Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Emziren anne menüsü
Sabah
2 çatal sucuk
1 dilim beyAz peynir
3 yeşil zeytin
Domates
1 dilim pide ekmeği

Öğle
1 kase tavuklu şehriye çorbası

Ara öğün
1 portakal

Akşam
Fırın tavuk
5 kaşık bulgur pilavı
Turşu

Şimdi de kahve içeceğim

Sabah 10a kadar 1lt ye yakin su ictim kizlar
10 da
4ceviz kuru erik 3 tane ve 1 sut
Oglen 12.30
Nohut yemegi ve ayran azcik da tursu
Ogleden sonra 1 portakal 2 ceviz

Aksam 5.30
Brokoli uzeri yogurt
Barbunya salatasi
Az öncede 1 kucuk yerli muz ve 1 tane kuru kaysi

Ögle arasi yarim saat yuruyus
Kizlar donuyorum usinamiyorum

Afiyet olsun
Kuzum sen hâlâ sucuktan ve kahveden vazgeçmedin mi? Karnı ağrıyacak bebeğin

Afiyet olsun canım
Bu menü seni cumaya kadar eksiltir hemde regl ödemine rağmen. Menüde turşu gözüme battı ödem yapar ama wc sorununa da çözüm olur.

Merhaba canım
Hoşgeldin
Biraz kendini tanıtır mısın?
Nasıl geldi bu kilolar
Zayıflamak üzere uyguladığın bi yöntem var mı
Hoşbulduk hamilelik ile geldi erken dogum riskinden dolayi sürekli ilac kullanarak yatmak zorunda kalinca 20kilo aldm şükür bebeği 9aya tasidm 9ay8günlük çok sagliklı bi doğum yaptm ama okadar hareketsiz bir hatyta gecis yapip ayni zaman da bir ton dogum onleyici ilac ve stres beraberinde iştah 80kilo ile doguma girmeme sebep oldu 77 ile dogumdan ciktim ve emzirme sürecinde sporla birlikte rahatlikla 67ye indim fakat emzirmeyi birakinca kalan 10 kiloyu bir turlu veremedim kilom 67de kaldi sonra spor salonunu da birakmak zorunda kalinca bir kac kilo geri geldi 70 sonra 72 oldu bu civarlarda gidip geldim hep sporada cocukla gitme imkanim kalmayinca eve aletlerimi alip bir odami mini bir spor salonu yaptm kendime gecen yil ve burda 1.takima girdim 69 kilodayken yaz tatili icin izine ayrildim ve malum tatillerde tekara 2-3 alip baktm yaz bitisi gene 72 yim ve bu arada da 1.takimda lider olmadigi icin kapatildi simdi tekarar burda takimlarla dogum oncesi kilolarima donmek istiyorum kizim suan 4.5 yasinda ben hala 67nin altina inebilmia degilim suan 72 yim heddf 58

Son düzenleme:
İnşallah canım birlikte verir kurtuluruz kilolardan. 10 kilo versen yeter sanki sana boyun kaçtı
Riskli hamilelik sürecini sağlıkla atlatmana çok sevindim. Bebeğin ne kadar oldu emzirmeye devam ediyor musun
Bikaç mesajına baktım spor yapmayı seviyorsun bizede destek olmanı bekliyorum Spor listemiz çok aktif değil ama aktifleştirmek ilk hedefimiz
Bir diyet planın var mı
Takımdan ayrıldığın tarihi hatırlıyor musun

Takimdan ayrilis tarihime bakiphaber veririm evet iyi spor yapiyorum 2yil emzirdim ve yukarda da yazdigim gibi 2yil sonra emzirmeyi kestildwn sonra kilom durdu sonra tekrar istikrarli bir diyet yapamadm gecen yilda bahsettigim gibi gecti ve kizim simdi 4.5 yaşında bende umarim bu sefer yaza kadar butun fazlaliklari vericem

5 aydan fazla zamanın var canım ayda 3 kilo verebilsen yaza fıstık gibi girersin.
Bende yaza kadar daha iyi görünebileceğim bi kiloya inmek istiyorum en az 10 kilo vermeliyim. Senin sporlarını takip edeyim. Emzirme bitince kilo vermenin zorlaşması normal. Ben hâlâ emziriyorum küçüklerden biri 15 aylık diğeri 3 yaşında emzirmeyi bitirmeden önce fazla kiloları bitirmeliyim
1. Sayfada kurallarımız var , takımın enerjisi hoşuna giderse bizimle devam etmek istersen kuralları kabul ettiğini beyan etmelisin

Buldm
***1. TAKIM 572. ETAP***

Mirafatos (69.1//%)bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
1 Haziran 2018
Tamam canım bu hafta takıma uyum haftası olur önümüzdeki hafta listeye dahil olursun. Normal şartlarda 69,1 kiloya indikten sonra listeye alınıyor ama 6 aydan fazla olmuş hızlı girersin listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…