek yerine oturup yavaş yavaş çalışırım...kız doktora göstermedin mi
at at merak ettim (çok anlarım ya)
bende söyledim mi bilmiyorum almanyadan gelen ekip memnun kalmışlar çıkarılmıyorum
çalış kuzum iş yerinde bile boş zamanlarında çalış gerçi bu ara yoğunsun ama
gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinTesekkur ederımmmmmmaminnnnn
Almanlar seni sevdi.kız doktora göstermedin mi
at at merak ettim (çok anlarım ya)
bende söyledim mi bilmiyorum almanyadan gelen ekip memnun kalmışlar çıkarılmıyorum
çalış kuzum iş yerinde bile boş zamanlarında çalış gerçi bu ara yoğunsun ama
Canım benim yinede gidiyor kreşe seninki ne güzel. Benimki okulda çok tepki yaptı, öğretmenlerine tekmeler tokatlar. Aslında hiç vuran kızan bi çocuk değildi. Bende kalıcı davranış bozukluğu olacak korkusundan ayrılmasına müsade ettim. Ama pek doğru bişey yapmadım. Kreşe gittiği 3 hafta boyunca babası yanında durmuştu zaten. Anladımki hazır değil. Belki evde bir kreş öğretmeni niteliğinde birini çalıştırıp çocuğu hazırlamak daha doğru olur. Bakalım yapıcam bişeyler.çok geçmiş olsun kuzum hepinize bizde geçen hafta aynı durumdaydık anne yetiş dedim hemen geldi saolsun 2 günde benide kızıda iyi etti
hastalıkta yoruyodur şimdi seni, minnoş niye bıraktı kreşi alışamadı mı?(bizimki de hergün sabah yeni geldim anne okuldan gitmeyim lütfen diyo ama mecbur gidiyo garibim )
küçüğün tam etrafta dolanma yaşı ayy o günleri düşündümde kuzu allah kolaylık versin
GÜNAYDIN KIZLAR
çok saol canım bende çok sevindim kalıyor olmamaHerkese Günaydın
Almanlar seni sevdi.
Çok sevindim canım işinde kalmana. O zaman hayırlı olsun diyelim
Canım benim yinede gidiyor kreşe seninki ne güzel. Benimki okulda çok tepki yaptı, öğretmenlerine tekmeler tokatlar. Aslında hiç vuran kızan bi çocuk değildi. Bende kalıcı davranış bozukluğu olacak korkusundan ayrılmasına müsade ettim. Ama pek doğru bişey yapmadım. Kreşe gittiği 3 hafta boyunca babası yanında durmuştu zaten. Anladımki hazır değil. Belki evde bir kreş öğretmeni niteliğinde birini çalıştırıp çocuğu hazırlamak daha doğru olur. Bakalım yapıcam bişeyler.
Küçük hem çok tehlikeli bir dönemde hemde eğlenme öğrenme dönemi Ona çok zaman ayırmak gerekiyor
İşim zor daha 2 yıl böyle çekerim. Saçlarım beyaz beyaz geziyorum çok bunaldım.
Günaydın kuzucum. Yoğunsun diye bizi ihmal etme bi selam yaz öyle başla çalışmaya, merak ediyoruz
CANIMSINHerkese Günaydın
Almanlar seni sevdi.
Çok sevindim canım işinde kalmana. O zaman hayırlı olsun diyelim
Canım benim yinede gidiyor kreşe seninki ne güzel. Benimki okulda çok tepki yaptı, öğretmenlerine tekmeler tokatlar. Aslında hiç vuran kızan bi çocuk değildi. Bende kalıcı davranış bozukluğu olacak korkusundan ayrılmasına müsade ettim. Ama pek doğru bişey yapmadım. Kreşe gittiği 3 hafta boyunca babası yanında durmuştu zaten. Anladımki hazır değil. Belki evde bir kreş öğretmeni niteliğinde birini çalıştırıp çocuğu hazırlamak daha doğru olur. Bakalım yapıcam bişeyler.
Küçük hem çok tehlikeli bir dönemde hemde eğlenme öğrenme dönemi Ona çok zaman ayırmak gerekiyor
İşim zor daha 2 yıl böyle çekerim. Saçlarım beyaz beyaz geziyorum çok bunaldım.
Günaydın kuzucum. Yoğunsun diye bizi ihmal etme bi selam yaz öyle başla çalışmaya, merak ediyoruz
Cok tesekkur ederım kızlargözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
aletli pilates bel boyun sırt ağrılarına çok iyi geliyormuş arkadaşım gitti eminim sanada iyi gelecektirkızlar bugün spor salonuna gidiyorum seminer varmış ona katılcam sonrasında gün ayarlayacam aletli plates evde de yoga yapacam doktor doktor koşturdukça kendimi daha çok hasta oldum stres oldum mutsuzum biraz mutlu olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?