Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

geldim cnm şifremi unuttum telefondn giriş yapamıyorum
diyetle aran nasıl :) biz bu aralar pek iyi değiliz kendileriyle
listeye girmedende olmuyor illa bozuyorum
cnm dün çiğköfte yedim evde yaptık moralim bozuktu aslında ama sonrasında yemedim akşiam da dayandımm sabah 63.1 çıktım uçtum mutluluktan spor da yapıyorum

annnaaa ben 2 hafta sonra listeye giremeyecek miyim
kızların çoğu incecik oldular zaten mezun edelim
liste kabarık grup baya canlandı biraz evvel gir listeye cnm haftaya cumaya kadar sıkı bi diyet yap instagramda gördüm bi haftada 3kılo vermişler

40 saniye ile başlayıp 5 saniye artırmıştım 2 günde bir
1 aydır yapmıyoruz yaa hatırlamışken bugün yine başlayalım :)
eşimle yaparken gazada geliyor insan o saniye tutuyor ben yapıyorum
Dün yatmadan deneyeyim dedim zorlamadan 63 sn kadar durdum aslında 1 dk durabilir miyim merak ediyordum. Kolay geldi 70 sn denemek gerek ya da 90 sn var mısın zorlamaya
Uc dört tane içli köfte fazla değil mi keşke bir yada iki yeseydin. Ama yürüyüş yapmışsın hareketsiz kalmamissin.
Öğlen yemek yememistim sabahta öyle çok açtım ve gece uzundu canım acıkırdım ki az bile yedim.
Bence iyi yaptın yemekle vücut şaşar akşam da 1 muz yeseydin ya da ne varsa acikmani engellerdi
Hoş geldin tekrar .
Tibeti bende devam ettiremiyorum ara ara yapıyorum bırakıyorum.
Reformer a başladım 9 dersim bitti 11dersim kaldı güzelde incelme olmuş kilo veremesemde.
Calleni bir sevemedim ya yaparken sıkılıyorum
annnaaa ben 2 hafta sonra listeye giremeyecek miyim
kızların çoğu incecik oldular zaten mezun edelim

cnm dün çiğköfte yedim evde yaptık moralim bozuktu aslında ama sonrasında yemedim akşiam da dayandımm sabah 63.1 çıktım uçtum mutluluktan spor da yapıyorum
dün ve önceki gün bende yedim çiğ köfte
bende sadece kahvaltı ve çiğköfte yedim dengelemiştir umarım
sende durum kısmına yazsan güncel kilonu takip etmek kolay olur (bu arada bende güncelleyim )
o zaman aynen böyle devam sen sporla birlikte verebiliyosun bunu görmüş olduk

liste kabarık grup baya canlandı biraz evvel gir listeye cnm haftaya cumaya kadar sıkı bi diyet yap instagramda gördüm bi haftada 3kılo vermişler
istesemde 17 sinden önce giremiyorum listeye
neyse bana yer açılır heralde
liste benim gibi aktif üyeyi nerden bulacak
dimi drdotty ve SchonerDuft

90 sn mi çok basit
yaptım say

Günaydın kızlar nasılsınız listeye girmek için biraz fazlaca çaba gerekecek sanırım
benceeee listede günlük bildirim yapma zorunlulığu gerçekten koşulsun
aktif olmayanlar yedek listede devam etsin
çünkü biliyosun sadece kendisi ile ilgili paylaşım yapıp giden arkadaşlar var
sadece cuma günü kilo bildirmek yetmemeli yani
hep birlikte motive bi şekilde ilerleyen bi grup olmamız gerekli
anam listede yer açılsın diye dediklerime bak hele

ahahaha valla şuan cuma listesi sıkıntı
mezuniyet ya da izin beklicez yöntemim izin vermez ise

o zaman 120 sn diyelim olmamı ?
tamam 120 güzel
minnaklarda mezun olurum bende hııııhhh
verdiğim kiloları görünce keşke listede olsaydın dersiniz ama yok istesenizde gelmem

dorty ile de konuştuk dediklerini işte aklın yolu bir ...
2 kişi tam dediğin gibi yapıyor .
ama 2 hafta üst üste sabit çıkana da bir şey yapmamız lazım keşke birimiz pro üye olsaydık 3lü konuşma açardık

Bence iyi yaptın yemekle vücut şaşar akşam da 1 muz yeseydin ya da ne varsa acikmani engellerdi
cnm acıkmadım şükür iş yaptım çocuklara pasta poaça felan ardından spor dus derken vakit güzel geçti iyi ki yememişim iki gündür tuvalete çıkmadığım halde eksi gördüm sabah

geçen yapacaktım resmin altına yazıyoduk ya beceremedim unutmuşum

bizde diskalifiye olmuyor bence d,skalifiye kuralı getirilsin

tamam 120 güzel
minnaklarda mezun olurum bende hııııhhh
verdiğim kiloları görünce keşke listede olsaydın dersiniz ama yok istesenizde gelmem
beraberce aday listesinde 2. mezuniyetimizi yaşarız artık
tamam akşam yapalım 3 set halinde en son 120 sn geçmeye çalışalım bakalım geçebilecek miyiz ?
cnm acıkmadım şükür iş yaptım çocuklara pasta poaça felan ardından spor dus derken vakit güzel geçti iyi ki yememişim iki gündür tuvalete çıkmadığım halde eksi gördüm sabah
wc yi çok takma kafana vermeni engellemez ama az verirsin . acana duphlac tarzı ilaç mı alsan çok zorlanıyor isen

11/12/2018 01/01/2019
göğüs.........: 101 / 98,00 > 3
bel..............: 93 / 85,00 > 8
kalça .........: 105 / 102,00 > 3
sağ kol...... : 28 / 27,00 > 1
sol kol.......: 28,50 / 27,50 > 1,5
sağ bacak..: 59,50 / 58,00 > 1,5
sol bacak...: 59,00 / 55,00 > 4

8 ders lik reformer sonuçlarım 2 dersimi hafta da 1 yaptım sonra hafta da 2 ye geçtik 4 hafta boyunca da haftalık 3 ders gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…