- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #293.101
32 tam oluyor desene sağlıklı güçlü dişleri olsun . hangisini tercüme edeyim söyle yazayım bu liste güzel kilo verdiriyor 1 ayda 4 5 kilo verilebilir bu liste ile . şuan çikolata krizindeyim almadım yemşcem bugün de dün sadece anne yapımı reçel yemiştim . hadi inşallah ikizlerin olur .unutmak çok kolay oldu inan
Kızımında ateşi iyiydi akşam gün içindede yükselmemiş son azı dişleri çıkıyor sanırım o yüzden
listeyi gördüm ama okuyamadımtercüme edermisin benim için
şeker kesinlikle migreni tetikliyor dene farkedeceksin bi taşla iki kuş vuracak hem zayıflayıp hem ağrılarını defedeceksin
dondurulmuş 3 embriyom daha var birisi çok iyi diğer ikisi iyi demişti o zaman kısmet bakalım
ayy yine farklı farklı konuları tek seferde konuşmayı başarmışız
katılıyorum canım ya . bende öyle düşünüyorum ama baş ağrım ciddi anlamda geçmiyor çözüm bulmam lazımay çok sevindim canım, migren nesine sevindin deme kötülerin iyisi olmuş yine
Kuzum nasılsın peki geçmiş olsunÇok saolun kist alma olduda
cnm hamilelikte azalır evet ama b 12 düşerse çok ağrıyor sık sık baktır b 12inenaptınız kızlar doktordan geldim migrenmiş çok şükür ama korunmadığım için tedaviye başlamadı hamilelik dönemnde de azalma olur dedi baş ağrılarında şimdi alterbatif yöntemleri denicem öneriniz varsa alabilirim
b12 sınırda şuan alt sınır 40 ise 42 gibi birşeydi olmazsa haftaya baktırayımcnm hamilelikte azalır evet ama b 12 düşerse çok ağrıyor sık sık baktır b 12ine
hedefe kç kilo kaldıMEebaalar
Kızlar sabaha kokunu bisikletine bindirdim 40 DK yürüdük
Bu hafta güzel dikkat ettim inşaallah yarın ki randevumda basarıya ulaşmış olurum
Hedef 1.5 kg yap idi
normalde 70 in altına inmetkri ancak diyetisyenim ideal yağ oranına gelmemi istiyorhedefe kç kilo kaldı
bencede o kadar vermişken 2 3 kilo daha yağdan ver hatta 4 ver ki diyeti bırkınca aldığında ideal kilonda olmuş olursunnormalde 70 in altına inmetkri ancak diyetisyenim ideal yağ oranına gelmemi istiyor
18 kg şu an iken yağ 15 istiyor.
ağıtlık olarak 83,5 dan şu an 67.7 felanım sanırım
Canim onun eksikligi kotu bas agrisi bulaniklik yorgunluk biran evvel baktir igne yaptir hemen etkilerb12 sınırda şuan alt sınır 40 ise 42 gibi birşeydi olmazsa haftaya baktırayım
Hoşgeldin canım 1. Sayfada kurallarımız var 2 haftalık deneme süresinde aday listesinde yarışıp 3. Cuma kilon eksideyse listede yarışmaya başlıyorsun. Günlük en az 5 mesaj paylaşmak, günlük menülerimizi paylaşmak ve cuma günü öğleye kadar kilo bildirimi yapmak kuraldır. Kurallara uymayı kabul edersenİyi akşamlar hanımlar tesekkur ederimdrdotty kaptanın.Ben 3cadianasi ,okul öncesi öğretmeniyim.3tane kızım var . Şu an 172boyum 85kilodayim .Üçüncü doğumu yapınca kilolar kaldı maalesef.Bebegim 10aylik oldu.Bende eski kiloma dönmek istiyorum
Tam calisan bayan listesi bu tam senlik liste,benim kurler cok birde benim evdekilere goz atiyim onlarda benim kan tahlilere gore verilen diyet listeleriydi,seninkiyle benim diyet listelerinde fark var canim sen basla bakalim bende benimkine baslicagim ,suan yemek istegimi bastirmaya calisiyorum gunduz cok iyi aksam ben ben degilim cay yaninda birseyler yemek istiyorum
Senin agrilarin neden oluyor canim vutamin degerlerin düşmüş olabilir bak b12 ye muhakkak baktir dusuk olunca kemik agris yapar cok sahit oldum çevremden,bende vitamin degerlerim dusmesin diye herseyde yiyorum ben zayiflarken vitaminim demirim cok dusuyor birde tup yaptiracagim zarar.olmasin die,sende ihmal etme vitamin degerlerin düşükse ilacını kullan tedavin icin canimm..burda bir doktor atılmıştı tüp doktorydu acaba onu mu dedi. cihazlar belki bakıma girmiş olabilir her sene 1 ay kapanıyor diye biliyorum. yarın bir arkadaş gidicek bakalım ondan alırım haberleri .
valla bende yeme düzeni kalmadı pratik bir sistem geliştirmem lazım sanırım. dışardan yiyorum kaç haftadır.
kuzum bir aşılama için kayseriye gitmekte zorözelde yaptırırım daha iyi . yinede teklifin için çok teşekkür ederim
listeyi inceledin mi uyacak mısın listeye ben o listelere uyucam
nasıl başardın unutmayı
geçmiş olsun kuzum bugün nasıl ateşi .
umarım benim ağrılarıma da iyi gelir diyet listelerimi çıkardım onlara uyucam yogaya da başlarım umarım o bana çok iyi geldi . listeleri ortaya çıkardım şekeri takip edecem baş ağrılarımı arttıracak mı diye incelemeye alacam . arttırıyor ise zaten hayatımdan çıkacklar mecburen . o arada kilo da veririm sanırım kilo vermek çok zor gelyor .
çok sevndim kuzum dondurulmuş embriyon var mı sıfırdan mı başlayacaksın
naptınız kızlar doktordan geldim migrenmiş çok şükür ama korunmadığım için tedaviye başlamadı hamilelik dönemnde de azalma olur dedi baş ağrılarında şimdi alterbatif yöntemleri denicem öneriniz varsa alabilirim
Şükür ki migren dikkat edildiğinde ağrı başlamadan atlatılabilen bişey annemde var ağrı yoğunlşmadan ağrıkesicisini alıyo rahatlıyo ışık ses fazlsı tetikliyo yorgunlukta tetikliyo bildiklerim bunlar Allh beterinden korusun migren ne kinaptınız kızlar doktordan geldim migrenmiş çok şükür ama korunmadığım için tedaviye başlamadı hamilelik dönemnde de azalma olur dedi baş ağrılarında şimdi alterbatif yöntemleri denicem öneriniz varsa alabilirim
Karabiber kolonya denedim canim o an rahatlatiyor ama o agri tamamen çıkmıyor malesefkaptinn bas agrisi icin birsey yapiyodu pamuga kolanya mi dokup anlina bir dulbetle bagliyordu hatırlayamadın pamuga ne sürdüğünü... orkide1453 ve senin migreniniz cok tutuyor ac olunca cok sik bas agris olur,birde vitaminsizlige bagliyorum benim esiminde migreni var azicik ac kalsin bi iki saat calissin migreni tutar karanlikta yatar bulantisi olur birde stresten cok olurdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?