Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba bugünkü menum
Sabah
Ilık limonlu
Peynir zeytin bolca domates salatalk 2 haşlanmış yumurta

Öğle
Kabak çorbası
Kabakli tavuk sote (sıfır yağ )

Aksam
Kabak çorbası
Yoğurt

Aksam 45 dakika yine yürüyeceğim şu anda 2.5 litre su içtim ama 3 e tamamlayacağım
Yeşil çay 2 kupa

Kızlar menüm

Kahvaltı 09.30
Bir haşlanmış yumurta
1 dilim köy peyniri
10 yeşil zeytin 2 dilim tb ekmeği
Roka,tere

Ara 11.45 küçük bir greyfurt

Öğle 14.30
Bir tabak nohutlu salata(nohut haşlanmış bir çay bardağı
Yarım kase yoğurt

Ara:16.45 bir bardak kefir bir avuç içi ceviz çiğ fındık

Aksam 18.30
Dört tane çinekop (fırınlanmış )
Bol salata

2 litre su 45 dk yürüyüş

Bugünkü menüm

Sabah
Aç karnına 2 kayısı ve ılık su
2 yumurtadan omlet
3 tane burgu peynir
Şekersiz çay

Ara şekersiz türk kahvesi

Öğlene doprunyarım elma

Akşam 17 yarım elma daha

18 :30 da
1 kase tarhana çorbası
5-6 adet zeytınyaglı yaprak sarma -2 yk ev yoğurdu

Bide dukan birasına başladım bugün

Bugun cok sukur yemedim ekmeği simdi yarini ve uc gunu bi atlatiyim devami gelir ins

Bu ara mutsuz hissediyorum hiç iştah yok bende..

10.30

Bir haşlama yumurta
Bir dilim ekmek
Peynir
2 bardak çay

14.15

Yoğurt + bir tane mandalina

18.30

Bezelye yemeği

2,5 lt su
spor yok
Sen kac kg sun ki menun güzel canim..kg isminin altina yazarmisin ne kadar verdigino goruruz hi olurmu:) bir de niye mutsuzsun ..

SchonerDuft kuzum başınız saolsun rabbim kalanlara dayanma gücü versin gencecik kadın bi pisliğin kurbanı olmuş. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Merhumenin mekanı cennet olsun rabbim oğluna hayırlı güzel ömürler versin.. O pislikte sürüm sürüm sürünsün önce bu dünyada sonra cehennemde..

Boyun iyiymisya 49da az,hadi 50kg ol senin icin iyidir ama sagliksiz olmada istedigin kg ol...
Canım aslında istediğim beden ölçülerine sağlıkla kavusayimda isterse 55 olsun tartidaki rakam çokta önemli değil ( onemlide sagligim ve vucut ölçülerinde de önemli değil :) )

Ayhhh benim spora geri dönmem lazım acilll

Don canim spora sen yaparsin bah kg aldıkça hoplayamayacaksin :))) hadi cikar şu iplerini yoksa tıklanıp kalcan benim gibi bir yürüyüş yaptım esiyordu sirtim boynum hepten tutuldu bas ağrısı yapti agri kesici ictim ilk gun spor carpti sahalara dönme zamanimiz gelmis ya bizim :)))

Afiyet olsun canım. Hoşgeldin yeniden
Bu ara mutsuz hissediyorum hiç iştah yok bende..

10.30

Bir haşlama yumurta
Bir dilim ekmek
Peynir
2 bardak çay

14.15

Yoğurt + bir tane mandalina

18.30

Bezelye yemeği

2,5 lt su
spor yok
Bende mutsuzum canım ama ben böyle zamanlarda daha çok yiyorum. Mutfakta gereksiz olan herşey benim midemde.
Şu an itibariyle başlıyorum ve sonraki hafta bende listedeyim.

Kızlar şu an itibariyle ekmek ve şeker diyetiyle aranıza dönmüş bulunuyorum.
Diyet planım ; ekmek haftada 1-2 gün maksimum 2 dilim, 3-4 gün 1er kaşık pekmez. Bu miktarlar dışında tatlı, şekerli ürün ve ekmek yok ayrıca ambalajlı ürünlerede küstüm hiç yok. Yağ zaten yasak bana avokado, balık ve kuruyemişlerden karşılayacağım yağ ihtiyacımı.
Spo planım; ne yazık ki yok , bir süre kısa yürüyüşler yapabilirim sadece ama 15dk Leslie yapmanında sorun çıkarmayacağını düşünüyorum. Bugün deneme olsun Leslie için.
Hadi bakalım hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…