- 7 Ocak 2018
- 27.553
- 79.998
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #295.121
Yok canım ne karışması memnun olurum aksineOyyy daha cok kucukmus minnak cnm.benm o.aylarda cok sutum azalrdi sut yogurt bolca tuket her ogunde corba ic mutlaka ve dereotunu her sabah 10 12 dal ye sicak yemeklerden 8 10 kasik ye ne fazla ne az isine karsmak gibi olmasin
Yaaa geçen ay az kilo almıştı dr hemen mama dedi bende pompa aldım sağıp verdim kilo alımımız iyi çok şükür artık sağmıyorum sürekli az az ve sık sık emziriyorum inşallah düzene girerCanm benm kizimda da emme olayi cok skintiliydi kiz bebeklerde 2 4 8 10 aylarda emme krizi yasaniyor sen emzir mutlaka birakma sagio verme sag buzluga koy ek gida zamani yogurt yaparsın acikinca mecbur emecek.uykusunda emzir biberon falan kullanirsan seni tamamen birakir
Bugün biraz daha iyi canım ağzı ateşten yara oldu bişey yiyemiyor. giriyorum siteye msjlari okumayamadan kızım ilgi istiyor cikiyirumsen nerelerdesin kızın iyileşti mi ?
Tahin neden cnm?Menum
Sabah 08.00 1tam 1 beyaz yumurtadan yagsiz peynirli omlet 7 zeytin(sunnet diye 7 tane) 2 dilim portakal
Ara 11.30 3 kasik yogurt
Oglen 13.00 3 kasik mercimek yemegi(dunden kalmisti dokulmesin dedm) 4 kasik nohut yemegi yogurt salata
Ara sekersiz kahkahve
Aksamizgara balik ama miktari bilmiyrm cok sevyrm kendimi kaybetmis olabilirim salata 1 tatli kasigi kasigi tahin
Su 3 litre
Sppr bugun 3 bin adim yuruyebildim 3 hali sildim
Suan yürüyüş sadece cnm once biraz kilo ver deBen suan 98 kiloyum bu kiloda mekik plank kol ve gogus egzersizi yapsam sıkıntı olur mu acaba ya da hantal bir gorunum edinir miyim yanlislikla
Diyetine burda duzenli devam et yaza seni incecik görürüz sakin birakma amaMenum
Sabah 08.00 1tam 1 beyaz yumurtadan yagsiz peynirli omlet 7 zeytin(sunnet diye 7 tane) 2 dilim portakal
Ara 11.30 3 kasik yogurt
Oglen 13.00 3 kasik mercimek yemegi(dunden kalmisti dokulmesin dedm) 4 kasik nohut yemegi yogurt salata
Ara sekersiz kahkahve
Aksamizgara balik ama miktari bilmiyrm cok sevyrm kendimi kaybetmis olabilirim salata 1 tatli kasigi kasigi tahin
Su 3 litre
Afiyet olsun gayet dengeli bir menuMenum
Ara 11.30 3 kasik yogurt
Ara sekersiz kahkahve
Su 3 litre
Ben bikere yemiştim kızım çok ağlamıştı karnı agrimisti büyük ihtimal zencefil de aynı sekildeEmzirirken zerdecal yeniyor mu acaba
Tamam kuzum insallah oyle yapayımSuan yürüyüş sadece cnm once biraz kilo ver de
Tesekkur ederimmAfiyet olsun gayet dengeli bir menu
Tam canimm insallahDiyetine burda duzenli devam et yaza seni incecik görürüz sakin birakma ama
Canim baliktaki agir metaller icim tahin tuketilmeli diye duydum gerci ben hamsi yedim dip baligi degil aama emzirikce tebdirli olayim dedim aah ah tahin helvasi yerdim oncedenTahin neden cnm?
