- 15 Mart 2017
- 679
- 1.626
- 113
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #296.121
Asiri sinirliyim brnde herseye patliyoru. Sonra oturup agliyorum Sinirden elime ne gecerse yiyrdum bir ara artik oona engrl oluyrm su su y yogurttan cikariyrm sinirimi ins olurum sislikte cabasi cabasi bacaklarima bastirinca baya bi icine cokuyorAfiyet olsun canım bugün menüleri eleştirmiyorum kendi hatalarımdan dolayı
Küçücük kaçamaklı ara öğün farklı olsa süpermiş
En kutsal spor
Haah şöyle
Yola gel
Zor oluyor bende çooook sinir yapmıştı elimi dilimi kontrol edememekten korkar olmuştum
Büyük oğlum 13 yaşında. İlk çocuk çok zor geliyor insana başka çocuk istemem demiştim.(oysa benim yaşam standardımı hiç etkilemeden büyüdü gitti. ) İkinciye karar verdikten sonra 4 yıl özlemini çektik diyebilirim. 2. Den sonra hiç regl olmadım. Süt korur hurafesinede inanmadım ama hamile kalabileceğime ihtimal vermiyordum. Sürpriz oldu üçüncü bize ve ben 3. Çocuğumun hamilelik haberine planlı hazırlıklı beklenen bir hamilelik gibi çok sevindim. Sanırım anneliği özümsediğim bir dönemde oldu.
Çok uzattım di mi
Emin değilim tabi bu benim tezimdi sayende çürüdü
Bende ilk çocukta hemen olmuştum ama mama takviyesi yapıyordum. Sonrakilerde sadece anne sütü verdim ve inanılmaz uzun sürdü regl gelmesi. Emziren annelerin 18 aya kadar olmaması normal bir süreç. Ama son dönemlerde artık tüm olumsuz etkilerini gösteriyor. Benim henüz düzenli değil yalnızca 1 kez oldum.
canım detoks sonucumu söyleyimde şok geçirBen 1 kilo farkeder diye biliyorum sabah aksam arasinda ama
Ben de aynen yaz dersinden ve benim de en az 10 kilo vermem lazım yaza kadar hatta 13-14 kilo vermek istiyorum insl yaza kadar hepsini veririrzİnşallah canım ya insanın zevki köreliyor kiloluyken. Bende yaz aylarının derdindeyim
Toparlamalıyım 10 kilo vermek yeter bana
Yok canım ne uzatması benim de ilk kıZkm 13 yaşında küçük de 4 aylık oldu... ama bende bebek kokusunu özlemişim valla bu biraz büyüsün 3. De yapasım var valaaaayyy. Bende ki bu özgüvene hayran kaldım kız yaZarken
Yok canım ne uzatması benim de ilk kıZkm 13 yaşında küçük de 4 aylık oldu... ama bende bebek kokusunu özlemişim valla bu biraz büyüsün 3. De yapasım var valaaaayyy. Bende ki bu özgüvene hayran kaldım kız yaZarken
Çok eski tarihler canım geçti gitti ama belimde bıraktığı izler uzun süre ayakta kalmama engel olan şeyler.Aman be sabah sabah yine kocamışlığımı , çökmüşlüğümü hatırladım.Gecmisnolsun canim ya ne kazasiz ne zamnnoldu Allah bir daha yasatmasin sen saglikla saglikla cok sinanmissin insallabbir daha saglikla canla ve hicbir zaman evlatla sinamasin Rabbin
İnşallah bir an önce düzelir canım çok zor oluyor. Allah kolaylık versinAsiri sinirliyim brnde herseye patliyoru. Sonra oturup agliyorum Sinirden elime ne gecerse yiyrdum bir ara artik oona engrl oluyrm su su y yogurttan cikariyrm sinirimi ins olurum sislikte cabasi cabasi bacaklarima bastirinca baya bi icine cokuyor
Ayaklarim hala agriyor
Kuzum ne deroxuymuş bucanım detoks sonucumu söyleyimde şok geçir
+500
Ben de aynen yaz dersinden ve benim de en az 10 kilo vermem lazım yaza kadar hatta 13-14 kilo vermek istiyorum insl yaza kadar hepsini veririrz
allah allah neden öyle oldu benim 1günde 500 gr gitti şaşırdım şimdi ama detoks filan olmaz ya anca su kaybı adam akıllı diyet ve sporcanım detoks sonucumu söyleyimde şok geçir
+500
