Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canm kahve iç bol bol hafif boyle belli belirsiz bir acikma baslar gibi oldukca yap ic bide bol bol su ile açayip tıkıyor insanı
Tmm cnm ayran yogurt ye kahveylr bastrdim acligimi az once de mantar sote yedmcorba ictim br deayran bakalm ins acikmamyatana kadar

Sabah; 1 yumurtadan maydanozlu salata, 3 zeytin, iki dilim peynir.
ara öğün ve öyle yemeği yok
Aksama; 3 ızgara köfte, 1 kase mercimek çorbası, bol salata ve ayran.
ılerleyen saatlerde yarim portakal yemeyi düşünüyorum.

Benim amacım da bu şekilde yaşayabilmek ama aktif olarak yoga ve plates yaparak.
Uzun zamandır herşeyi yedim kilomu 72i üstüne çıkarmadım mesela eskiden olsa 75 76 olurdu. Benim tek sorunum çikolata şekerli şeyler onlardan vazgeçemiyorum. Izleyesim var programı inşallah denk gelirim bir gün
Kızlar ta

Anladım canım umarım yaptığın şeylerin karşılığını alırsın güzel haberlerini bekliyorum.
Amin inşallah
Merhaba 2 takımda idim aranıza katılmak istiyorum ne yapmam gerek? 3 hafta kadar izin kullandım izinden döndüm 1 haftabildirim yaptım takım kapandı. Takım arkadaşlarım burdalar
Hoş geldin canım tabi ki gelebilirsin cuma günü bildirim yapmadın listedeydin değil mi.
Bu arada tibete devam mı ?
Bence kayarak o kalorileri yakmışsındır yarın ekstra dikkat eder verirsin sıkıntı etme kendine

Kızlar bugünkü menüm

Sabah 12.00
Bir haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz köy peyniri
10 yeşil zeytin
2 dilim tb ekmeği

Ara 16.00 yarım nar ve bir bardak kefir

Aksam 18.00 bir orta boy çupra(fırınlanmış)
Bol salata

45 dk yürüyüş 2.5 litre su

Merhaba kızlar
Bugün menümü paylaşmayacağım (ayıplı öğünlerim var)
Yanlış olmadıysa 1800-2000 kalori civarında aldım ama yağ,şeker,karbonhidrat olarak çok fazla ve dengesiz bi dağılımı var. Sağlık olsun
Yarın yüzmeye başlıyorum sabah büyük oğlanla çıkacağım evden, özel fizyoterapist ile başlıyorum bikaç ay böyle sürecek. (Benim kas iskelet sistemimde bazı rahatsızlıklar oluşmuştu kaza sonucu bu nedenle fizyoterapist eşliğinde olacak tekniği kavrayıncaya kadar)
3 tane çocuğum var en küçüğü 15,5 aylık zayıflamak istiyorum ama dahada çok bedeni sağlıklı tutup yanlarında daha uzun süre ve daha sağlıklı kalabilmek istiyorum
Hepimize sağlıklı bol kilo vermeler

Hamilelikle beraber 20 ay canm dogum yapali 10 ay oldu ben de bebek emmeyi birakmadan olmayanlari duydum insallah i kadar surmez
Canım ben 2015 temmuzda Doğum yaptım hiç regl olmadan yine hamile kaldım 2017 Eylül’de yine Doğum yaptım geçen ay (22kasımda) ilk regl oldum, bir daha olmadı.
Emzirme verimliliği ile ilgili, emzirme azaldıkça hormonlar düzeliyor.

Emziren anne menüsü

Sabah
Az biraz sucuklu yumurta
2 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Domates salatalık
1 dilim pide ekmeği

Ara öğün
1 kase yoğurt

Akşam
Kayseri yağlaması 1 porsiyon
1 kase yoğurt
Domates salatalık

3 litre su

Afiyet olsun

Afiyet olsun canim

Menüm
Sabah; yeşillikli omlet salatalık domates bir dilim peynir 6 tane zeytin.

Öğlen; 1 tabak yeşil mercimek bir küçük kase yoğurt.

Ara: bir tek şeker sütlü Nescafe bir kaç tane fındık badem. 3 tane yulaflı bisküvi.

Akşam; üç kaşık sote tavuk 2 kaşık bulgur pilavı 2 dilim kızarmış patates (kızıma pişirince canım istedi) 2 kaşık ızgarada yapılmış yoğurtlu biber. 2,5 lt su

Gündüz 45 dakika spor gece yatmadan önce de esneme hareketi yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…