Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Oyyy daha cok kucukmus minnak cnm.benm o.aylarda cok sutum azalrdi sut yogurt bolca tuket her ogunde corba ic mutlaka ve dereotunu her sabah 10 12 dal ye sicak yemeklerden 8 10 kasik ye ne fazla ne az isine karsmak gibi olmasin
Yok canım ne karışması memnun olurum aksine

Yaaa geçen ay az kilo almıştı dr hemen mama dedi bende pompa aldım sağıp verdim kilo alımımız iyi çok şükür artık sağmıyorum sürekli az az ve sık sık emziriyorum inşallah düzene girer

Tahin neden cnm?

Diyetine burda duzenli devam et yaza seni incecik görürüz sakin birakma ama

Afiyet olsun gayet dengeli bir menu

Yaaa geçen ay az kilo almıştı dr hemen mama dedi bende pompa aldım sağıp verdim kilo alımımız iyi çok şükür artık sağmıyorum sürekli az az ve sık sık emziriyorum inşallah düzene girer
İnsallah ccanim bebisler iyi olsunlar

İyim abla toparladım Ya sadece çok şişkinliğim var ödemmi kilomu bilmiyorum tartılmadımda hiçya listeye girerim çok iyi olur Ama takımı kötü etkilemezmiyim biraz veripmi girsem
Etkilemezsin canım yılbaşından sonra görüşelim rezene çayı yeşil çay tüketebilirsin şişlik varsa gider.
Ayıp olmasın yedim dersen olmaz kilolar hemen gelir :)
Öğlen çok olmuş ama 3 halı silmişsin gerçi .her zaman derim yağsız olan protein den korkmayın sınırsız yeyin afiyet olsun.
Ben suan 98 kiloyum bu kiloda mekik plank kol ve gogus egzersizi yapsam sıkıntı olur mu acaba ya da hantal bir gorunum edinir miyim yanlislikla
Mekik kol hareketleri ve leslie yapabilirsin plank dirseklerini zorlayabilir makas hareketi de ekleyebilirsin kilon fazla olduğu için dizlerine ve dirseklerine dikkat etmen gerekli.
Bugün biraz daha iyi canım ağzı ateşten yara oldu bişey yiyemiyor. giriyorum siteye msjlari okumayamadan kızım ilgi istiyor cikiyirum
Oyyy kıyamam çok geçmiş olsun canım
Kızlar annem geldiği için pek giremedim ama dikkat etmeye çalışıyorum,haftasonu biraz kacamagim oldu ama dün ve bugün toparladım sanırım
Kilo durumun nasıl spor da yapmaya başlarsan 2 gün dengelersin açığı

Evet cnm fazla oldu cope gtmesin dye dye zaten

Canm çok guzel bir menu bayildim cok sağlıklı bende balık sonrası mutlaka tahin yerim vucuttan ağır metallerin atılımını sağlıyor balık sonrası şart hem lezzetli hem sağlıklı harika menü olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…