İnsallah ccanim bebisler iyi olsunlarYaaa geçen ay az kilo almıştı dr hemen mama dedi bende pompa aldım sağıp verdim kilo alımımız iyi çok şükür artık sağmıyorum sürekli az az ve sık sık emziriyorum inşallah düzene girer
Yaaaa doğrudur canm bende hamilelikte ve emzirmede baharatlardan cekinirimBen bikere yemiştim kızım çok ağlamıştı karnı agrimisti büyük ihtimal zencefil de aynı sekilde
Canim afiyet olsunCanim baliktaki agir metaller icim tahin tuketilmeli diye duydum gerci ben hamsi yedim dip baligi degil aama emzirikce tebdirli olayim dedim aah ah tahin helvasi yerdim onceden
Etkilemezsin canım yılbaşından sonra görüşelim rezene çayı yeşil çay tüketebilirsin şişlik varsa gider.İyim abla toparladım Ya sadece çok şişkinliğim var ödemmi kilomu bilmiyorum tartılmadımda hiçya listeye girerim çok iyi olur Ama takımı kötü etkilemezmiyim biraz veripmi girsem
Ayıp olmasın yedim dersen olmaz kilolar hemen gelir :)Yaaaa çok sağol İnan kurabiye bildiğin diyet şekersiz kuru meyveli çok acıkmıştım başka şeylere saldırmamak için yedim.. böreği de kayınvalidem yaptı ayıp olmasın diye yedim çok güzel olmuştu ama kendimi zor tuttum
Öğlen çok olmuş ama 3 halı silmişsin gerçi .her zaman derim yağsız olan protein den korkmayın sınırsız yeyin afiyet olsun.Menum
Ara 11.30 3 kasik yogurt
Ara sekersiz kahkahve
Su 3 litre
Mekik kol hareketleri ve leslie yapabilirsin plank dirseklerini zorlayabilir makas hareketi de ekleyebilirsin kilon fazla olduğu için dizlerine ve dirseklerine dikkat etmen gerekli.Ben suan 98 kiloyum bu kiloda mekik plank kol ve gogus egzersizi yapsam sıkıntı olur mu acaba ya da hantal bir gorunum edinir miyim yanlislikla
Oyyy kıyamam çok geçmiş olsun canımBugün biraz daha iyi canım ağzı ateşten yara oldu bişey yiyemiyor. giriyorum siteye msjlari okumayamadan kızım ilgi istiyor cikiyirum
Kilo durumun nasıl spor da yapmaya başlarsan 2 gün dengelersin açığıKızlar annem geldiği için pek giremedim ama dikkat etmeye çalışıyorum,haftasonu biraz kacamagim oldu ama dün ve bugün toparladım sanırım
Evet cnm fazla oldu cope gtmesin dye dye zatenEtkilemezsin canım yılbaşından sonra görüşelim rezene çayı yeşil çay tüketebilirsin şişlik varsa gider.
Ayıp olmasın yedim dersen olmaz kilolar hemen gelir :)
Öğlen çok olmuş ama 3 halı silmişsin gerçi .her zaman derim yağsız olan protein den korkmayın sınırsız yeyin afiyet olsun.
Mekik kol hareketleri ve leslie yapabilirsin plank dirseklerini zorlayabilir makas hareketi de ekleyebilirsin kilon fazla olduğu için dizlerine ve dirseklerine dikkat etmen gerekli.
Oyyy kıyamam çok geçmiş olsun canım
Kilo durumun nasıl spor da yapmaya başlarsan 2 gün dengelersin açığı
Fazla ise 1 tabak taze iken komşuna ikram edebilirsin en azından paylaşmış ve yememiş olursun :)Evet cnm fazla oldu cope gtmesin dye dye zaten
Canm çok guzel bir menu bayildim cok sağlıklı bende balık sonrası mutlaka tahin yerim vucuttan ağır metallerin atılımını sağlıyor balık sonrası şartMenum
Ara 11.30 3 kasik yogurt
Ara sekersiz kahkahve
Su 3 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?