Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Doktora kontrole gittik kalca cikikligi icin hersey normal dedi pipimizdeki dikislerde 15 gune kendi kedine aticakmis pek rahatladim vallaaa
hadi gözün aydın canım
biz kalça çıkığı filmini 4 ay bittiğinde gitmiştik doktor evlenme çağı gelmiş bu kızın ne kalça çıkığı filmi demişti hala hatırlayınca gülerim

yok erken kalkabilirsem tartılcam hergün bence hergün tartılmak daha iyi ben korkumdan tartılmadım perşembe zaten mecbur tartılcam detoks için heycanlıyım inş dayanırız
ben dayanırım kilo vereceğim kesinse
o konuda güvenirim kendime
bugünden iyi geçer benim için bence
sende 1 gün bile olsa dayanacaksın beni yalnız bırakmak yok

ben dayanırım kilo vereceğim kesinse
o konuda güvenirim kendime
bugünden iyi geçer benim için bence
sende 1 gün bile olsa dayanacaksın beni yalnız bırakmak yok
inş cnm dayancam ben de belki 62 görürsem diye biumut regl olcam o korkutuyor ben bugün sıcak su içiyorum faydalıymış diye okudum

hadi gözün aydın canım
biz kalça çıkığı filmini 4 ay bittiğinde gitmiştik doktor evlenme çağı gelmiş bu kızın ne kalça çıkığı filmi demişti hala hatırlayınca gülerim

Benim çocukların ultrasonunu annem yaptı gözüyle erkek çocuğunda zaten nadir görülüyor eğer ailede varsa ihtimal artıyor. Kız çocukları risk grubunda 2. Ayını doldurduğunda yaptırmak gerekiyor sen geç kalmışsın. Çok şükür sağlıklılar
Canım kaptinim sana fena şeyler söylemiş 3 gün protein diyeti 3 gün kabaklı ananaslı otlu çöplü detoxlara hemen başla bence. Yani o laflar bana gelse aynı gün 12 kilo verirdim

inş cnm dayancam ben de belki 62 görürsem diye biumut regl olcam o korkutuyor ben bugün sıcak su içiyorum faydalıymış diye okudum
hadi cnm inşallah
işte sadece sıcak su içemem

evet gecikmişim ama çok şükür bişey çıkmamıştı zaten babannem öncesinden bakıp test etmişti senin dediğin gibi onun rahatlığıydı heralde
bu arada bugün gaz veren verene
kaptin dediği için değil hııııhhh ama zaten ananas diyetine başlamıştım bugün yarında devam perşembe-cuma da orkide ile ayran detoksu yapıcaz görecek o kaptin
Bende yarın tugbaFB ciğimin protein diyetine başlıyorum 1 ayda 5-6 kilo veririm
hadi bakalım sen bu hafta yap bakalım bende haftaya başlarım bu hafta listem tamam

hadi kaptanım güzel güzel zayıflayalım akşam ip atlayım dedim atlayamadım hamlamışım ama karnım acıyor bgn tekrar deniyvcem 100le başlayaım azatr azar artırırım
Bugün bende zıpzıp gibi ipsiz atlayış yapacam ama çok yapamam

Çok kötü bir haftasonu gecirdim boll kalorili yani ...Bugün artık sıkı tutucam sömestr tatiline kadar 7/8 kilo vermeliyim kardesimin nişanı var hergün soporuda eksik etmiycem artık
sporu hergün akşam yapmadan önce ve yaptıktan sonra topikte paylaşıyoruz sen de bize katıl 8 kilo yerine 10 kilo verirsin

kızlar ben adet olcam bu günlerde diyete devam ve spor yaparsam adete rağmen eksi çıkma ihtimalim var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…