Yaa canım düşündüm de ip atlamayı emziriyorum ya süt olduğu için göğüslerim ağrır diyorumİp atla canm sen yabana atma ip atlamayi cok guzel kilo verdryr beb 80 in altima duseym de ins baslayacam ip atlamaya
Maşallah canım
Veeee ilk güzel haber benden gelsin
200gram daha gitmiş kızlar
71.8
Maşallah canım
Hadi bakalım gitsin kilolar maşallah
Veeee ilk güzel haber benden gelsin
200gram daha gitmiş kızlar
71.8
Günaydın kızlar kilom 96,4
Hastalık devam
yüzmeye başlamana çok sevindim fiziki ve ruhsal yönden çok iyi gelecek ağrılarını hafifletecekMerhaba kızlar
Bugün menümü paylaşmayacağım (ayıplı öğünlerim var)
Yanlış olmadıysa 1800-2000 kalori civarında aldım ama yağ,şeker,karbonhidrat olarak çok fazla ve dengesiz bi dağılımı var. Sağlık olsun
Yarın yüzmeye başlıyorum sabah büyük oğlanla çıkacağım evden, özel fizyoterapist ile başlıyorum bikaç ay böyle sürecek. (Benim kas iskelet sistemimde bazı rahatsızlıklar oluşmuştu kaza sonucu bu nedenle fizyoterapist eşliğinde olacak tekniği kavrayıncaya kadar)
3 tane çocuğum varen küçüğü 15,5 aylık zayıflamak istiyorum ama dahada çok bedeni sağlıklı tutup yanlarında daha uzun süre ve daha sağlıklı kalabilmek istiyorum
Hepimize sağlıklı bol kilo vermeler
tek pozisyonda 40 sn mi durdun ?Kizlar bu arada 40 sn kadar da plank yaptim
eve gidince bkayımvar mı bizde . genelde netflix izlediğimiz için kanallara hiç bakmıyoruzCanm program BBS de çıkıyor ama BBS uydu vs. Filan da yok galiba bizim kullandıgımz da var bu kanallar birde kaydet yada programı gerial al özelliği filan da oluyo bunda ondan kaçırmıyorum ben hiç canm müsait oldugum da geri alıp izliyorum bu tarz belgeselleri
1 meyve de ekleseydin ya da 200 ml y.yağlı süt aç kalmadın mıkızlar ancak yazabildim
Kahvaltı geç yapmıs ondan öğlen ile birleşti ve ara oğűn de yapmadan iki öğünle günü kapattm bugün
12:00 = 1hslnms yumurta,1dilimpeynir,
1dilim ekmek,3zeytin,100mlsütlü kahve
18:30 = sadece döner ama iskenderin üzerine konulan kadar dönerin tek sade hali yani üzerinde tereyağ ,sos vs.yok ve yanında ekmek ,pide vs. Filan da yok sadece sade doneri yedimm kızlarve boooll booolll su içtim
Spor 17:00den bu saatlere kadar avm de gezdim ayaklarm koptu alesveris vs.derken 5-6 saattir disarlardayim düsünün ve evden çıkmadan önce 50dakika kondisyon bisikleti
çok mutluyum o avmnin full fasfood ,tatlı vs. Olan katında ben o kokularn için de ve eşimle kızım neler neler yerken sadece bunu yiyip su içtim içecek bile içedim surekli şişe şişe su içtim artk vitrinleri görünce nasl bir hırs gelmiş ise bana düşünün a ay yarın tartıdan çok umutluyum
evet ucuz atlatmışsın bu hafta sabiti kırarsın artık böyl giderseIyı geceler herkese akşam mısafırlıkteydım ama yinede dikkat ettim. Ucuz atlattım
Menum
11.00
Ikı kaşık menemen
Bır dilim beyaz peynir
Bır dilim ekmek
Yeşilçay
Ara
Yarım muz
Birkaç yer fistigi
17.00
Bir kepçe mercımek corbasi
Bır tavuk but
Ikı kaşık Fasulye
Salata
Bır çatal kek
Ara
Meyve birkaç dilim
Uc kaşık yogurt
3litre su
o nasıl olducanım detoks sonucumu söyleyimde şok geçir
+500
sabah sporuna giderken aç gidiyorum spor sonrası sade nescafe ya da türk kahvesi içiyorum yağ yakımını hızlandırdığı için 1 saat sonrası da protein alımı yapıyorum .Günaydın kızlar;
Sabah ne yeseydim bilemedim spor öncesi diye
1 bardak süt nescafe 200ml
1 Avuç kadar (3adet) tarçınlı ballı yulaf topları
1/2 elma
İle kahvaltımı yaptım,
umarım hepimiz için sağlıklı ,mutlu,keyifli bir gün olur
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?