Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya bilmiyorum mi Üniversite de proflar hep ayrılmış diye duydum ama rapor hakkım varken rapor hakkını kullanmak isterim.
Spor da yaglar erir umarım kendime güvenmiyorum ama kuzum ya
Kayseri ünv hastanesine gelen mersinli arkadaşta diyordu mersinden geldim,mersinde fakulte sikintili birseyler olmus dr falan yoktu diyordu oyuzden kayseriye fakulte hastanesine geldiydi birde fakulte insaatami girdi ne dedi unuttum valla,sendemi gelsen buraya yardimcin olurdum kiz..
Niye guvenmiyirsun hepimizde var psikolojik yorgunluk guvensizlik eninde sonunda zayiflarsin ama artik tedavimize odaklanalim her careyi tuketene kadar sonuna kadar kullanalim ins canim..

Günaydın kızlar

Bugün seminer varmış onda,sonra veli toplantim var,benim için yoğun bir gün olacak o nedenle spor ve yürüyüş işi yattı bugün,gerçi okula yürüyerek gidip geliyorum 35 dk sürüyor gidiş geliş ama onu spordan saymiyorum ben

çok geçmiş olsun canım

kuzum dün kreşten aradılar kızın ateşi çıkmış erken çıktım telefondanda giriş yapamıyorum artık şifremi unuttum

aletli pilatesi daha çok ağrılar için öneriyolar arkadaşım gitti çok bi incelme olmadı dedi ama ağrılarım azaldı hatta gitti dedi
sen üzerine bide yoga yaparsın süper incelirsin bence
birde madem o kadar para verdin başladın yediklerinede dikkat et
hadi kuzum inşallah bizde ikinciyi düşünmeye başladık bende belki mart-nisan gibi yaptırabilirim
spormu oda ne

burda bir doktor atılmıştı tüp doktorydu acaba onu mu dedi. cihazlar belki bakıma girmiş olabilir her sene 1 ay kapanıyor diye biliyorum. yarın bir arkadaş gidicek bakalım ondan alırım haberleri .
valla bende yeme düzeni kalmadı pratik bir sistem geliştirmem lazım sanırım. dışardan yiyorum kaç haftadır.
kuzum bir aşılama için kayseriye gitmekte zor özelde yaptırırım daha iyi . yinede teklifin için çok teşekkür ederim
listeyi inceledin mi uyacak mısın listeye ben o listelere uyucam
nasıl başardın unutmayı
geçmiş olsun kuzum bugün nasıl ateşi .
umarım benim ağrılarıma da iyi gelir diyet listelerimi çıkardım onlara uyucam yogaya da başlarım umarım o bana çok iyi geldi . listeleri ortaya çıkardım şekeri takip edecem baş ağrılarımı arttıracak mı diye incelemeye alacam . arttırıyor ise zaten hayatımdan çıkacklar mecburen . o arada kilo da veririm sanırım kilo vermek çok zor gelyor .
çok sevndim kuzum dondurulmuş embriyon var mı sıfırdan mı başlayacaksın

hahaha oda iyimis kuzucum ya:) yok benim allahdan göbekle odadar zorum yok ama üc kilo vermem lazim ozaman dümdüz oluyo:)

Merhaba canım Yeni gördüm mesajını, başka bir takımla yazışıyorsun sanırım, hayırlı olsun. Dilerim hızla fazla kilolarından kurtulursun
Cok tesekkuroer kaptanim:) dun sizden sonra 13. Takima yazdim kismet oraymis:)

cidden mi incelme oldu mu peki. mat plates sanıyordum bende.
sağlıklı poğaça nasıl olyor ki buki. nesfite başlıcam bir süre idare eder sanırım

sorun haftada bir ise yaramiyo okadar kuzum yani hem diyet hem pilates Hemde haftada bir iki baska spor yapsan belki olurda böyle bi incelme hissetmiyorum tek bacaklarim sIKILASti gibi...

betellanin bi tarifi var ben onu yapiyprum buara hem lezzetli Hemde kilo yapmiyo:)
Nesfit ne oluyodu canim bildimiz satilan misirgevregimi?

hadi ya bende hafta da bir gidicem ama evde başka şeyler yaparım . kaslarda rahatlama oluyorsa yeterlidir .
benim gösterdiğim yogaya başlamadın değil mi ?
nasıl bir tarif ki ? evet mısır gevreği trzı şeyler . ya da yulaf meyve gideyim bak klıma geldiği iyi oldu

anladim canim rahatlama oluyo o kesin... dene bakalim yanina diger günlerde spor katarsan cok fark görürsün... instegramdan atarim sana tarifini... ben aksamlari yapiyorum bir iki gün esime bide kendime ögle yemegi olarak yanimiza koyuyorum... tahinli altin kekinide denemelisin süper bisey ve onu yedikten sonra asla Tatli istegi olusmuyo hemen kesiyo... birsürü tarifi var hem saglikli puding vs.... hmm bence nesfit alma hem sagliksiz Hemde gizliden cok sekeri var... direk yulaf meyve yap bence

dur senin tarifleri deneyim önce kafama yatarsa tahinli altın keki de atsana uygun olduğunda .
yogayı ekleyecem birde squat yaparım yediklerime de dikkat ederim olur sanırım. sen kilo oldun ? cumaya az kaldı .

unutmak çok kolay oldu inan
Kızımında ateşi iyiydi akşam gün içindede yükselmemiş son azı dişleri çıkıyor sanırım o yüzden
listeyi gördüm ama okuyamadım tercüme edermisin benim için
şeker kesinlikle migreni tetikliyor dene farkedeceksin bi taşla iki kuş vuracak hem zayıflayıp hem ağrılarını defedeceksin
dondurulmuş 3 embriyom daha var birisi çok iyi diğer ikisi iyi demişti o zaman kısmet bakalım
ayy yine farklı farklı konuları tek seferde konuşmayı başarmışız

ay çok sevindim canım, migren nesine sevindin deme kötülerin iyisi olmuş yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…