- 28 Eylül 2016
- 308
- 515
- 53
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #293.041
Yok canim boyum kisa oldugu icin bu kilom cok fazla ama normal kg altina inmek icin 68_65 kg olmak iyi birde ben 15 yildir hep mücadele icindeydim ve son uc yil icinde kg icin azim gosterdim bu ara iradem zayifladi ama diyet konusundada güçlü hissediyorum bu sefer basarabilirim hadi diyorum,70_73 kg olsaydim bari,guncel kg dan 1,5 kg fazlaydim cumayaca tartilmiyacagim hemen vermem lazimHatirlatiriz canim ama sen zaten kilo vermissin baya hedefe az birsey kalmis eger profildeki guncelse, siskoluk fln kalmamis yani. Yine de bu kadar yaklasmisken birakmamak lazim tabi. Sonra daha beter aliniyor.
Gecmis olsun onemli degildir umarim :)
yürüyüşlere başldın mıArkadaşlar bugun iyi bitti sadece 1elma ve yarım portakal yedim fazladan ara öğün olarak ama aksamlari kacamaksiz geçirecek yatmadan balki sirkeli su icicem biberiye çayına da başladım umarım cunaya iyi bir performans cukar
birazdan atayım kuzum .Toparlandim canim ama cokk kotu istah acildi iki gundur kendimi frenlemeye çalışıyorum eski duzenime oyle alismisimki bu istahim acilmasi cok yemem acayip rahatsizlik veriyor ve bu durumdan hic memnun degilim ve yiyorum ya simdi tatli istegim cok oluyor kefirede bugun basladim icine tarcin katip yiyorum bundan sonra hep aklima getireyim yoksa epey bir unutkanlik oldu bende..tatli istegim cokk oluyor ,tatli derken tatli degilde recel gofret ve kakolu keke sardim ve aylardir kek yemedim iki uc gun yarim tepsi keki ben yedimhic boyle lezzetli bisey yemediydim sanki lezzeti unutmusum bu tadi tekrar hatirlamak kotu oldu ,bugun canim tatli istedi pekmez yedim en azindan o sifa olsun millet catir catir zayifliyo bense şişko oluyom bide tup bebek yaptiracam
Sen su listeyi bi at yoksa bendede uc tane liste var onları uygulayim yada tecrubeyle yola devam cislari kestimmi vicdanım rahat olur bana yardimci olun hatirlatin su siskolugumu
Kuzum benimde karnım aç hissederdim yemek yesem de bir saat sonra yine acıkırdım meğerse midemde yara varmış midem yarıya inince bile üst taraftan enzimler açlık hissi gibi hafif bi ağrı veriyomuş.. Belki öyle bişey olabilirmikızlar benim sürekli acıkmam şekerin yüksekliğinden mi acaba çok acıkıyorum ama bugün kararlıyım sabredicem
Geçmiş olsun kuzum neyin var şimdi nasılsınCanlarım
Hepinize iyi geceler, biraz hastayım gelemedim buraya ama gönlüm sizinle
Hepinize sevgiler
menü kabarıkSchonerDuft sen demi mersinlisin :) ne guzel tesaduf. Ay evet ozledigim cook sey var tantuni,pide fln evde yaptik hep. Ama ciger, kokorec, sarma, manti, iclikofte, bamya, taze fasulye, sucuk bunlari 1 sene oldu yemeyeli. Menu sayisini kisitlamayi dusunuyorum. Bir de spor yapmayi, yani olumsuz bakmamaya calisiyorum napayim
Yarin 58 kusur olurum bence. Cumaya kadar 58 olur insallah, inaniyorum
Yokk leslie baslamadim canim tam uarin iki hafta oluyo arada hafif kramplar olduğundan korktum yapmadim yavas yavas deneyeyim yapiyim bide bu pazar regl olacam eger gecik mese yada erkende olabilirim..3 gundur mucadelem biraz ise yaramis 80 kg ya kadar ciktim di tok karnina 82 kg dum, bugun 78,1 bu ay 4,5 kg vermem lazim, ins regl oldugumsda ilac kullanmaya baslicagim kg aldirmaya baslamaz...cumada kg belli olur..Verano_porteno mersinin neresinde :) burası cidden tehlikeli bölge tantuni künefe kerebiç cezerye derken alırsın dikkat etmen lazım . bende mersindeyim bu arada :) cumaya 58i görür müsün ?
