- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #296.141
tebrik ederim darısı da bana ne zaman görcem merak ediyorumBende 65 i gördüm bugün çok şükür
Hayrli sabahlar kizlar gece 6 bardak su ve kabizlik sonucu 98.0 coo sukut kilo almamisim haftasonunu temz gecrdim[
PAZARTESİ KİLO KONTROL LİSTESİLütfen isminizin karşısına güncel kilonuzu ve hedef kilonuzu yazınız
Sahihuban (66,20/Gk/Hk
Nilar(65,60/Gk/Hk
Masal3487 (58,50/
Buki_89 (67,8/
orkide1453 (63,70/63,8--62.50
Verano_porteno (58.5/
Ponçikbirgelincik (66,10/
drdotty(77,3/
Sevgiclk (77,90/
Kmsl Hnd (70,10/
gokyuzundekiturna( 76,70 /
Gizembetulyusa(97,50 /
Milana firuze( 69,10/
buzmavileylak (64,50/
ELF_LR35 (101,30/
3cadianasi (80,0
sedoga (57,00/
yellow girl (72,00/
Ocean (97,20
Yasii_ (76,90/
sena zeynep (66,40
cumion (55,70/
tgb1907 (67.3/
SchonerDuft (70,00/
@fitcivciv (
Görürsün canım yatebrik ederim darısı da bana ne zaman görcem merak ediyorum
MaşallahKızlar haftaya -500 ile başlıyorum inşallah devamı gelir
Gecmi gitmis ozmn sukur canmCanım 2. Yi yaptıktan sonra 3 hiç zor gelmiyor
Ama yoruldum 2 tane bakıcı var evde, haftalık 2 gün temizlikçi var hâlâ çocukları 1 saat emanet edip çıkamam. Aileden biri olmayınca güvenemiyor insan.
Çok eski tarihler canım geçti gitti ama belimde bıraktığı izler uzun süre ayakta kalmama engel olan şeyler.Aman be sabah sabah yine kocamışlığımı , çökmüşlüğümü hatırladım.
10dk sonra başlıyorum spora10:00 da da havuza.
İnşallah bir an önce düzelir canım çok zor oluyor. Allah kolaylık versin
Kuzum ne deroxuymuş bu
Hayrli sabahlar kizlar gece 6 bardak su ve kabizlik sonucu 98.0 coo sukut kilo almamisim haftasonunu temz gecrdim
Suoer Suoer cnm ins ilac etkisini mi.gostetiyr azmin ve caban boza gtmez ins
Veeee ilk güzel haber benden gelsin
200gram daha gitmiş kızlar
71.8
detoks işini zirvede bıraktımallah allah neden öyle oldu benim 1günde 500 gr gitti şaşırdım şimdi ama detoks filan olmaz ya anca su kaybı adam akıllı diyet ve spor
ayran detoksu canımCanım 2. Yi yaptıktan sonra 3 hiç zor gelmiyor
Ama yoruldum 2 tane bakıcı var evde, haftalık 2 gün temizlikçi var hâlâ çocukları 1 saat emanet edip çıkamam. Aileden biri olmayınca güvenemiyor insan.
Çok eski tarihler canım geçti gitti ama belimde bıraktığı izler uzun süre ayakta kalmama engel olan şeyler.Aman be sabah sabah yine kocamışlığımı , çökmüşlüğümü hatırladım.
10dk sonra başlıyorum spora10:00 da da havuza.
İnşallah bir an önce düzelir canım çok zor oluyor. Allah kolaylık versin
Kuzum ne deroxuymuş bu
Benim +500 gozukuyor cnm ama gece zeytin yagi icmistim biraz once tuvalete cktim 300 gtmis 97.7 yik gece de ictigissuyu sayqrsak sabitim nornalde cuma tarti gunune uyudugunuz geve su icmiyrmicmiyrm tartida +cikmasin dyeEn azından sabittartiya çıkınca aklım gitti
yaa şişirdi nohut mercimek beniyüzmeye başlamana çok sevindim fiziki ve ruhsal yönden çok iyi gelecek ağrılarını hafifletecek
tek pozisyonda 40 sn mi durdun ?
