Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hayırlı kandiller
Kızlar mezunum artık kepim vaar... hemde istediğim kilonun altına inerek mezun oldum çook mutluyum buraya katıldığım daha dün gibi iyiki varsınız güzel insanlar destekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kaptanımız drdotty ve yardımcısı SchonerDuft ayrıca teşekkürler.. İlk geldipimde 7 dolma yedim diye verdiğiniz ceza hala aklımda yılmadan cezamı çekmiştim akıllı bıdık olunca mezun olunuyormuş. Darısı tüüümm arkadaşlarımın başına.. Öpüyorum.

Tebrik ederim canım hepimiz sağlıkla zayıflarız inşallah. Destek olabildiysek ne mutlu

Tebrikler arkadasim :) darisi bize insallah

Gecmis olsun , onemli bir durum yoktur insallah
Kızımın doğum günü vardı 13 çeşit yiyecek vardı bunlar en masumuydu ah hele o pasta.. baktım geçtim ama içim yandı. Yine de yemedim ben kazandım.
Harikasin, kizinin dogum gunu de kutlu olsun. Yeyip anlik tatmin saglamaktansa, iradeli olup hedefe ulasmak en guzeli:)

Saat 10.00
Peynir zeytin yumurta yarım dilim tb ekmek

12.00

Çorba + yoğurt

15.00

Yoğurt + bir tane elma

16.00

Ayran

17.00

Salata+ yoğurt

1,5 lt su

Bir önceki güne göre hafif geçsin dedim.
Cok hafif, bu menu eksi gordurur kesin :)

merhaba arkadaşlar benim de migrenim tuttu dün iğne yaptırmama rağmen maalesef geçmedi inşallah kısa sürer
Gecmis olsun

Kizlar hayırlı kandiller
Hayirli kandiller :)

kız doktora göstermedin mi
at at merak ettim (çok anlarım ya )
bende söyledim mi bilmiyorum almanyadan gelen ekip memnun kalmışlar çıkarılmıyorum
çalış kuzum iş yerinde bile boş zamanlarında çalış gerçi bu ara yoğunsun ama

çok geçmiş olsun kuzum hepinize bizde geçen hafta aynı durumdaydık anne yetiş dedim hemen geldi saolsun 2 günde benide kızıda iyi etti
hastalıkta yoruyodur şimdi seni, minnoş niye bıraktı kreşi alışamadı mı? (bizimki de hergün sabah yeni geldim anne okuldan gitmeyim lütfen diyo ama mecbur gidiyo garibim )
küçüğün tam etrafta dolanma yaşı ayy o günleri düşündümde kuzu allah kolaylık versin

iş yerinde olmuyor ya çok denedim akşam dizi izlemek yerine oturup yavaş yavaş çalışırım...
yaa çok sevindim gözün aydın kuzum .

Herkese Günaydın
Almanlar seni sevdi.
Çok sevindim canım işinde kalmana. O zaman hayırlı olsun diyelim
Canım benim yinede gidiyor kreşe seninki ne güzel. Benimki okulda çok tepki yaptı, öğretmenlerine tekmeler tokatlar. Aslında hiç vuran kızan bi çocuk değildi. Bende kalıcı davranış bozukluğu olacak korkusundan ayrılmasına müsade ettim. Ama pek doğru bişey yapmadım. Kreşe gittiği 3 hafta boyunca babası yanında durmuştu zaten. Anladımki hazır değil. Belki evde bir kreş öğretmeni niteliğinde birini çalıştırıp çocuğu hazırlamak daha doğru olur. Bakalım yapıcam bişeyler.
Küçük hem çok tehlikeli bir dönemde hemde eğlenme öğrenme dönemi Ona çok zaman ayırmak gerekiyor
İşim zor daha 2 yıl böyle çekerim. Saçlarım beyaz beyaz geziyorum çok bunaldım.
GÜNAYDIN KIZLAR
Günaydın kuzucum. Yoğunsun diye bizi ihmal etme bi selam yaz öyle başla çalışmaya, merak ediyoruz

çok saol canım bende çok sevindim kalıyor olmama
kuzum sen bi bakıcı daha ayarlaman gerekiyor sanki bir süre daha, kendine de vakit ayırabilmen adına
eve kreş öğretmeni gelişimi açısından çok iyi olur ama okula alışması daha zor olur sanki
oyun gruplarına felan götürsen biraz biraz alışır sanki
biz ilk gün dışında hiç beklemedik ağlamadımı tabiki ağladığı zamanlar oldu ama hemen dikkat dağıtmayla susmuş (annem nerde dediği an yardımcı ablası almış top havuzuna götürmüş derken böyle böyle alıştı sabah ağlaması dışında neyse oda olacak artık bizim gittiğimizi görüncede ağlıyor diye kendimizi avutuyoruz)
bi günüde kendine ayır eşinde yoğun çalışıyor olabilir ama ondan da destek al bu konuda, ben cumartesileri eşime musaitmisin diye bile sormuyorum alıyorum çantamı kıza şunu şunu yedirir şu saatte uyutursun diyorum çıkıyorum kalakalıyor 1 aydır böyleyim resmen kendime geldim sende dene bunalım felan kalmıyor

CANIMSIN
spora başlıyorum

aletli pilates bel boyun sırt ağrılarına çok iyi geliyormuş arkadaşım gitti eminim sanada iyi gelecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…