Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canm kaptan bana 6 aydan uzun sure olduğu icin gerek yok seni haftaya direk listeye alırız demişti ama bilmiyorum aranizda karar verirsiniz bana farketmez
Doğrudur canım yarın pcden kontrol edeyim.
BBC de çıkıyor canm ayrıcada sade kefir içiyorum sadece ev yapimi değil yani normal sade kefir
Teşekkür ederim umarım bizde çıkıyordur bir bakayım varsa izleyim bende
[QUO

Canim ben yanlis yazmisim gecen cuma kilom 98.9 mus
Buldum buldum cuma günü listeden kontrol edersin yine
Tamam cnm ins deneyeyim onlari yellowgirl iciyirmus ona yaptigin yoruma istinaden bende girdim araya iciyrm dye cnm
Hmmm anladım canım dediklerimi dene bakalım birde wc ye geçtiğinde 10 15 dk zaman gecir sabahları aynı saatte klazet ise ayağının altını yukselt çömelir gibi olcak pozisyon
Selam arkadaşlar
Noolur beni de gaza getirin zayıflatın
Hoş geldin 1.sayfada kurallarımız var okuyup kendini tanıtmak ile başlayabilirsin.
Akşam hafif ama gündüz çok olmuş emziriyorsun ama yine de çok geldi
Bu mesajı okuyunca 1 bardak su iç bende kalkıp büyük 1 bardak su içeyim olur mu

merhaba arkadaşlr , kadınlar klubü benm çok eskiden çokca vakit geçirdigm bir siteydi diyet gruplarında daha önceden de paylaşımlarda bulunurduk .. o zamanda kilo problemim vardı şmdide var malesef ... 37 yaşındayım 2 tane oglum var ve tam 80 kiloyum ve 1,75 boyundayım , hedefim 65 kiloyu baskülde görmek ..üst üste yaptıgım dogumlardan kalan kilolarım bana yadigar kaldı .şu an bir diyetisyn kontorlünde zayıflamaya dewam ediyorum 1 ay önce başladım ve 86 kiloyla start verdim . amacım burda aynı problemi yaşayan kişilerle (halden anlayan ) motivasyonumu kaybetmemek .. umarım hepimiz hedefimize en kısa zamanda ulaşırız ..

Ne güzel canım harika bir başlangıç yapmışsın. Profesyonel destek alıyorsun ve 1 ayda 6 kilo vermişsin. Devamıda gelecek
Birlikte birbirimize destek olarak ideal ve sağlıklı olan ağırlığa gelecez
Ben 40 yaşındayım 176 boyum ve 3 çocuğum var geçen cuma 78lerdeydi kilom birbirimize yakın aralıktayız boy-kilo olarak
Spor yapabiliyor musun

Daha önce herhangi bir takımda yarıştın mı

Y Yasii_
Canım sen Mardinli misin sizin yemekler dolmalar, kaburgalar ...
Ayyy motive edeceğim yerde moral bozuyorum galiba.
Yine gece gece aklım fikrim yemekte

evet daha önce de yarışmalarda bulunmştuk silvia diee bir arkadşımz vardı yanlş hatırlamıyorsam onun önderliginde yapıyorduk.
spor yapıyorum evet iş güçten dolayı aklşamları spora çok vaktim yok ama evde kçük çapta bir spor salonu gibi bugünlerde sadece tek yaptıgım spor hergün sabah ve akşam 20' ip atlıyorum .
yok mardinli degilim siteye üye oldugum zamanlarda ilk görv yerimdi mardin /midyat ama yemeklerinin kiloma katkısı oldukça fazla )

Herhangibir takımın üyesi değildin o zaman
Hergün menü paylaşımı yapmak takımda paylaşılan menülere yorumda bulunmak, cuma günleri öğleden önce listeye kilomuzu paylaşmak zorunludur canım.
Birde 1. Sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini bildirmen gerekiyor

@gizem
Hoşgeldin canımmm inslh hep beraber hedefimizdekinkilolara varıcaz

@gizem

Hoşgeldin canımmm inslh hep beraber hedefimizdekinkilolara varıcaz

hoşbuldum çok tşk ederm ..

Canm birsey sormak iatiyorum çok merak ettim pro üye nedir ? Ne farkı var ? Neye göre pro olunuyor ? Bir konu ile alakalı bu konuda merakım oluştuda

o zamanlarda KK kart vardı kazen icat etmişti .d 10 tl karşılgında satın almştık onları alan pro üye oluodu )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…