- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #294.901
hadi gözün aydın canımDoktora kontrole gittik kalca cikikligi icin hersey normal dedi pipimizdeki dikislerde 15 gune kendi kedine aticakmis pek rahatladim vallaaa
ben dayanırım kilo vereceğim kesinseyok erken kalkabilirsem tartılcam hergün bence hergün tartılmak daha iyi ben korkumdan tartılmadım perşembe zaten mecbur tartılcam detoks için heycanlıyım inş dayanırız
inş cnm dayancam ben de belki 62 görürsem diye biumut regl olcam o korkutuyor ben bugün sıcak su içiyorum faydalıymış diye okudumben dayanırım kilo vereceğim kesinse
o konuda güvenirim kendime
bugünden iyi geçer benim için bence
sende 1 gün bile olsa dayanacaksın beni yalnız bırakmak yok
hadi gözün aydın canım
biz kalça çıkığı filmini 4 ay bittiğinde gitmiştik doktor evlenme çağı gelmiş bu kızın ne kalça çıkığı filmi demişti hala hatırlayınca gülerim
hadi kaptanım güzel güzel zayıflayalım akşam ip atlayım dedim atlayamadım hamlamışım ama karnım acıyor bgn tekrar deniyvcem 100le başlayaım azatr azar artırırımBende yarıntugbaFB ciğimin protein diyetine başlıyorum 1 ayda 5-6 kilo veririm
hadi cnm inşallahinş cnm dayancam ben de belki 62 görürsem diye biumut regl olcam o korkutuyor ben bugün sıcak su içiyorum faydalıymış diye okudum
Benim çocukların ultrasonunu annem yaptı gözüyleerkek çocuğunda zaten nadir görülüyor eğer ailede varsa ihtimal artıyor. Kız çocukları risk grubunda 2. Ayını doldurduğunda yaptırmak gerekiyor sen geç kalmışsın. Çok şükür sağlıklılar
Canım kaptinim sana fena şeyler söylemiş 3 gün protein diyeti 3 gün kabaklı ananaslı otlu çöplü detoxlara hemen başla bence. Yani o laflar bana gelse aynı gün 12 kilo verirdim
hadi bakalım sen bu hafta yap bakalım bende haftaya başlarım bu hafta listem tamamBende yarıntugbaFB ciğimin protein diyetine başlıyorum 1 ayda 5-6 kilo veririm
bence sabah -1 göreceksinbugün çenem çok düştü
kaçıyorum kızlar 1 saatlik yürüyüşüm beni bekler
bakalım sabah tartı neyi gösterecek
Bugün bende zıpzıp gibi ipsiz atlayış yapacam ama çok yapamamhadi kaptanım güzel güzel zayıflayalım akşam ip atlayım dedim atlayamadım hamlamışım ama karnım acıyor bgn tekrar deniyvcem 100le başlayaım azatr azar artırırım
Şuan isyanlardayım . bu saat oldu evrak bekliyorum beyan onaylamak için milletin ücretsiz hizmetçisiyiz yeminle migrenim tutmaya başladı önümde bir sürü iş yıl sonlarını sevemiyorum
sporu hergün akşam yapmadan önce ve yaptıktan sonra topikte paylaşıyoruz sen de bize katıl 8 kilo yerine 10 kilo verirsinÇok kötü bir haftasonu gecirdim boll kalorili yani ...Bugün artık sıkı tutucam sömestr tatiline kadar 7/8 kilo vermeliyim kardesimin nişanı var hergün soporuda eksik etmiycem artık
evet bir sen yapmıştın zaten teşekkür ederim canımBen yaptım ama 103.6 'dan 103 e inmisim
66,6 kg cnmtabi yapabilirsin ama bu kontrol amaçlı bi liste esas liste cuma günleri onu atlamamak lazım
Geçmiş olsun canımkızlar idrar yollrım yine başladı 5 bardak su içiyorum wcye çıkıyorum birşey yokellerim nasıl acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?