- 7 Ocak 2018
- 27.550
- 79.989
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #296.081
Sağol canımAfiyet olsun canim
Yaaa keşke bende spor yapsam akşama kadar kızı kucağımda taşıyorum o spor olur mu acabaMenüm
Sabah; yeşillikli omlet salatalık domates bir dilim peynir 6 tane zeytin.
Öğlen; 1 tabak yeşil mercimek bir küçük kase yoğurt.
Ara: bir tek şeker sütlü Nescafe bir kaç tane fındık badem. 3 tane yulaflı bisküvi.
Akşam; üç kaşık sote tavuk 2 kaşık bulgur pilavı 2 dilim kızarmış patates (kızıma pişirince canım istedi) 2 kaşık ızgarada yapılmış yoğurtlu biber. 2,5 lt su
Gündüz 45 dakika spor gece yatmadan önce de esneme hareketi yapacağım.
Canim cikti zaten canm bir daha tooobeee dedirtti bacaklarim agriyor oonlarin olsun borek oilav yemem daha daHelal olsun aslan bacım
Bu yoldan yürüyelim cezalar caydırıcıdır canlarım
Guzel canm tebrik edernMenüm
Sabah; yeşillikli omlet salatalık domates bir dilim peynir 6 tane zeytin.
Öğlen; 1 tabak yeşil mercimek bir küçük kase yoğurt.
Ara: bir tek şeker sütlü Nescafe bir kaç tane fındık badem. 3 tane yulaflı bisküvi.
Akşam; üç kaşık sote tavuk 2 kaşık bulgur pilavı 2 dilim kızarmış patates (kızıma pişirince canım istedi) 2 kaşık ızgarada yapılmış yoğurtlu biber. 2,5 lt su
Gündüz 45 dakika spor gece yatmadan önce de esneme hareketi yapacağım.
Yaaaa senin daha fenaymis canm ben kendimi menapoza girmis gbi hissediyorum surekli ooyh telledim haa modundayimCanım ben 2015 temmuzda Doğum yaptım hiç regl olmadan yine hamile kaldım 2017 Eylül’de yine Doğum yaptım geçen ay (22kasımda) ilk regl oldum, bir daha olmadı.
Emzirme verimliliği ile ilgili, emzirme azaldıkça hormonlar düzeliyor.
Bende fırsat buldukça yapıyorum canım 3 yaşında ve 3 aylık bir kızım var.Yaaa keşke bende spor yapsam akşama kadar kızı kucağımda taşıyorum o spor olur mu acaba
Ya maşallah nasıl fırsat buluyorsun ki benim büyük kızım 12 yaşında küçük de 4 aylık bazen okuldan gelince çocuğa yemek yapamıyorum vallaBende fırsat buldukça yapıyorum canım 3 yaşında ve 3 aylık bir kızım var.
Afiyet olsunKızlar ben de yürüyüşümu yaptım geldim,pazardan da balık aldım güzelce hazırlayıp fırına atayım sonra yine gelirim
Yaa maşallah neden bu kadar kısa sürelerde yaptın ki Doğumu biraz ara vermedin çok zor oluyordur eminimCanım ben 2015 temmuzda Doğum yaptım hiç regl olmadan yine hamile kaldım 2017 Eylül’de yine Doğum yaptım geçen ay (22kasımda) ilk regl oldum, bir daha olmadı.
Oooo supersin biraz vereym bende yapacam ins cnm meninde cok guzelKizlar bu arada 40 sn kadar da plank yaptim
Teşekkűr ederimmcanım iyi gezmeler.
Canm program BBS de çıkıyor ama BBS uydu vs. Filan da yok galiba bizim kullandıgımz da var bu kanallar birde kaydet yada programı gerial al özelliği filan da oluyo bunda ondan kaçırmıyorum ben hiç canm müsait oldugum da geri alıp izliyorum bu tarz belgeselleriBenim amacım da bu şekilde yaşayabilmek ama aktif olarak yoga ve plates yaparak.
Uzun zamandır herşeyi yedim kilomu 72i üstüne çıkarmadım mesela eskiden olsa 75 76 olurdu. Benim tek sorunum çikolata şekerli şeyler onlardan vazgeçemiyorum. Izleyesim var programı inşallah denk gelirim bir gün
Amin inşallah
Hoş geldin canım tabi ki gelebilirsin cuma günü bildirim yapmadın listedeydin değil mi.
Bu arada tibete devam mı ?
Bence kayarak o kalorileri yakmışsındır yarın ekstra dikkat eder verirsin sıkıntı etme kendine
Canm onla alakalı olduğuna eminmisin bünyeyle alakalı bence çünkü ben çok çoknsık emzirdim sürekli emmek isterdi kızım ve sütümde şakır şakır bol ve besleyiciydi uzmanlarn tavsiye ettiği gibide ilk 6ay sadece anne sütü ile besledim ve topaç gibi olmuştu heryeri katkat dı sütüm çok yarıyordu 6ay sondası sıralı gıdaları eklenmeye başladı ama yine tavsiye edildiği gibi 2 yıl boyunca emzirdim bu süreçte doğum sonrası ilk ay hemn adetimi normal şekilde gördüm ve ondan sonrada yine her ay günün de düzenli adet gördüm ama sezaryan yapanlarda o sorun oluyorsa bilemem tabiCanım ben 2015 temmuzda Doğum yaptım hiç regl olmadan yine hamile kaldım 2017 Eylül’de yine Doğum yaptım geçen ay (22kasımda) ilk regl oldum, bir daha olmadı.
ZumbaIyi akşamlar. Leslie gibi fazla yormadan, sıkmadan spor yaptığınız videolar var mı? Önerilere ihtiyacım var biraz, mın 30 dk olsa iyi olur.
Kahvalti 11.30
Melemen 1 dilim ekmek ile
3 zeytin 1 lokma da tahin yedim
1 dilim elma
Ara da 1 dilim olacak kadar nar ve 1 avuc leblebi
Aksam
Hamsi ve roka salatasi
Insanity max 30 2. Gun yapildi
Metobilizma huzlandirmasi icin tarcinli sut icicem simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?