- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #296.021
Cok sagol canım amınKolay gelsin canım ikiside çok küçükmüş. Sağlıklı mutlu uzun ömürler dilerim öpüyorum güzel kızlarını
Afiyet olsun patates
Şimdi sana “ne koyduysak sildi, süpürdü” demişlerdirbi daha ya misafirliğe gitme yada utan az ye kuzum
Cezanı kendin kes artık 500 ip atlamamı versek 1 saat tempolu yürüyüş mü versek bilemedim
Afiyet olsun canım süper
Kaçamaksız atlatmışsın bugünü (öğle yemeğinin 14:00 den önce olduğunu düşünerek)
Yasemin kokulusu, portakallısı ve tarçınlı karanfillisini içiyorum bende. Yoksa Yeşilçay içilir bişey değil yani
Bugün spor ve az yemek ile dengele mutlaka.Hayrli aksamlar kizlar
Aksama kadar cok iyiydi aksam misafrlikte coo yedim
Sabah09?00 1 haslanmis haslanm peynir zeytin
Oglen 14.00 1tabak yumurtalinisoanak tarhana corbasi salata 1 avuc kuruyemis
Aksam 19.30
Hindi eti pirinc ppilavi komposto 1 dilim borek 1 kase corba 2 tane kabak tatlisi
21.30 ceyrk ekma yarim yarim ceyrek mandalina
Spor 75 dakika falandi sanirin yuruyus
Su 2 litre
Afiyet olsun porsiyon boyu büyük değilse sağlıklı güzel bir menü olmuşKahvaltı : 1dilim tambiğday,bir çatal peynir, 1yumurta,2zeytin,çay
Ara: sütlü kahve, bir incir
öğlen: iki dilim tambuğday arasına ince dilim kaşar ile yaplmş tost,çay,2zeytin
Ara: 1 yeşil elma
Akşam: 1tabak kuru fasulye,4kaşık yoğurt
Dorty sahalara geri döndü.9:00
1 kase yoğurt 2 kaşık pekmez
12:00
1 kase ton balıklı karabuğdaylı salata
1 dilim t.b. Ekmeği
16:00
200ml süt/nescafe/1t.k. Hindistan cevizi rendesi
1 hurma 1 ceviz
19:00
Etli bamya 1 kase
2 kaşık yoğurt
1 kase salata 1 kaşık haşlanmış karabuğday ilave ederek yağsız
Su: 2 ltden fazla
250 jumping jack
15dk Leslie
Bebelerle dombalak aşma ve “erik dalı gevrektir” oynama 1 saat
Sevgiler
Not: uyku saatim geç olduğu için akşam yemeği sonrası acıkıyorum o yüzden salatama karabuğday ekledim. Hoş yine açım
Bulgur pilavı neyli idi. Afiyet olsunBugunku menüm
11.00
Bir peynirli yumurta
Domates salatalık kapya biber
Bır. Dılım tb ekmegi
Bır çay kaşığı Krem peynır ve acuka
Yesilcay
Ara
Bır cennet hurmasi
Bır mandalina
Birkaç uzum
17.00
Bir kase tavuk corbasi
Bır tabak. Bulgur pilavi
Yesil salata
3litre su
Spor yokk
Birşeyler den dolayı çok erteleme yaptım 1 seneden fazla alkol almadım. Tavuk yemedim kilo kilo dedim . Alkol aldığımda kahvaltı ve öğlen yemeğim olmuyor ve ertesi gün ya da 1 önceki gün dikkat ederek gidiyorum.Canm tuvalette cikariyor ama kalorisi cok yuksek bende iki duble ictm ikiduble 700kalori yapiyor cigkofte ve diger mezeler ile en az 1000 kalori bir oğün de almis oluyorsun ama normalde tum gun toplami 1000 kalori aliniyor coğu diyette hatta ben direk hep 1000 kaloride kelmaya calisirim kalamadimmi veremiyorum evet dengeliyip sabit ciktm o haftada zaten sorun osen herhafta diyorsun ya herhafta sabit cikinca diyet ne zaman kilo gidicek ondan zayifliyana kadar ben ancak ozel gunlerde
