Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kzuum ev kredisi zaten elimizi kolumuzu bağlayan bizide
sen şimdiden başla canım araştırmaya çünkü içinin sineceği bi yer bulmak kolay değil (gerçi küçük şehir dediğin için zaten çok kısıtlıdır kreş sayısı ben çok gezmiştim )
benimde kreşle ilgili tek sıkıntım 2 yaşına kadar hiç hastalanmayıp şu an hasta olmadığı haftanın olmaması ,bazen hastalık sebebiyle çok vazgeçmeye niyetleniyorum ama alışmışkende kıyamıyorum şimdi hastalanması okulun ilk yılı hastalanacak diye kendimi avutuyorum ,ayrıca çok güzel vakit geçiriyorlar kreşte belirli bi yaştan sonra biz yetemiyoruz ki yaşlılar napsın fikrin o açıdan bana mantıklı geldi

merhaba, internet sorunu yaşadığım için 3 gündür giremedim. kg bildirimi için bu cumayı beklemeyliyim sanırım

Kizlar naberrr ben diyet yapmaya korkuyorm galiba o yuzdn donemiuorm takima.
Tek yarafla emzirdigim icin zaten sutum yetmyo bide az yersem iyice gider diye cekiniyorum
gelme zaten senin kilona inemedim daha
bide emziren her annenin bahanesi süt azalması ama (benimde kurtarıcı bahanemdi yalan yok ) ama yediğimiz çoğu zararlı şey zaten süt yapmıyor ki (hamur işi, çikolata vb )
yine de diyet yapma kuzum azalır felanda Allah korusun sebep olmayım

tugbaFB canım nasıl gidiyor şükür bgn iki kere tuvalete çıktım ama çok yorgunum spor yapmam lazım nasıl yapsam bilemedim gidince az uyuyayım olmazsa kalkar yaparım

hala bildirim yapabilir miyim

Icimden bi ses seni beklersem baslayamicam diyo

tugbaFB canım nasıl gidiyor şükür bgn iki kere tuvalete çıktım ama çok yorgunum spor yapmam lazım nasıl yapsam bilemedim gidince az uyuyayım olmazsa kalkar yaparım
hadi gözün aydın
spor içinde ''olmazsa'' dediğin an yapamazsın kendimden biliyorum yorgunsan eğer gidince yaptın yaptın yoksa unut sen
bende sabah sadece kahve içtim öğlende ananas yoğurt yedim akşamda aynı şekilde yapacam ama spor olarak sadece yürüyüşümü yapacam spor yapamam çok az kalori aldım bugün çünkü

akşiamı da atlatırsan o bi kılo gider hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…