- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #296.341
2 hafta biraz ağır gibi yaa ama 3 iyidorty ile de konuştuk dediklerini işte aklın yolu bir ...
2 kişi tam dediğin gibi yapıyor .
ama 2 hafta üst üste sabit çıkana da bir şey yapmamız lazım keşke birimiz pro üye olsaydık 3lü konuşma açardık
kişisel bilgileriniz kısmından yapılıyor cnm orası nerede dersen degeçen yapacaktım resmin altına yazıyoduk ya beceremedim unutmuşum
abowww ne acımasızsın kızbizde diskalifiye olmuyor bence d,skalifiye kuralı getirilsin
tamam yaşayalım vallaberaberce aday listesinde 2. mezuniyetimizi yaşarız artık
tamam akşam yapalım 3 set halinde en son 120 sn geçmeye çalışalım bakalım geçebilecek miyiz ?
wc yi çok takma kafana vermeni engellemez ama az verirsin . acana duphlac tarzı ilaç mı alsan çok zorlanıyor isen
ben dün attığında belini de -3 gördüm -8 süpermiş11/12/2018 01/01/2019
göğüs.........: 101 / 98,00 > 3
bel..............: 93 / 85,00 > 8
kalça .........: 105 / 102,00 > 3
sağ kol...... : 28 / 27,00 > 1
sol kol.......: 28,50 / 27,50 > 1,5
sağ bacak..: 59,50 / 58,00 > 1,5
sol bacak...: 59,00 / 55,00 > 4
8 ders lik reformer sonuçlarım 2 dersimi hafta da 1 yaptım sonra hafta da 2 ye geçtik 4 hafta boyunca da haftalık 3 ders gidicem
cnm ben başka ilaç kullanıyorum ya onlar yapıyor sanırımberaberce aday listesinde 2. mezuniyetimizi yaşarız artık
tamam akşam yapalım 3 set halinde en son 120 sn geçmeye çalışalım bakalım geçebilecek miyiz ?
wc yi çok takma kafana vermeni engellemez ama az verirsin . acana duphlac tarzı ilaç mı alsan çok zorlanıyor isen
3 mü iyi diyorsun ..2 hafta biraz ağır gibi yaa ama 3 iyi
bi pro olamadık gitti
kişisel bilgileriniz kısmından yapılıyor cnm orası nerede dersen de
bildiri gelen yerin en solunda bi insan silüeti varya ona tıklayınca çıkıyor
abowww ne acımasızsın kız
tamam yaşayalım valla
60-90-120 şeklinde yapıyoruz o zmaan
bel çok iyi gitti ve şişliğim de vardı .ben dün attığında belini de -3 gördüm -8 süpermiş
bele çalışıyor daha çok desene
birde 2 bacak arasında ki fark niye o kadar farklı
ama olmaz ki yan etkisini görüyorsun .cnm ben başka ilaç kullanıyorum ya onlar yapıyor sanırım
başlangıç derken canımSchonerDuft cnm benim başlangıç kaçtı
size bildirdiğim resmimin altına yazcam bi ara 64küsürü gördüm ama listeye kaçla geldim bilmiyorumbaşlangıç derken canım
Allahın hakkı 3 müş3 mü iyi diyorsun ..
valla olamadık bir yemek yarışmasına katılmak lazımprop hediye ediyorlardı
ok anlaştık akşam yapalım 10 kalori yakarız sanırım
bel çok iyi gitti ve şişliğim de vardı .
2 bacak benimde kafama takıldı normalde 0,50 cm di sanırım daha çok solu çalıştırdım sağ çalıştıramadım ondan oldu denge kurucaz bakalım . bazı hareketlerin setini tamamlayamıyorum bundan sonra dikkat edecem ekstra evde yapacam bakalım düzelir diye düşünüyorum
14. TAKİM 551. ETAP***size bildirdiğim resmimin altına yazcam bi ara 64küsürü gördüm ama listeye kaçla geldim bilmiyorum
bu eski cnm14. TAKİM 551. ETAP***
orkide1453 (63.5/61.6/1.9/2.99%) yeni üye başl:7aralık. Başlangıç kilo:63.5 hedef kilo:55
LİSTEYE BÖYLE GİRMİŞSİN
PROFİLİNDE DE BU ŞEKİLDE
08.12.17 bşlngç:63.5 hdf:55
annnaaa ben 2 hafta sonra listeye giremeyecek miyim
kızların çoğu incecik oldular zaten mezun edelim
ay en kokrtuğum şey bu biryer kalın bir yer inceAllahın hakkı 3 müş
tabi siz yönetim bilirsiniz kuzum benimki latife
bi ara da 10 lira karşılığında alabiliyordun sanırım
artık dengeli yap düşüncese bi bacak incecik diğeri kalın
izin dönüşünü mü soruyorsunbu eski cnm
Günaydın kızlar nasılsınız listeye girmek için biraz fazlaca çaba gerekecek sanırım
orkide1453 (64,00/63,30/0,70/%1,09) Eski üye geri döndü (564.Etap kendi isteği ile) b.kilosu: 64,00 b.tarihi 9 kasım hedef kilo:56bu eski cnm
evet cnmay en kokrtuğum şey bu biryer kalın bir yer ince
sizlerinde düşünceleri önemli kuzum dorty gelsin bakalım .
şuan 50 tl diye biliyorum.
izin dönüşünü mü soruyorsun
Yer açılsın diye bazılarının ayağını kaydırırım diyorsun yani vayybenceeee listede günlük bildirim yapma zorunlulığu gerçekten koşulsun
aktif olmayanlar yedek listede devam etsin
çünkü biliyosun sadece kendisi ile ilgili paylaşım yapıp giden arkadaşlar var
sadece cuma günü kilo bildirmek yetmemeli yani
hep birlikte motive bi şekilde ilerleyen bi grup olmamız gerekli
anam listede yer açılsın diye dediklerime bak hele
teşekkürler cnmorkide1453 (64,00/63,30/0,70/%1,09) Eski üye geri döndü (564.Etap kendi isteği ile) b.kilosu: 64,00 b.tarihi 9 kasım hedef kilo:56
9 kasım da başlamışsın
sen 17 sine kadar 2 kilo vermebende zaten daha 69 a dönemedim diye listeye giremedim evet yaaa biz girene kadar ortalik açılsın biraz başka işi çıkıp izne ayrılmak isteyen filan yokmu şu inceler de mezun olsun hakketen artk yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?