Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben suan 98 kiloyum bu kiloda mekik plank kol ve gogus egzersizi yapsam sıkıntı olur mu acaba ya da hantal bir gorunum edinir miyim yanlislikla
Canm plank vucut ağırlığıyla yapılan bir hareket yani kol kaslarınla tum vucut ağırlığını taşıyorsun bu kiloda çok zor onun yerine ağırlıkla calıs dambil yoksa su şişesi de olur 10 kilo felan daha atip denersin plank canm benim en s2vdiklerindendir tum vucudu guclendiriyor baya da titretiyor yaparken mekikde yarim mekik olarak baslayabilirsin ama mekikde boyun kaslarini zedelememek icin boyundan guc almaman lazim yani o bilinen sekil ellerini boynuna bglayip yapma yani o tehlikeli doğru mekik eller önde yumruk yaparak yada uzatilarak yapilir tam kalkman icin erken yarim kalkisli yarim mekikde ayni etkiyi yaliyor canm ama aslinda bunlar daha çok sıkılaştırmak için yapılıyor ben bile yapmıyorum şuan erken diye bıraktm s2nin suan sıkılaştırıcı değil direk yağ yakıcı spor yani kardiyo yapman gerek : yuruyuş,koşu,bisiklet,yüzme,zumba bunlar kardiyodur mesela bende şuan kardiyo yapiyirum canm plates gibi sıkılaştıcı egzsrsizler için en az 60-70 kiloları bekle

Son düzenleme:
İyim abla toparladım Ya sadece çok şişkinliğim var ödemmi kilomu bilmiyorum tartılmadımda hiçya listeye girerim çok iyi olur Ama takımı kötü etkilemezmiyim biraz veripmi girsem
Bende ayni sekildeyim tarti cok gosteriyor ama acayip sisim goguslerimin agrisindan duramiyorum hatta vc işi bile yeni duzeldi neler neler denedim vc icin,ameliyyattan sonra felegim sasti valla bi ilac kullandım sinir tavan yapti cok kotuyum cok ödem atici detoks yapmam lazim,seninde ameliyattandir canim ödemin..

Nohutlu Ayran detoksu:

Sabah : 1haşlanmış yumurta,1ince dilim peynir,domates,salatalık

Ara Ara içilecek ayran karışımı:
1litre ayranın içine 1bardak haşlanmış nohut ilave edilerek acıkdıkca içilecek

Akşam: yağsız tavada 1tavuk göğsű,yağsız yeşil salata veya 1 kase yoğurt içine bir kabak da olabilir

Liste dışında bir şey yenmiycek.ayran karışımına yada diğer lerine kesinlikle yağ ve tuz konulmıycak bol su içilecek

G gokyuzundekiturna canm biraz duzenliyerek yazdım detoksu eklemen gerekn yada yanlis birsey varsa söyle canım bir de sormayı unutmuş çay yada kahve içilebiliyormuydu?

Sagol canim deneyecegim inş tavuk yerine haslama et veya balik olurmu,simdiki tavuklarda hep hormonlu bu ara tedavi icin dikkat etmeliyim..

Buz gbi karyagsli ankaraya hosgeldin brnde ankaradayim
Bende Ankara
Menünü çok beğendim canım afiyet olsun
Benim için menüde ekmek , şekerli ambalajlı ürünler ve hamur işi yoksa öğünler biraz kaçsa bile menü muhteşemdir. Bu menü kesinlikle muhteşem olmuş
Canim baliktaki agir metaller icim tahin tuketilmeli diye duydum gerci ben hamsi yedim dip baligi degil aama emzirikce tebdirli olayim dedim aah ah tahin helvasi yerdim onceden
Çok fenasın şimdi beni yatağımdan kaldırıp buzdolabının önüne göndereceksin.

Emziren, koşturan, yorulan annenin menüsü
8:00
1 çaybardağı süt/nescafe/hindistan cevizi karışımı
12:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir (kibrit kutusu)
1/4 avokado limon ve zeytinyağı ile
Domates biber
16:00
1 kase yeşil mercimekli domates çorbası
2 kaşık ev yoğurdu
19:00
Yağsız kırmızı et (avuç içi kadar)
Brokoli karnabahar salatası cevizli yağsız
2 kaşık yoğurt
Ara
1 armut ve yatana kadar çay çay çay
Şimdi çok açım hemen uyuyacağım
Su 2lt tamamladım
Spor Leslie 15dk

Ankaranin neresinden canim. Cok tesekkur ederim insllahbozmadan devam ederim vnm yok yok sen hicacma dolabi sakince kapagi birak ve yatagina git

kacamaksoz harika bir menu canım afiyet olsun ankarada kar yağıyor hala sanirim kalkana kadar evde leslie ye talim bende kayarim korkusuna yuruyemrm zatem

Buz gbi karyagsli ankaraya hosgeldin brnde ankaradayim
Hosbuldum canim, Walla gelir gelmez kar yagisi. Normalde kari cok severim ama cook isimiz vardi. Hic iyi olmadi bu
Sen de hosgeldin bu araada. Ben yogunluktan pek aktif olamiyorum bu aralar. Yeni arkadaslarin hepsi hosgelmis

Hosbuldum canim, Walla gelir gelmez kar yagisi. Normalde kari cok severim ama cook isimiz vardi. Hic iyi olmadi bu
Sen de hosgeldin bu araada. Ben yogunluktan pek aktif olamiyorum bu aralar. Yeni arkadaslarin hepsi hosgelmis
Evi naptınız yerleşebildiniz mi temizlik falan var daha işin çok lorkutmak gibi olmasın

Pazartesi +500 düm canım yüzde doksan cumaya kadar ekşi ya da en kotu ihtimal sabit olurum diye düşünüyorum,spor yapamadım bu hafta malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…