- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #295.161
Yok canim dun hemen elektrik, su aboneligini hallettik. Onlar kisa surunce mobilya , Perde , beyaz esya baktik. Bikac tanesine karar verdik. Temizlik de cumartesi dusunuyoruz, hbr bekliyorum temizlikciden. Olursa pazar nakliye tutup eve gecip ufaktan yerlesiriz. Ama hava bizi cok pis baltaladi. Boyle olmasaydi bu hafta bitirirdik ama bu kar buzda gezemeyiz gibi. Sen nasilsin, mersinde guzelmis hava. Soguk beni takip edioEvi naptınız yerleşebildiniz mi temizlik falan var daha işin çok lorkutmak gibi olmasın
Hosbulduk cnm ankarada kar cok durmuyir zaten insallah islerine engel olmazHosbuldum canim, Walla gelir gelmez kar yagisi. Normalde kari cok severim ama cook isimiz vardi. Hic iyi olmadi bu
Sen de hosgeldin bu araada. Ben yogunluktan pek aktif olamiyorum bu aralar. Yeni arkadaslarin hepsi hosgelmis
Canm sen is geregi s sehir mi degstrdin yoksa evlilik hazrligi mi yapiyorsunYok canim dun hemen elektrik, su aboneligini hallettik. Onlar kisa surunce mobilya , Perde , beyaz esya baktik. Bikac tanesine karar verdik. Temizlik de cumartesi dusunuyoruz, hbr bekliyorum temizlikciden. Olursa pazar nakliye tutup eve gecip ufaktan yerlesiriz. Ama hava bizi cok pis baltaladi. Boyle olmasaydi bu hafta bitirirdik ama bu kar buzda gezemeyiz gibi. Sen nasilsin, mersinde guzelmis hava. Soguk beni takip edio
BEmziren, koşturan, yorulan annenin menüsü
8:00
1 çaybardağı süt/nescafe/hindistan cevizi karışımı
12:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir (kibrit kutusu)
1/4 avokado limon ve zeytinyağı ile
Domates biber
16:00
1 kase yeşil mercimekli domates çorbası
2 kaşık ev yoğurdu
19:00
Yağsız kırmızı et (avuç içi kadar)
Brokoli karnabahar salatası cevizli yağsız
2 kaşık yoğurt
Ara
1 armut ve yatana kadar çay çay çay
Şimdi çok açım hemen uyuyacağım
Su 2lt tamamladım
Spor Leslie 15dk
Çayyolu canım Yeşil Barış ta oturuyorum. (Şimdilik eşim heran tası tarağı topla çıkıyoruz diyebilir)Ankaranin neresinden canim. Cok tesekkur ederim insllahbozmadan devam ederim vnm yok yok sen hicacma dolabi sakince kapagi birak ve yatagina git
Annem önceki hafta karda kayıp düştü kalçasını kırdı korkusu bana yetti alışverişe bile gitmiyorumkacamaksoz harika bir menu canım afiyet olsun ankarada kar yağıyor hala sanirim kalkana kadar evde leslie ye talim bende kayarim korkusuna yuruyemrm zatem
Canım benimGünaydın kızlar nasılsınız
Günaydınnnnn kardes takımım
Bugün tüm çocuklarım evde gidip baskıyla kahvaltı yaptırayım kendilerine
sporu aksatmamak gerek ama hepimiz bir yerde bırakıyoruz .Pazartesi +500 düm canım yüzde doksan cumaya kadar ekşi ya da en kotu ihtimal sabit olurum diye düşünüyorum,spor yapamadım bu hafta malesef
valla dün 6 gibi yağmur başladı 4 derece düştü birazını burda bırakmışsın yaniYok canim dun hemen elektrik, su aboneligini hallettik. Onlar kisa surunce mobilya , Perde , beyaz esya baktik. Bikac tanesine karar verdik. Temizlik de cumartesi dusunuyoruz, hbr bekliyorum temizlikciden. Olursa pazar nakliye tutup eve gecip ufaktan yerlesiriz. Ama hava bizi cok pis baltaladi. Boyle olmasaydi bu hafta bitirirdik ama bu kar buzda gezemeyiz gibi. Sen nasilsin, mersinde guzelmis hava. Soguk beni takip edio
yok kuzum iyi değilim her tarafım çok ağrıyor wc sorunu yine başladıÇayyolu canım Yeşil Barış ta oturuyorum. (Şimdilik eşim heran tası tarağı topla çıkıyoruz diyebilir)
Annem önceki hafta karda kayıp düştü kalçasını kırdı korkusu bana yetti alışverişe bile gitmiyorum
Canım benimgünaydın
Sen nasılsın
Günaydın zıplayan kızkardeşim
neden evdeler okul yok mu bugün ? hastalar mı yoksaBugün tüm çocuklarım evde gidip baskıyla kahvaltı yaptırayım kendilerine
bu cuma günkü kilon mu ?66,6 kg cnm
Kar yagısı nedeni ile Ankarada okullar tatil oldu canım görmüşken yazayım dedim :))neden evdeler okul yok mu bugün ? hastalar mı yoksa
aa öylemi bilmiyordum ..Kar yagısı nedeni ile Ankarada okullar tatil oldu canım görmüşken yazayım dedim :))
Ankarada olunca ve okuyan biri olunca biliyorsunaa öylemi bilmiyordum ..
sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?