- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #296.361
tabi ki ben gördümNİLAY KEÇECİNİ detoksunu göre var mı ayvalı olan bugün paylaşmış
Hahaha canm ozaman sende bir iki detoks daha dene ki ben daha önce gireyimsen 17 sine kadar 2 kilo verme
yavaş yavaş ver ki geri gelmesin kiloların
1 kişi 1 kişi benim için
çok yanlış tanımışın beniYer açılsın diye bazılarının ayağını kaydırırım diyorsun yani vayy
ben kiloda alsam farketmiyor canım zamanım geldimi listedeyimHahaha canm ozaman sende bir iki detoks daha dene ki ben daha önce gireyim
tabi ki ben gördüm
ama deniyecek miyim HAYIR
günaydın poncik nasılsıngünaydınnn
detokssuz vermek hedefim artıkayva sevmiyorum yoksa denicektim
niye genelde nilay keçecinin detoksları verdiriyor
günaydın poncik nasılsın
aynen ben de 59ları göreyim tıkandığı yerde bişeyler yaparım geçen sene yeşilçayla 58 görmüştüm epey bi yiyemedim onun üstüne sonra salak gbi tekrar aldımdetokssuz vermek hedefim artık
kitlendiği yerde yaparım ama affetmem
Günaydın kızlar nasılsınız listeye girmek için biraz fazlaca çaba gerekecek sanırım
KABAK detoksu zorlamıyorki güzel kabak bulşursam yaparım 1 gün hatta lezziz oluyor .SchonerDuft ben de detoksa töbe ettim :d yaz gelince kabak detoksu yapabilirim ama kabak seviyorum
detokssuz vermek hedefim artık
kitlendiği yerde yaparım ama affetmem
aktif olanlar öncelikli canım menü yazanlar menü yorumları yapanlar ve takım arkadaşlarını motive edenlerKaç kilo verirsek listeye gireriz sen onu de hele
ayran detoksunda yoğurdum güzxel değildi mahvetti beni zor dayandımKABAK detoksu zorlamıyorki güzel kabak bulşursam yaparım 1 gün hatta lezziz oluyor .
sen niye tövbe dedin
öok geçmiş olsun canım spor yapma zaten sağlığın önemli zatengünaydın kızlar
yeni yeni toparlanıyorum ciğerlerimi fena üşütmüşüm
paylaşımlarıma devam edeceğim inşallah
ama spora başlayamıyorum hastalıktan
günaydın kızlar
yeni yeni toparlanıyorum ciğerlerimi fena üşütmüşüm
paylaşımlarıma devam edeceğim inşallah
ama spora başlayamıyorum hastalıktan[/QUOTE
Günaydin canim
ya onu yapana kadar kabak yapaydın keşkeayran detoksunda yoğurdum güzxel değildi mahvetti beni zor dayandım
günaydınnn
aktif olanlar öncelikli canım menü yazanlar menü yorumları yapanlar ve takım arkadaşlarını motive edenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?