yürüyüşlere başldın mı
birazdan atayım kuzum .
her zaman diyorum bir gıdayı hayatımızdan çıkarmak kilo vermemize destek olmaz tersine sebeb oluyor malesef . leslie ye başladın mı peki ?
aslında bi baktırsam olurKuzum benimde karnım aç hissederdim yemek yesem de bir saat sonra yine acıkırdım meğerse midemde yara varmış midem yarıya inince bile üst taraftan enzimler açlık hissi gibi hafif bi ağrı veriyomuş.. Belki öyle bişey olabilirmi
iyi buki senden nbr .kizlar napiyosunuz bakalim, bayadir yogun bi kosturma icerisindeyim buraya cok ugriyamadim ama elimden geldince hayatimdan abur cuburu cikarmis durumdayim yersemde ögün niyetine yiyorum
diger ayin ortasinda büyük bi noel partymiz olcak ona Kadar bikac kilo vermeyi planliyorum insallah cünki giymek istedigim etegimde düm düz bi Karina ihtiyacim var
evet aksamlar zaten cok zor hele bide Burda simdi tam cikolata kek Zamani biliyosunya bende cok zorlaniyorum.... pilates devam canim haftada bir gün gidiyorum düzenli olarak... buara bide sali persembe spor salonuna gitmek istiyorum ama daha baslamadim bakalim basliyabilcemmi:)iyi buki senden nbr .
bende spora başladım ama akşamları fena yiyorum gündüz sıkıntı yok ama akşam berbat tüketiyorum. plates ne oldu
aletli platese başla buki tavsiye ederim .evet aksamlar zaten cok zor hele bide Burda simdi tam cikolata kek Zamani biliyosunya bende cok zorlaniyorum.... pilates devam canim haftada bir gün gidiyorum düzenli olarak... buara bide sali persembe spor salonuna gitmek istiyorum ama daha baslamadim bakalim basliyabilcemmi:)
Önemli değil canım soğuk algınlığı işteHatirlatiriz canim ama sen zaten kilo vermissin baya hedefe az birsey kalmis eger profildeki guncelse, siskoluk fln kalmamis yani. Yine de bu kadar yaklasmisken birakmamak lazim tabi. Sonra daha beter aliniyor.
Gecmis olsun onemli degildir umarim :)
Canımsın daha iyiyim bugünGeçmiş olsun kuzum neyin var şimdi nasılsın
Dümdüz bir karın mıkizlar napiyosunuz bakalim, bayadir yogun bi kosturma icerisindeyim buraya cok ugriyamadim ama elimden geldince hayatimdan abur cuburu cikarmis durumdayim yersemde ögün niyetine yiyorum
diger ayin ortasinda büyük bi noel partymiz olcak ona Kadar bikac kilo vermeyi planliyorum insallah cünki giymek istedigim etegimde düm düz bi Karina ihtiyacim var
ben gidiyorum birde ödem ve gaz sıkıntım var .
bugün bende başladım dikkat etmeye ama kahvaltı yapamıyorum . domates yesem kokuyor yumurt canım istemiyor tost ta sıktıbugün 1 kupa bitki çayı ile 2 kayısı 6 çiğ badem 6 çiğ fındık yedim öğlen çökelek az pide domates salatalık yedim biraz önce 1 portakal yedim akşam bamya ve pilavım var sonra br bardak ılık süt ve kahve içerim
olabilir canım dr ye danışsan iyi olur
kuzum 8 saati 450 tl aletli plateste salon üyeliği alırsan zaten sınırsız g,r,p çıkmaların
67 ile mezun olmuş kuzu
dualarım seninle canım
ajan
listeden çıktığım beri kilo vermek sçyle dursun kilo aldıklisteden çıktığıma çok pişmanım ya çıkmsaydım kesin 65in altına düşmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?