Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah 7.30dan beri ayaktayım daha hiç uyumadım. Uyumamak için direniyorum. Kızım aşı oldu öğlen. Gece 2 30 da ateş yaptı. Fitil verdim. Şu saat oldu anca düştü de uyudu kuzum. Ama ben yine çıkarsa diye tedirginlikten bekliyorum. Uyursan derin dalarım diye ödüm kopuyor.

Sabah yumurta tavada, zeytin, tereyağ

Öğlen etli nohut salata yoğurt bir yemek kaşığı pilav sarımsaklı tarhana çorbası

Akşam tarhana etli nohut salata

Yok canim boyum kisa oldugu icin bu kilom cok fazla ama normal kg altina inmek icin 68_65 kg olmak iyi birde ben 15 yildir hep mücadele icindeydim ve son uc yil icinde kg icin azim gosterdim bu ara iradem zayifladi ama diyet konusundada güçlü hissediyorum bu sefer basarabilirim hadi diyorum,70_73 kg olsaydim bari,guncel kg dan 1,5 kg fazlaydim cumayaca tartilmiyacagim hemen vermem lazim
Yaptigim hatalerinda farkindayim yedigim yetmezmis gibi aksamda kabak cekirdek gibi birseyler atistiriyorum bunada son vermem lazim,buyuk desteginize ihtiyacim var...

Verano_porteno mersinin neresinde :) burası cidden tehlikeli bölge tantuni künefe kerebiç cezerye derken alırsın dikkat etmen lazım . bende mersindeyim bu arada :) cumaya 58i görür müsün ?

yürüyüşlere başldın mı
birazdan atayım kuzum .
her zaman diyorum bir gıdayı hayatımızdan çıkarmak kilo vermemize destek olmaz tersine sebeb oluyor malesef . leslie ye başladın mı peki ?

kızlar benim sürekli acıkmam şekerin yüksekliğinden mi acaba çok acıkıyorum ama bugün kararlıyım sabredicem
Kuzum benimde karnım aç hissederdim yemek yesem de bir saat sonra yine acıkırdım meğerse midemde yara varmış midem yarıya inince bile üst taraftan enzimler açlık hissi gibi hafif bi ağrı veriyomuş.. Belki öyle bişey olabilirmi

SchonerDuft sen demi mersinlisin :) ne guzel tesaduf. Ay evet ozledigim cook sey var tantuni,pide fln evde yaptik hep. Ama ciger, kokorec, sarma, manti, iclikofte, bamya, taze fasulye, sucuk bunlari 1 sene oldu yemeyeli. Menu sayisini kisitlamayi dusunuyorum. Bir de spor yapmayi, yani olumsuz bakmamaya calisiyorum napayim
Yarin 58 kusur olurum bence. Cumaya kadar 58 olur insallah, inaniyorum

menü kabarık yoga ne durumda yapıyor musun. sahile 1 saat yürüyüşe inersin yediklerini yakarsın

Yokk leslie baslamadim canim tam uarin iki hafta oluyo arada hafif kramplar olduğundan korktum yapmadim yavas yavas deneyeyim yapiyim bide bu pazar regl olacam eger gecik mese yada erkende olabilirim..3 gundur mucadelem biraz ise yaramis 80 kg ya kadar ciktim di tok karnina 82 kg dum, bugun 78,1 bu ay 4,5 kg vermem lazim, ins regl oldugumsda ilac kullanmaya baslicagim kg aldirmaya baslamaz...cumada kg belli olur..

aslında bi baktırsam olur

kizlar napiyosunuz bakalim, bayadir yogun bi kosturma icerisindeyim buraya cok ugriyamadim ama elimden geldince hayatimdan abur cuburu cikarmis durumdayim yersemde ögün niyetine yiyorum
diger ayin ortasinda büyük bi noel partymiz olcak ona Kadar bikac kilo vermeyi planliyorum insallah cünki giymek istedigim etegimde düm düz bi Karina ihtiyacim var

iyi buki senden nbr .
bende spora başladım ama akşamları fena yiyorum gündüz sıkıntı yok ama akşam berbat tüketiyorum. plates ne oldu

iyi buki senden nbr .
bende spora başladım ama akşamları fena yiyorum gündüz sıkıntı yok ama akşam berbat tüketiyorum. plates ne oldu
evet aksamlar zaten cok zor hele bide Burda simdi tam cikolata kek Zamani biliyosunya bende cok zorlaniyorum.... pilates devam canim haftada bir gün gidiyorum düzenli olarak... buara bide sali persembe spor salonuna gitmek istiyorum ama daha baslamadim bakalim basliyabilcemmi:)

aletli platese başla buki tavsiye ederim .
bu arada bende sürekli poğaça çekirdek çereze dadandım kilo alamya devam ediyorum buki

Önemli değil canım soğuk algınlığı işte
Kış başlar grip başlar bizim evde
Geçmiş olsun kuzum neyin var şimdi nasılsın
Canımsın daha iyiyim bugün
Dümdüz bir karın mı inşallah canım
Bende ayva göbek var. 5-6 ayva birleşmiş 1 göbek yapmış

tugbaFB uzaktan takip etme arada yaz
drdotty geçmiş olsun canım
ajan
yukarıda sana cevap alıntısı kalakalmış öle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…