- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #293.361
anladim canim ozaman Leslie ile basla bence iyi gelecektirjillian çok zor gelir bana şimdi enerjim olmayışından
Bende o 45i görecektim işte :)yaa evet ideal kilom 58 di aslında ona inmeden mezun olmayacaktım aslında hata ettim
Canim 45 cok az degil mi boyun kaçtı seni en son 51 falan hatirliyorumBende o 45i görecektim işte :)
Neyse spora varmiyiz
Yok canim iyi bence boyum 1,58Canim 45 cok az degil mi boyun kaçtı seni en son 51 falan hatirliyorum
Bugun cok sukur yemedim ekmeği simdi yarini ve uc gunu bi atlatiyim devami gelir insEkmek çok isteğim zaman canan karatay in videosu geliyor aklıma ve izliyorumekmek yemeyin diyoryaaişte o vallahii bu olay beyinde bitiyor arkadaşım içine gireceğim güzel elbiselerimj hayal ediyorum eskiden nasıl fit olduğumu falan sonra yemiyorum işte
Boyun iyiymisya 49da az,hadi 50kg ol senin icin iyidir ama sagliksiz olmada istedigin kg ol...Yok canim iyi bence boyum 1,58
49.8 le falan mezun oldum
Sen kac kg sun ki menun güzel canim..kg isminin altina yazarmisin ne kadar verdigino goruruz hi olurmu:) bir de niye mutsuzsun ..Bu ara mutsuz hissediyorum hiç iştah yok bende..
10.30
Bir haşlama yumurta
Bir dilim ekmek
Peynir
2 bardak çay
14.15
Yoğurt + bir tane mandalina
18.30
Bezelye yemeği
2,5 lt su
spor yok
Canım aslında istediğim beden ölçülerine sağlıkla kavusayimda isterse 55 olsun tartidaki rakam çokta önemli değil ( onemlide sagligim ve vucut ölçülerinde de önemli değil :) )Boyun iyiymisya 49da az,hadi 50kg ol senin icin iyidir ama sagliksiz olmada istedigin kg ol...
Don canim spora sen yaparsin bah kg aldıkça hoplayamayacaksin :))) hadi cikar şu iplerini yoksa tıklanıp kalcan benim gibi bir yürüyüş yaptım esiyordu sirtim boynum hepten tutuldu bas ağrısı yapti agri kesici ictim ilk gun spor carpti sahalara dönme zamanimiz gelmis ya bizim :)))Canım aslında istediğim beden ölçülerine sağlıkla kavusayimda isterse 55 olsun tartidaki rakam çokta önemli değil ( onemlide sagligim ve vucut ölçülerinde de önemli değil :) )
Ayhhh benim spora geri dönmem lazım acilll
Afiyet olsun canım. Hoşgeldin yenidenBugünkü menüm
Sabah
Aç karnına 2 kayısı ve ılık su
2 yumurtadan omlet
3 tane burgu peynir
Şekersiz çay
Ara şekersiz türk kahvesi
Öğlene doprunyarım elma
Akşam 17 yarım elma daha
18 :30 da
1 kase tarhana çorbası
5-6 adet zeytınyaglı yaprak sarma -2 yk ev yoğurdu
Bide dukan birasına başladım bugün
Bende mutsuzum canım ama ben böyle zamanlarda daha çok yiyorum. Mutfakta gereksiz olan herşey benim midemde.Bu ara mutsuz hissediyorum hiç iştah yok bende..
10.30
Bir haşlama yumurta
Bir dilim ekmek
Peynir
2 bardak çay
14.15
Yoğurt + bir tane mandalina
18.30
Bezelye yemeği
2,5 lt su
spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?