- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #293.341
Daha fazlası na izin verme tekrar başlayalım hepimiz62 ile mezun oldum en son 64-65 dim şu an daha fazla olduğumdan eminim
tartıyla uzun zamandır küsüm bu hafta tekrar barışmayı düşünüyorum 64 düm en son
bence kesinlikle iyi gelir yada jiliana baslasan yine o acayip yoruyodu insanileslie sıkıcı geliyor bana ama size uyacam belki kafam dağılır vücudum yorulur rahat uykuya geçerim
62 ile mezun oldum en son 64-65 dim şu an daha fazla olduğumdan eminim
tartıyla uzun zamandır küsüm bu hafta tekrar barışmayı düşünüyorum 64 düm en son
yaa evet ideal kilom 58 di aslında ona inmeden mezun olmayacaktım aslında hata ettimDaha fazlası na izin verme tekrar başlayalım hepimiz
ben de öyle düşünüyordum da geçen sene sevmiştim benim vücut fazla yorgunluk kaldırmıyor en ideali leslieleslie sıkıcı geliyor bana ama size uyacam belki kafam dağılır vücudum yorulur rahat uykuya geçerim
Spor yapacamda regl oldum olali sancim cok estrofemede basladim agrim biraz daha artti ama suat deneyim birde yuruyus yapmam lazim git gide sistim ve eski kilama az bir sey kaldi kesinlikle o kg yu hic istemiyorum,biliyormusun canim cuma gunu dr gittim guzel haberler aldim 5 yumurtam olusmus uyguladigim kurler ilaclar ise yaramis elhamdülillah..simdi saglikli beslenerek yumurtsta kalitesini dusurmeden zayiflamam lazim,sen kendini toparla ins yarisida unutmadim :)YAPABİLİYORSAN AZ SPOR YAP AYAKLARININ VE PELVİK BÖLGENİ RAHATLATACAK SPOR YÜRÜYÜŞ YA DA LESLİE DEĞİLDE SQUAT MEKİK TARZI ŞEYLER KASLAR RAHATLAYINCA ÇIKARSIN
Ben varim basliyalim hiç yoktan iyidir spor sart kg gitmiyo sporsuz..arkadaşlar grup olarak leslie falan mı başlasak en kolay o görnüyor ardından da 10 15 dk abs sürekli yaparsak incelme olur hem liste yapalım başlayaylım geçen yıl spor listesinin faydası olmuştu bana
Allah rahmet eylesin canım çok üzüldüm. İnsan çocuğunun annesine nasıl yapar bunu akıl almıyor... Çok feci kelimeler yetersiz kalıyor.Güzeldi ya bir kolunda engel vardı biliyor musun kendini savunmamıştır bile
kuzum günlerini değerlendir inşallah hiç tüpe gerek kalmaz ...Spor yapacamda regl oldum olali sancim cok estrofemede basladim agrim biraz daha artti ama suat deneyim birde yuruyus yapmam lazim git gide sistim ve eski kilama az bir sey kaldi kesinlikle o kg yu hic istemiyorum,biliyormusun canim cuma gunu dr gittim guzel haberler aldim 5 yumurtam olusmus uyguladigim kurler ilaclar ise yaramis elhamdülillah..simdi saglikli beslenerek yumurtsta kalitesini dusurmeden zayiflamam lazim,sen kendini toparla ins yarisida unutmadim :)
sağol canım inan benimde aklım almıyor çıldırmama az kaldıKızım d
Allah rahmet eylesin canım çok üzüldüm. İnsan çocuğunun annesine nasıl yapar bunu akıl almıyor... Çok feci kelimeler yetersiz kalıyor.
yürüyüş yapman lazımdı ne oldu başlamadın mıben de öyle düşünüyordum da geçen sene sevmiştim benim vücut fazla yorgunluk kaldırmıyor en ideali leslie
Nasil degerlendiriyim canim adet sokturucu kullanacagim bu ay yapisiklik tekrarlamasin die sanirim korunmam gerekiyor simdi annemle yuruyus yapacagim..ins bu sefer bende umitliyim hayirlisikuzum günlerini değerlendir inşallah hiç tüpe gerek kalmaz ...
kiloya dikkat et o kürleri yapacağım zaman bende aalırım senden unutuyorum çünkü
jillian çok zor gelir bana şimdi enerjim olmayışındanbence kesinlikle iyi gelir yada jiliana baslasan yine o acayip yoruyodu insani
aaa o ayrıntıyı unuttum neyse yumurta olduğunu biliyoruz bu da güzel birşey .Nasil degerlendiriyim canim adet sokturucu kullanacagim bu ay yapisiklik tekrarlamasin die sanirim korunmam gerekiyor simdi annemle yuruyus yapacagim..ins bu sefer bende umitliyim hayirlisi
yok cnm öğle araları çıkıyorum sadece eve gidince zor zaten yemek çocuk akşamları da soğuk dısarda olmaz benim yürüyüş bandım olsa süper olacaktayürüyüş yapman lazımdı ne oldu başlamadın mı
Ekmek çok isteğim zaman canan karatay in videosu geliyor aklıma ve izliyorumekmek yemeyin diyoryaaişte o vallahii bu olay beyinde bitiyor arkadaşım içine gireceğim güzel elbiselerimj hayal ediyorum eskiden nasıl fit olduğumu falan sonra yemiyorum işteMenun cok guzel su ekmegi bende birakacagim bir turlu cesaret edemiyorum nasil biraktin bana tuyo ver sanki bagimli oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?