Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yaaa keşke bende spor yapsam akşama kadar kızı kucağımda taşıyorum o spor olur mu acaba

Guzel canm tebrik edern

Yaaaa senin daha fenaymis canm ben kendimi menapoza girmis gbi hissediyorum surekli ooyh telledim haa modundayim

Yaa maşallah neden bu kadar kısa sürelerde yaptın ki Doğumu biraz ara vermedin çok zor oluyordur eminim

Canm program BBS de çıkıyor ama BBS uydu vs. Filan da yok galiba bizim kullandıgımz da var bu kanallar birde kaydet yada programı gerial al özelliği filan da oluyo bunda ondan kaçırmıyorum ben hiç canm müsait oldugum da geri alıp izliyorum bu tarz belgeselleri

Canm onla alakalı olduğuna eminmisin bünyeyle alakalı bence çünkü ben çok çoknsık emzirdim sürekli emmek isterdi kızım ve sütümde şakır şakır bol ve besleyiciydi uzmanlarn tavsiye ettiği gibide ilk 6ay sadece anne sütü ile besledim ve topaç gibi olmuştu heryeri katkat dı sütüm çok yarıyordu 6ay sondası sıralı gıdaları eklenmeye başladı ama yine tavsiye edildiği gibi 2 yıl boyunca emzirdim bu süreçte doğum sonrası ilk ay hemn adetimi normal şekilde gördüm ve ondan sonrada yine her ay günün de düzenli adet gördüm ama sezaryan yapanlarda o sorun oluyorsa bilemem tabi

kızlar ancak yazabildim
Kahvaltı geç yapmıs ondan öğlen ile birleşti ve ara oğűn de yapmadan iki öğünle günü kapattm bugün

12:00 = 1hslnms yumurta,1dilimpeynir,
1dilim ekmek,3zeytin,100mlsütlü kahve

18:30 = sadece döner ama iskenderin üzerine konulan kadar dönerin tek sade hali yani üzerinde tereyağ ,sos vs.yok ve yanında ekmek ,pide vs. Filan da yok sadece sade doneri yedimm kızlar ve boooll booolll su içtim

Spor 17:00den bu saatlere kadar avm de gezdim ayaklarm koptu alesveris vs.derken 5-6 saattir disarlardayim düsünün ve evden çıkmadan önce 50dakika kondisyon bisikleti

çok mutluyum o avmnin full fasfood ,tatlı vs. Olan katında ben o kokularn için de ve eşimle kızım neler neler yerken sadece bunu yiyip su içtim içecek bile içedim surekli şişe şişe su içtim artk vitrinleri görünce nasl bir hırs gelmiş ise bana düşünün aay yarın tartıdan çok umutluyum

Iyı geceler herkese akşam mısafırlıkteydım ama yinede dikkat ettim. Ucuz atlattım
Menum
11.00
Ikı kaşık menemen
Bır dilim beyaz peynir
Bır dilim ekmek
Yeşilçay
Ara
Yarım muz
Birkaç yer fistigi
17.00
Bir kepçe mercımek corbasi
Bır tavuk but
Ikı kaşık Fasulye
Salata
Bır çatal kek
Ara
Meyve birkaç dilim
Uc kaşık yogurt
3litre su

Bende sütü denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…