Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cok sagol canım amın

Bugün spor ve az yemek ile dengele mutlaka.
Afiyet olsun porsiyon boyu büyük değilse sağlıklı güzel bir menü olmuş
Dorty sahalara geri döndü.
Menülerine hayranım zaten afiyetolsun
Bulgur pilavı neyli idi. Afiyet olsun

Sabah 10.00 10.30 gibi
Spor sonrası sade nescafe
Saat 11.30 gibi
1 büük ayran
1 peynirli gözleme

Ara yok

Öğle ve akşam birleşti
Tereyağında tavuk 3 parça derisiz
Güveçte tavuk 3 parça derisiz
Dometes ve biberinden
3 yk kadar tereyağlı bulgur pilava
Salata turp az lahana turşusu

Saat 16.00 17.00 arası gibiydi
1 yk pirinç pilavı
1 yk kuru fasulye

Ara 19.30 gibi
Yarım k.elma

20.30 gibi
Sütlü kahve süt yarım yağlı içine yarım şattan az fazla alkol koydum

Suyu çok içmeye çalıştım 3lt yakın oldu

Birşeyler den dolayı çok erteleme yaptım 1 seneden fazla alkol almadım. Tavuk yemedim kilo kilo dedim . Alkol aldığımda kahvaltı ve öğlen yemeğim olmuyor ve ertesi gün ya da 1 önceki gün dikkat ederek gidiyorum.
Birde wc sıkıntım var 1 hafta çıkamayıp alkolden sonra çıkınca sabit kalıyorum . Tabi dediklerinde doğru sonuna kadar katılıyorum zaten dün okuduktan sonra içme burcu bugün dedim baileys içtim sadece

Aynen katılıyorum şade Yeşilçay boğazımı gıcıklandırıyor

masal3487 leslie yapsan + bölgesel çalış ama yoga ile arka arkaya yapmamak daha iyi yoga ruhsal bir yolculuk
Leslie çok yaptım zamanında, sıkıcı geliyor bana,onun yerine 30 dk yürüyüş eve gelince de 20 dk plates,yoga,ip atlama şeklinde her gün birini yapayım daha iyi olur sanki

Normal diyettekilere pirinç patates gibi nişastalı ürünler vermiyorlar onun yerine bulgur öneriyorlar bir tabak yerine bir kaşık daha iyi tabi.

Ooooo kokteylde yapılıp içilmiş canım menün çok çok güzel sporda var oohhh daha ne olsun

Leslie çok yaptım zamanında, sıkıcı geliyor bana,onun yerine 30 dk yürüyüş eve gelince de 20 dk plates,yoga,ip atlama şeklinde her gün birini yapayım daha iyi olur sanki
Leslie yi bende sevmiyorum jumping jack squat plank bana keyifli geliyor mesela

Normal diyettekilere pirinç patates gibi nişastalı ürünler vermiyorlar onun yerine bulgur öneriyorlar bir tabak yerine bir kaşık daha iyi tabi.
Diyetimde patates ve pirinç te kullanıyorum bebek sahibi olmak istediğim için az da olsa tüketiyorum yumurta kalitesini yükseltiyor

Ooooo kokteylde yapılıp içilmiş canım menün çok çok güzel sporda var oohhh daha ne olsun
Ictim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…