Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

32 tam oluyor desene sağlıklı güçlü dişleri olsun . hangisini tercüme edeyim söyle yazayım bu liste güzel kilo verdiriyor 1 ayda 4 5 kilo verilebilir bu liste ile . şuan çikolata krizindeyim almadım yemşcem bugün de dün sadece anne yapımı reçel yemiştim . hadi inşallah ikizlerin olur .
çok zeki insanlarız
ay çok sevindim canım, migren nesine sevindin deme kötülerin iyisi olmuş yine
katılıyorum canım ya . bende öyle düşünüyorum ama baş ağrım ciddi anlamda geçmiyor çözüm bulmam lazım

cnm hamilelikte azalır evet ama b 12 düşerse çok ağrıyor sık sık baktır b 12ine

normalde 70 in altına inmetkri ancak diyetisyenim ideal yağ oranına gelmemi istiyor

18 kg şu an iken yağ 15 istiyor.
ağıtlık olarak 83,5 dan şu an 67.7 felanım sanırım
bencede o kadar vermişken 2 3 kilo daha yağdan ver hatta 4 ver ki diyeti bırkınca aldığında ideal kilonda olmuş olursun

Hoşgeldin canım 1. Sayfada kurallarımız var 2 haftalık deneme süresinde aday listesinde yarışıp 3. Cuma kilon eksideyse listede yarışmaya başlıyorsun. Günlük en az 5 mesaj paylaşmak, günlük menülerimizi paylaşmak ve cuma günü öğleye kadar kilo bildirimi yapmak kuraldır. Kurallara uymayı kabul edersen
Güncel kilo
Hedef kilo
Bildirerek işe başlayabilirsin.
Bebeğini emziriyor musun
Halihazırda uyguladığın bir beslenme şekli, spor vs. varsa paylaşabilirsin
Yapabileceklerimizle ilgili yine konuşuruz

Tam calisan bayan listesi bu tam senlik liste,benim kurler cok birde benim evdekilere goz atiyim onlarda benim kan tahlilere gore verilen diyet listeleriydi,seninkiyle benim diyet listelerinde fark var canim sen basla bakalim bende benimkine baslicagim ,suan yemek istegimi bastirmaya calisiyorum gunduz cok iyi aksam ben ben degilim cay yaninda birseyler yemek istiyorum ( onu gectom sekerli istegim gecsin bitsin yemek istemiyorum tarcinda fayda etmiyo..bi regl.olsamdi sanki hersey duzene gircek..

Senin agrilarin neden oluyor canim vutamin degerlerin düşmüş olabilir bak b12 ye muhakkak baktir dusuk olunca kemik agris yapar cok sahit oldum çevremden,bende vitamin degerlerim dusmesin diye herseyde yiyorum ben zayiflarken vitaminim demirim cok dusuyor birde tup yaptiracagim zarar.olmasin die,sende ihmal etme vitamin degerlerin düşükse ilacını kullan tedavin icin canimm..

kaptinn bas agrisi icin birsey yapiyodu pamuga kolanya mi dokup anlina bir dulbetle bagliyordu hatırlayamadın pamuga ne sürdüğünü... orkide1453 ve senin migreniniz cok tutuyor ac olunca cok sik bas agris olur,birde vitaminsizlige bagliyorum benim esiminde migreni var azicik ac kalsin bi iki saat calissin migreni tutar karanlikta yatar bulantisi olur birde stresten cok olurdu..

Şükür ki migren dikkat edildiğinde ağrı başlamadan atlatılabilen bişey annemde var ağrı yoğunlşmadan ağrıkesicisini alıyo rahatlıyo ışık ses fazlsı tetikliyo yorgunlukta tetikliyo bildiklerim bunlar Allh beterinden korusun migren ne ki

Slm kızlar nsılsınız Ben kilo korumayla ilgili bi araştırma yapmadım dikkat ediyorum aburcuburları hemen hayatıma sokmadım sütlü tatlı yiyorum varsa evde az şekerle yapıyorum zaten şimdilik sabitim 54.4 54.5 arasındayım sabahları sıkı bi khvaltı öğlenleri sadece çorba içiyorum belki 1 dilim ekmek akşamları salata et tavuk falan ekmeksiz günlükte minnak bi porsiyon bulursam tatlı yiyorum akşam 6 san sonra yemek yemiyorum suyu azaltmıştım ona dikkat ediyorum 2 litrenin üstüne çıkmaya çalışıyorum

Kizlae klasik elma cayimi yapiyorum kac gundur useniyordum
Karabiber kolonya denedim canim o an rahatlatiyor ama o agri tamamen çıkmıyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…