Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ajan
yukarıda sana cevap alıntısı kalakalmış öle
ismimi değiştirmeliyim demi
aletli plateste birebir hoca ilgileniyor serbestlik yok birde 20 dk tüm kaslarım çalıştı bunu 50 dk düşün evde de yoga yapsam muhteşem incelirim.
listeden çıktığım beri kilo vermek sçyle dursun kilo aldık
6 aydan önce giremiyoruz dimi
evet ya ocak şubat gibi aşılama yapmak istiyorum kilo vermem lazım 6 kilo hedef koydum spor ile rahat veririm .
sen spor yapyon mı

Ay hadi subata kadar cok var ama benim gibi salma kendini toparla hemen diyete basla zaman su gibi akıyor birde sen azimlisin verirsin, ins birbirimize güzel haberler veririz..

Bugunku menu
Sabah haslanmis brokoli su,uc dört kuru erik

Kahvalti 11:30
Bi haslanmis yumurta,iki dilim t.bug.ek. peynir zeytin,iki yk pekmez

13:00Bi bardak hayit cayi

16:00 bir elma,bir cay bardk tarcinli kefir

Aksam17:45
Bir bucuk haslanmis patates,iki yk haslanmis makarna,soganli piyas salata,3 yk yogurt

Aksam yatarken prowomen içerim birde ara mandalina veya elma veya ayva yiyebilirim...
3lt su tamamlanacak..
Aksam karbonhidrat oldu buna sukur diyorum

Selam kızlar menum gelsin

Sabah uyandığımda bir bardak zencefilli limonlu ılık su

Kahvaltı 09.30
Bir dilim köy peyniri
1 haşlanmış yumurta
10 yeşil zeytin
2 tb ekmeği

Ara 11.30 yarım greyfurt

Öğle 14.00
Bir tabak kinoali salata (kinoa 3 kaşık)

Ara 16.30 bir bardak kefir ve bir avuç çiğ badem

Aksam 18.30 bir tabak haşlanmış brokoli bir kase yoğurt

45 dk yürüyüş ve 2.5 litre su

Rabbim sifani versin ins guzel gecer ameliyatin,kist alirken yumurta rezervlerine zarar vermesinler ins canim bunu arastirdin degilmi canim ona gore ameliyatlar ol rabbim kolaylastirsin inş...
Tam ayrıntı bilmiyordum sadece soldakinde zorlanmışlar ama zarar varmıdır bilmiyorum oldu bitti artıkçok teşekkür ederim ablasen nasılsın

Bugün sabah erkenden girdim kapalı ameliyat olduğu için öyle pek bir ağrım yok bir hafta içinde toparlanabileceğimi söylediler bide kendim ekstra Bı hafta koyarsam sahalara geri dönerim gibihepinize burdan tekrar teşekkür ederim izinli olsamda yine burda olurum

Çok geçmiş olsun canım,hayırlı şifalar dikkat et kendine

Tmm canim ellerine saglik bazi yerlerini hic okuyamadim yada beynim narkozlu anlayamiyorum :))) simdi yine ice göz atacagim..
Bugunu iyi atlattim sayilir sukur..
Okuyamaman normal sen sor ben okurum sana
Ay hadi subata kadar cok var ama benim gibi salma kendini toparla hemen diyete basla zaman su gibi akıyor birde sen azimlisin verirsin, ins birbirimize güzel haberler veririz..
Bakalım inşallah spora başladım nasip kısmet 5 ile 9 kilo arası versem muhteşem olcak

Evet akşam kötü olmuş ama erken yemissin.

Akşam az olmuş doyduysan sıkıntı yok

Tam ayrıntı bilmiyordum sadece soldakinde zorlanmışlar ama zarar varmıdır bilmiyorum oldu bitti artıkçok teşekkür ederim ablasen nasılsın
Geçmiş olsun rabbim gostermesin bir daha,kistlerin cok buyukmuydu canim,illaki buyuktu ameliyat demisler ama her ameliyat yumurtalik rezervlerine zarar verir,tv de centrum da recai papukcu dr hemen ameliyat olmasinlar rezevlere zarar olur demisti,benim zaten rezev az hatta yok gibi birsey dikkatimi çekmişti,bir dahakine iyi arastor canim,iki ay sonra anti milleron testi yani folikul testi,ne kadar yumurta var mi yokmu ogren bunu muhakkak yaptir canim ona gore ilacini kullanirsin,anladigim kadarıyla sende sikinti yasiyorsun,tecrube olarak tavsiyem iyi arastir canim..ilerde evlendiginde sıkıntı cekme kuzumm..
Ben iyiyim elhamdülillah,bu ara cok buyuk istah patlamasiyla mucadele ediyordum...

Kuzum kapalı oldu ise sen yine dikkat et kanma hemen iyileşir denmesine kaç delik açıldı birde göbekten girdiler dimi. Bende kapanlı oldum sol kasıkta 2 tane delik vardı birde göbekten 2 ayda ancak iyileştim benimde sağ yumurtalık ve tüp karın duvarına yapışıktı

Tmm canim sorarim,verirsin bide sporda yapiyorsun ne guzel azimlisin maşallah..özel dr mi gideceksin yoksa arastirma hastanesinemi
Ya bilmiyorum mi Üniversite de proflar hep ayrılmış diye duydum ama rapor hakkım varken rapor hakkını kullanmak isterim.
Spor da yaglar erir umarım kendime güvenmiyorum ama kuzum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…