- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #293.321
sen kaç kiloyla izine ayrılmıştın şimdi kaç kilosunmezun oldum ama listeye gireceğim günü iple çekiyorumkart minnaklar olmak işe yaramıyor
kuzum benim nerelerdesin
sahalara dönüyormusun?
hadi gel artıkta spor konusunda ipe diz bizi
Bende 57.868,3 kiloyum
ben bakayım canım bilmiyodum ben kusura bakma
ben şuan 64 ü falan görsem şükredicem 68 kiloyum
Evet canım geliyorum inşallahmezun oldum ama listeye gireceğim günü iple çekiyorumkart minnaklar olmak işe yaramıyor
kuzum benim nerelerdesin
sahalara dönüyormusun?
hadi gel artıkta spor konusunda ipe diz bizi
BENDE PLATESE BAŞLADIM BENİ ANCAK TOPARLAR İYİ Kİ YZILMIŞIM TERAPİ GİBİ GELİYOR .tamam kuzum yazıcam menüleri sporada gidemiyodum ağrım geçti bugünden itibaren gidicem haftada 3 gün
tüylerim diken diken oldu okuyunca
üzülüyor bide 57 yeBende 57.8
Evet canım geliyorum inşallah
Sen kaç kilosun
gerçekten çok zor ya Allah size sabır versinBENDE PLATESE BAŞLADIM BENİ ANCAK TOPARLAR İYİ Kİ YZILMIŞIM TERAPİ GİBİ GELİYOR .
SENDE İHMAL ETME SPORU .
BENİM DE ÖYLE PONCİK GÖZÜMÜ KAPATIYORUM GÖZÜMÜN ÖNÜNE KENDİ GELİYOR
49 görmüştüm amaüzülüyor bide 57 ye
gerçekten çok zor ya Allah size sabır versinmekanı cennet olsun inşallah
iyi olmuş en azından kafa dağıtırsın biraz olsun
cnm o 4 kılo dönemsel ya sen başla bir haftada 2 gidecek bence ilk etapta68,3 kiloyum
ben bakayım canım bilmiyodum ben kusura bakma
ben şuan 64 ü falan görsem şükredicem 68 kiloyum
YAPABİLİYORSAN AZ SPOR YAP AYAKLARININ VE PELVİK BÖLGENİ RAHATLATACAK SPOR YÜRÜYÜŞ YA DA LESLİE DEĞİLDE SQUAT MEKİK TARZI ŞEYLER KASLAR RAHATLAYINCA ÇIKARSINSlm kizlar nasilsiniz ya benim kg firliyor dikkatte ediyorum ameliyattan sonra bagirsagim hic calis n az oldu neler neler denedim kuru erik yedi.kayisi,kavun,sinameki cay bile ictim hic ishal bile etmedi 2_3 günde bir vc cikiyorum ve bu durum bana hizli kg aldiriyor ya...birde reglim dusecegim yerde bugun yuruyuse cikacagim..ekmegide bugunden itibaren tamamen birakiyim kullandigim takviye ilac yaparmi bilmiyorum..bakalim gerci bide cok hareketsiz kaldim yuruyus yapiyim duzelir umarim..
inşallah gitsin ya zaten 66 ya düşmüytüm bugün 68 çıktımcnm o 4 kılo dönemsel ya sen başla bir haftada 2 gidecek bence ilk etapta
tamam işte geçici o gider hemen listeye gir bari hem burası için yemezsininşallah gitsin ya zaten 66 ya düşmüytüm bugün 68 çıktım
evet bana terapi geliyordu .. aminnnüzülüyor bide 57 ye
gerçekten çok zor ya Allah size sabır versinmekanı cennet olsun inşallah
iyi olmuş en azından kafa dağıtırsın biraz olsun
amin canım allah razı olsun
aynen canım bende ondan istiyorum zaten eskisi gibi kilo veremiyorum amatamam işte geçici o gider hemen listeye gir bari hem burası için yemezsin
evet bana terapi geliyordu .. aminnn
amin canım allah razı olsun
ben de veremiyorum 1 aydır sürünüyorum doğru dürüst gitmedi oturtamadım hala araya migren girdi tekrar regl oldum metobolizma sanırım alver bozuluyor sabretmekten başkla yapacak bişey yok bide sanırım ne yaparsak sürekli yapmak lazım su içmek yürüyüş ekmeği bırakmak mesela bide 2 3 verecem diye değil de 500 gram da olsa motive olacak şekilde. birden gitmeyecek benim bu sfer azar azar gidecek o yüzden yaza kadar hedef tutuyorumaynen canım bende ondan istiyorum zaten eskisi gibi kilo veremiyorum ama
dediğin gibi sürekli yapmak lazım ben suyu sürekli içiyorum zatende ekmek aburcubur tatlı vs yememek lazım hayatımızdan çıkarmak lazım yada bi öğün yediysek sonrasında dengelememiz lazım 1 ayda falan olacak bi iş değil buben de veremiyorum 1 aydır sürünüyorum doğru dürüst gitmedi oturtamadım hala araya migren girdi tekrar regl oldum metobolizma sanırım alver bozuluyor sabretmekten başkla yapacak bişey yok bide sanırım ne yaparsak sürekli yapmak lazım su içmek yürüyüş ekmeği bırakmak mesela bide 2 3 verecem diye değil de 500 gram da olsa motive olacak şekilde. birden gitmeyecek benim bu sfer azar azar gidecek o yüzden yaza kadar hedef tutuyorum
62 ile mezun oldum en son 64-65 dim şu an daha fazla olduğumdan eminimsen kaç kiloyla izine ayrılmıştın şimdi kaç kilosun
tartıyla uzun zamandır küsüm bu hafta tekrar barışmayı düşünüyorum 64 düm en sonBende 57.8
Evet canım geliyorum inşallah
Sen kaç kilosun
hepimiz şiştikGrup olarak acil toparlanmamiz lazim kizlar hadi benim bir ay gibi surede kg vermem lazim motivasyona ihtiyacim var ve herkes kg almış ki
ben varımarkadaşlar grup olarak leslie falan mı başlasak en kolay o görnüyor ardından da 10 15 dk abs sürekli yaparsak incelme olur hem liste yapalım başlayaylım geçen yıl spor listesinin faydası olmuştu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?