- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #294.881
ifşa etmişin ya kızıBurcu gelmedi hâlâ
Meraktayım
oda hemen kendini belli etmişGELDİM KUZUM BEYAN GÜNLERİ İŞİM ÇOK YOĞUN ÖPÜYORUM
kzuum ev kredisi zaten elimizi kolumuzu bağlayan bizideYatılı bakıcı buralarda zor kuzum ajans bile yok uyduruk facede bi grup var oradan ilan veriliyor bütükşehir olsa bulunur burda eve gelmeye korkuyolar yabancıda suriyeli var:)) bakıcılık yapacak kaliteli birileri yok butik kreş araştırdım 3 öğrencilik sınıflar oda yok içanadolunun böğründe ne arasın asortik şeyler yatılı bende istemezdim sanırım evde birini daha benirahatsız eder eve kuma gelmiş gibi
Çok geçmiş olsun kuzum salgın var okulda herkesin çocuğu ateş boğaz ağrısı.. Rabbim şifa versin
Bakıcı maduru olarak kreşte daha kalitelizaman geçireceğine inanıyorum 18 19 aylık olacakşubatta vereceğim iyiolur. İnşallah uyum sağlayamazsak zor gelirse ücretsiz izin alıcam zor olacak ev kredisi ödüyoruz 3 yılı var bitmesine arabamı satıp onu yeriz artık son çare
merhaba, internet sorunu yaşadığım için 3 gündür giremedim. kg bildirimi için bu cumayı beklemeyliyim sanırımMİNİK ADAYLARIMIZ
601.ETAP
buzmavileylak (67,00///%) B.tarihi 19/12/2018 B.Kilosu : Hedef :
ELF_LR35 (103,60///%) B.Tarihi :20/12/208 B.Kilosu : Hedef :
3cadianasi (84,0//%) Bşl.T:27/11/2018 Bşl.K:85 Hedef:65
Karacamyerli(74,00///)
Kmsl Hnd (73,90 /// )B.tarihi :10 Aralık B.Kilosu: Hedef kilo :
Kart Minnaklar
tgb1907 (68.1/67.5/0.6/0.88%)
SchonerDuft (70,30/70,00/0,30/%)
buzmavileylak
E ELF_LR35
3cadianasi
@Karacamyerli
@Kmsl Hnd
Kızlar hiçbirinizin bildirimi yok ama listeye girebilmeniz için buraya yaptığınız bildirimler önemli kural gereği bugün bildiriminiz olmalı
Karacamyerlinin durumu farklı
gelme zaten senin kilona inemedim dahaKizlar naberrr ben diyet yapmaya korkuyorm galiba o yuzdn donemiuorm takima.
Tek yarafla emzirdigim icin zaten sutum yetmyo bide az yersem iyice gider diye cekiniyorum
Güncel Kilonuz ve Cuma Hedefleriniz
Sahihuban 66,2 ...
Nilar (66 ...
masal3487 (58.6 ...
Buki_89 (67,80/...
orkide1453 (63.4/...64.1 hedef63
Verano_porteno (58.30/...
@Ponçikbirgelincik (66,40/...
drdotty (78,1/79,0/ 78,0
Sevgiclk (78,2/...
buzmavileylak (67,00/
E ELF_LR35 (103,60
3cadianasi (84,0/
@Karacamyerli(74,00/
Kmsl Hnd (73,90 /
tugbaFB (67.5/68.5/67.0)
SchonerDuft (70,00/
Aday listesindeki arkadaşların son bildirimlerini göremedim kızlar
Oyle yapcm galiba en azindan ek gidsya gecmesi gerekiyo ki ac kalmasinCanım çok bi kilon da kalmamış zaten bence 6 aylık olana kadar bekle kilonu koru bence şimdilik yeter
Icimden bi ses seni beklersem baslayamicam diyogelme zaten senin kilona inemedim daha
bide emziren her annenin bahanesi süt azalması ama (benimde kurtarıcı bahanemdi yalan yok) ama yediğimiz çoğu zararlı şey zaten süt yapmıyor ki (hamur işi, çikolata vb )
yine de diyet yapma kuzum azalır felanda Allah korusun sebep olmayım
Icimden bi ses seni beklersem baslayamicam diyo
hadi gözün aydıntugbaFB canım nasıl gidiyor şükür bgn iki kere tuvalete çıktım ama çok yorgunum spor yapmam lazım nasıl yapsam bilemedim gidince az uyuyayım olmazsa kalkar yaparım
woowwww öle mi görürsün sen hodri meydanIcimden bi ses seni beklersem baslayamicam diyo
ahahah çok pis gaza geldim sorma
tabi yapabilirsin ama bu kontrol amaçlı bi liste esas liste cuma günleri onu atlamamak lazımhala bildirim yapabilir miyim
akşiamı da atlatırsan o bi kılo gider hemenhadi gözün aydın
spor içinde ''olmazsa'' dediğin an yapamazsın kendimden biliyorumyorgunsan eğer gidince yaptın yaptın yoksa unut sen
bende sabah sadece kahve içtim öğlende ananas yoğurt yedim akşamda aynı şekilde yapacam ama spor olarak sadece yürüyüşümü yapacam spor yapamam çok az kalori aldım bugün çünkü
hadi inşallahakşiamı da atlatırsan o bi kılo gider hemen
Oyle de gaza getiririm istewoowwww öle mi görürsün sen hodri meydankilomu böle çarpacam suratına suratına
ahahah çok pis gaza geldim sorma
yok erken kalkabilirsem tartılcam hergün bence hergün tartılmak daha iyi ben korkumdan tartılmadım perşembe zaten mecbur tartılcam detoks için heycanlıyım inş dayanırızhadi inşallah
sen yine cumadan cumaya mı tartılacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?