- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #295.321
Doğrudur canım yarın pcden kontrol edeyim.Canm kaptan bana 6 aydan uzun sure olduğu icin gerek yok seni haftaya direk listeye alırız demişti ama bilmiyorum aranizda karar verirsiniz bana farketmez
Teşekkür ederim umarım bizde çıkıyordur bir bakayım varsa izleyim bendeBBC de çıkıyor canm ayrıcada sade kefir içiyorum sadece ev yapimi değil yani normal sade kefir
Buldum buldum cuma günü listeden kontrol edersin yine[QUO
Canim ben yanlis yazmisim gecen cuma kilom 98.9 mus
Hmmm anladım canım dediklerimi dene bakalım birde wc ye geçtiğinde 10 15 dk zaman gecir sabahları aynı saatte klazet ise ayağının altını yukselt çömelir gibi olcak pozisyonTamam cnm ins deneyeyim onlari yellowgirl iciyirmus ona yaptigin yoruma istinaden bende girdim araya iciyrm dye cnm
Hoş geldin 1.sayfada kurallarımız var okuyup kendini tanıtmak ile başlayabilirsin.Selam arkadaşlar
Noolur beni de gaza getirin zayıflatın
Akşam hafif ama gündüz çok olmuş emziriyorsun ama yine de çok geldiEmziren anne menüsü
Sabah
1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 dilim su böreği
Dereotu
Öğle
Etsiz yağsız çiğköfte
Yeşillik
Ara öğün
1 dilim ev yapımı brovni
Akşam
Brokoli haşlama
Bu mesajı okuyunca 1 bardak su iç bende kalkıp büyük 1 bardak su içeyim olur muMenum
Sabh 09.00 kiymali yumurta 7 zeytin tere 1 dilim.peynir
Ara 12.00 1bardak kefir
Oglen 14.00 5 kasik nohut yemegi 1kepce corba salata yogurt 1 catal spagetti makarma (kizimin tabagndan asirdim)
Aksam 18.45 firinda karatay mucveri yogurt salata
Spor 2saate yakinnkartopu savasi 19 dakika zumba zumbayi yarim saat yaoacaktim oglum musade etmedi
Su cok icemedim bugun1 litre ictim 1 litre daha icmeye calisacam ins
Hoşgeldin canımselamlar buraya yönlerdirildm ..
1.sayfada kurallarımız var uyarım dersen kendini tanıtarak başlayabilirsinselamlar buraya yönlerdirildm ..
Rica ederimHoşgeldin canımada81 e teşekkür ederiz
Biraz kendini tanıtır mısın
Takımımızda her kilo grubu ve emzirenler var. Bir göz atıp 1. Sayfadaki kurallarıda kabul edersen BİZİMLESİN
Hoşgeldin canımada81 e teşekkür ederiz
Biraz kendini tanıtır mısın
Takımımızda her kilo grubu ve emzirenler var. Bir göz atıp 1. Sayfadaki kurallarıda kabul edersen BİZİMLESİN
Rica ederim
Ne güzel canım harika bir başlangıç yapmışsın. Profesyonel destek alıyorsun ve 1 ayda 6 kilo vermişsin. Devamıda gelecekmerhaba arkadaşlr , kadınlar klubü benm çok eskiden çokca vakit geçirdigm bir siteydi diyet gruplarında daha önceden de paylaşımlarda bulunurduk .. o zamanda kilo problemim vardı şmdide var malesef ... 37 yaşındayım 2 tane oglum var ve tam 80 kiloyum ve 1,75 boyundayım , hedefim 65 kiloyu baskülde görmek ..üst üste yaptıgım dogumlardan kalan kilolarım bana yadigar kaldı .şu an bir diyetisyn kontorlünde zayıflamaya dewam ediyorum 1 ay önce başladım ve 86 kiloyla start verdim . amacım burda aynı problemi yaşayan kişilerle (halden anlayan ) motivasyonumu kaybetmemek .. umarım hepimiz hedefimize en kısa zamanda ulaşırız ..
Daha önce herhangi bir takımda yarıştın mıdiyet gruplarında daha önceden de paylaşımlarda bulunurduk ..
Daha önce herhangi bir takımda yarıştın mı
Herhangibir takımın üyesi değildin o zamanevet daha önce de yarışmalarda bulunmştuk silvia diee bir arkadşımz vardı yanlş hatırlamıyorsam onun önderliginde yapıyorduk.
spor yapıyorum evet iş güçten dolayı aklşamları spora çok vaktim yok ama evde kçük çapta bir spor salonu gibi bugünlerde sadece tek yaptıgım spor hergün sabah ve akşam 20' ip atlıyorum .
yok mardinli degilim siteye üye oldugum zamanlarda ilk görv yerimdi mardin /midyat ama yemeklerinin kiloma katkısı oldukça fazla )
anlaşıldı sheff )
kuralları kabul ettgimizi size söylices sanırm nereye yazcas )
Tamamdır kuralları okudum ve kabul ediyorum ..
Buraya kuzum
Hayırlı olsun canım tekrar hoşgeldinTamamdır kuralları okudum ve kabul ediyorum ..
Hoşgeldin canımmmmerhaba arkadaşlr , kadınlar klubü benm çok eskiden çokca vakit geçirdigm bir siteydi diyet gruplarında daha önceden de paylaşımlarda bulunurduk .. o zamanda kilo problemim vardı şmdide var malesef ... 37 yaşındayım 2 tane oglum var ve tam 80 kiloyum ve 1,75 boyundayım , hedefim 65 kiloyu baskülde görmek ..üst üste yaptıgım dogumlardan kalan kilolarım bana yadigar kaldı .şu an bir diyetisyn kontorlünde zayıflamaya dewam ediyorum 1 ay önce başladım ve 86 kiloyla start verdim . amacım burda aynı problemi yaşayan kişilerle (halden anlayan ) motivasyonumu kaybetmemek .. umarım hepimiz hedefimize en kısa zamanda ulaşırız ..
Canm birsey sormak iatiyorum çok merak ettim pro üye nedir ? Ne farkı var ? Neye göre pro olunuyor ? Bir konu ile alakalı bu konuda merakım oluştudaanlaşıldı sheff )
kuralları kabul ettgimizi size söylices sanırm nereye yazcas )
Canm birsey sormak iatiyorum çok merak ettim pro üye nedir ? Ne farkı var ? Neye göre pro olunuyor ? Bir konu ile alakalı bu konuda merakım oluştuda
Sağol canm bugun bir konudan ötürü merak etmiştim açıklığa kavuşmuş oldu teşekkűr ederimhoşbuldum çok tşk ederm ..
o zamanlarda KK kart vardı kazen icat etmişti .d 10 tl karşılgında satın almştık onları alan pro üye oluodu )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?