eve gidince bkayımvar mı bizde . genelde netflix izlediğimiz için kanallara hiç bakmıyoruz
1 meyve de ekleseydin ya da 200 ml y.yağlı süt aç kalmadın mı
evet ucuz atlatmışsın bu hafta sabiti kırarsın artık böyl giderse
o nasıl oldu
sabah sporuna giderken aç gidiyorum spor sonrası sade nescafe ya da türk kahvesi içiyorum yağ yakımını hızlandırdığı için 1 saat sonrası da protein alımı yapıyorum .
sen şöyle yapabilirsin 1 haşlama yumurta 1 dilim ekmek yanına sütlü kahve gidene kadar da 1 saat geçerse yüzmeni de engellemez kas kaybını da önler protein alımı .sonrası yine kahve ve protein
Kan grubuna uygun degildemek ki bagiller cnmyaa şişirdi nohut mercimek beni
bugün 20 sn aralıksız durabilirsin bence .SchonerDuft cnm tek seferde 40 duramam daha 3 seferde yaptım
çok şaşırdım . sen protein dene san iyi geliyorduyaa şişirdi nohut mercimek beni
ben sıfırım . mide den çok şikayetim olduğu doğrudurA
grubunun kanı diğer kan gruplarından daha kalındır ve bağışıklık sistemleri daha zayıftır. Süt ve süt ürünleri, hayvansal yağlar, et ve bazı tahıllar bu kan grubunda olanlar için uygun yiyeceklerden değildir. A kan grubundan olanların risk altında olduğu hastalıklar ise; kalp rahatsızlıkları, diyabet ve kanserdir.
Kan grubu B olanlar meyve, sebze, tahıl, balık, süt ürünleri ve dana etinden oluşan dengeli bir beslenme programını benimsemeliler.
Kan Grubu AB olanların beslenmesinin temeli, vejetaryanlık üzerine olmalıdır.
Balık, et (tavuk hariç) süt ve süt ürünlerini ise sınırlı bir şekilde tüketebilirler.
0 Kan grubunda olanlar, protein yönünden yüksek, karbonhidrat olarak düşük şekilde beslenmelidir. Buğday, kepekli gıdalar, süt ve süt ürünleri, kuruyemişler az miktarda yenilebilir. 0 kan grubunun karşılaştığı olası hastalıklar, hipotiroid, yüksek mide asidi, ülser vb.
Alintidir
evet canım öğrenmiş oldumKan grubuna uygun degildemek ki bagiller cnm
nasıl duramıyosunuz 20 sn ben 1 dk rahat duruyorum 1.5 dk ya zorluyorumbugün 20 sn aralıksız durabilirsin bence .
bende 20 25 sn duruyordum zorlarsam 30 du ama bayağıdır yapmıyorum bugün ya da yarın deneme yapacam
çok şaşırdım . sen protein dene san iyi geliyordu
ben sıfırım . mide den çok şikayetim olduğu doğrudur
Yazdım canımPAZARTESİ KİLO KONTROL LİSTESİLütfen isminizin karşısına güncel kilonuzu ve hedef kilonuzu yazınız
Sahihuban (66,20/Gk/Hk
Nilar(65,60/Gk/Hk
Masal3487 (58,50/
Buki_89 (67,8/
orkide1453 (63,70/63,8--62.50
Verano_porteno (58.5/
Ponçikbirgelincik (66,10/
drdotty(77,3/
Sevgiclk (77,90/
Kmsl Hnd (70,10/
gokyuzundekiturna( 76,70 /
Gizembetulyusa(97,50 /
Milana firuze( 69,10/
buzmavileylak (64,50/
ELF_LR35 (101,30/
3cadianasi (80,0
sedoga (57,00/
yellow girl (72,00/
Ocean (97,20/96,4/75,0)
Yasii_ (76,90/
sena zeynep (66,40/65.60/55)
cumion (55,70/
tgb1907 (67.3/
SchonerDuft (70,00/
plank te minasıl duramıyosunuz 20 sn ben 1 dk rahat duruyorum 1.5 dk ya zorluyorum
gerçi eşimle iddiasına duruyor da olabilirim
aynen protein ağırlıklı beslenicem bi süre
Süper canm darısı başıma insallahBende 65 i gördüm bugün çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?