Sorma canm misafrkik yakti beni kokarakmgttm.zaten nefsime yenildm
Evet canım sağol
Aynen katılıyorum şade Yeşilçay boğazımı gıcıklandırıyorKolay gelsin canım ikiside çok küçükmüş. Sağlıklı mutlu uzun ömürler dilerim öpüyorum güzel kızlarını
Afiyet olsun patates
Şimdi sana “ne koyduysak sildi, süpürdü” demişlerdirbi daha ya misafirliğe gitme yada utan az ye kuzum
Cezanı kendin kes artık 500 ip atlamamı versek 1 saat tempolu yürüyüş mü versek bilemedim
Afiyet olsun canım süper
Kaçamaksız atlatmışsın bugünü (öğle yemeğinin 14:00 den önce olduğunu düşünerek)
Yasemin kokulusu, portakallısı ve tarçınlı karanfillisini içiyorum bende. Yoksa Yeşilçay içilir bişey değil yani
Leslie çok yaptım zamanında, sıkıcı geliyor bana,onun yerine 30 dk yürüyüş eve gelince de 20 dk plates,yoga,ip atlama şeklinde her gün birini yapayım daha iyi olur sankimasal3487 leslie yapsan + bölgesel çalış ama yoga ile arka arkaya yapmamak daha iyi yoga ruhsal bir yolculuk
Günaydın kuzumGunaydin kizlar
Sabah 10.00 10.30 gibi
Spor sonrası sade nescafe
Saat 11.30 gibi
1 büük ayran
1 peynirli gözleme
Ara yok
Öğle ve akşam birleşti
Tereyağında tavuk 3 parça derisiz
Güveçte tavuk 3 parça derisiz
Dometes ve biberinden
3 yk kadar tereyağlı bulgur pilava
Salata turp az lahana turşusu
Saat 16.00 17.00 arası gibiydi
1 yk pirinç pilavı
1 yk kuru fasulye
Ara 19.30 gibi
Yarım k.elma
20.30 gibi
Sütlü kahve süt yarım yağlı içine yarım şattan az fazla alkol koydum
Suyu çok içmeye çalıştım 3lt yakın oldu
Aynen katılıyorum şade Yeşilçay boğazımı gıcıklandırıyor
Ooooo kokteylde yapılıp içilmişSabah 10.00 10.30 gibi
Spor sonrası sade nescafe
Saat 11.30 gibi
1 büük ayran
1 peynirli gözleme
Ara yok
Öğle ve akşam birleşti
Tereyağında tavuk 3 parça derisiz
Güveçte tavuk 3 parça derisiz
Dometes ve biberinden
3 yk kadar tereyağlı bulgur pilava
Salata turp az lahana turşusu
Saat 16.00 17.00 arası gibiydi
1 yk pirinç pilavı
1 yk kuru fasulye
Ara 19.30 gibi
Yarım k.elma
20.30 gibi
Sütlü kahve süt yarım yağlı içine yarım şattan az fazla alkol koydum
Suyu çok içmeye çalıştım 3lt yakın oldu
Leslie yi bende sevmiyorum jumping jack squat plank bana keyifli geliyor meselaLeslie çok yaptım zamanında, sıkıcı geliyor bana,onun yerine 30 dk yürüyüş eve gelince de 20 dk plates,yoga,ip atlama şeklinde her gün birini yapayım daha iyi olur sanki
Diyetimde patates ve pirinç te kullanıyorum bebek sahibi olmak istediğim için az da olsa tüketiyorum yumurta kalitesini yükseltiyorNormal diyettekilere pirinç patates gibi nişastalı ürünler vermiyorlar onun yerine bulgur öneriyorlar bir tabak yerine bir kaşık daha iyi tabi.
Ictim vallaOoooo kokteylde yapılıp içilmişcanım menün çok çok güzel sporda var oohhh daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?