- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #296.381
kızlar bugün tartılmadım artı çıkıcam wc sıkıntısı var stresli günler yaşıyorum evimde eşimle biraz sıkıntılarımız var wc mi etkiliyor malesef .
o sebeb ile sabah 1 kupa nescafe ve su ile geçiştirdim . öğlen dışardan yicez muhtemelen çiğ köfte olur akşam da yayla çorbası içerim yanına salata ara öğün gündüz yapmayacam . akşam 1 kupa süt ya da 1 muz yerim nasıl br menü sizce
Kusura bakmayın ya iki gündür giremedim oğlanlar hastada biri susuyor biri başlıyor hiç uyuyamiyorum iki gündür tartılamadım ama bugün tartıldım +700 olmuşum yorgunluktan galiba şuan 102 kiloyumKontrol listesine bildirim bekliyorum kızlar
Kmsl Hnd @Buki_89 @buzmavileylak @cumion @Yasii_ @sedoga blonde ambition @gokyuzundekiturna @Gizembetulyusa E ELF_LR35 @Milana firuze @Sevgiclk @Verano_porteno poncikbirgelincik @masal3487 @Nilar @Sahihuban @3cadianasi tugbaFB
SchonerDuft
ne güzel başlamıştım hastalık yatırdı beniöok geçmiş olsun canım spor yapma zaten sağlığın önemli zaten
Hahahaben kiloda alsam farketmiyor canım zamanım geldimi listedeyim
bu arada çok pis laf koydun heeee
zaten mezun olacak olan var yer açılacak en kötüsü yönetimden oylama isteriz yeter ki siz isteyin burda olmayı biz takılıyoruz canımAnladım canım kısmet
keşke cnm yaya onu yapana kadar kabak yapaydın keşke
tabi ki yılmak yok toparlanınca yaparsın merak etme düzenli spor yapan çok kişi varne güzel başlamıştım hastalık yatırdı beni
yılmak yok ama diyete devam
az gibi geldi öğlene protein ekleyebilsenkızlar bugün tartılmadım artı çıkıcam wc sıkıntısı var stresli günler yaşıyorum evimde eşimle biraz sıkıntılarımız var wc mi etkiliyor malesef .
o sebeb ile sabah 1 kupa nescafe ve su ile geçiştirdim . öğlen dışardan yicez muhtemelen çiğ köfte olur akşam da yayla çorbası içerim yanına salata ara öğün gündüz yapmayacam . akşam 1 kupa süt ya da 1 muz yerim nasıl br menü sizce
zaten mezun olacak olan var yer açılacak en kötüsü yönetimden oylama isteriz yeter ki siz isteyin burda olmayı biz takılıyoruz canım
Geçmiş olsun ca yılbaşı sonrası + normal ama dikkat edersen cumaya kadar normale dönerKusura bakmayın ya iki gündür giremedim oğlanlar hastada biri susuyor biri başlıyor hiç uyuyamiyorum iki gündür tartılamadım ama bugün tartıldım +700 olmuşum yorgunluktan galiba şuan 102 kiloyum
hmm süt içerim olmazsa 1 kupa tarçınlı ya da kahveli .az gibi geldi öğlene protein ekleyebilsen
bir de akşam meyve yemek direk şekeri yükseltiyor
ben gündüz yiyorum
akşam yemeğinden sonra da hiç bir şey yemiyorum
sıvı ağırlıklı beslenmek bırakınca kilo aldırır mı acaba ?Ben cumaya kadar sadece sıvı ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum biraz şok bir diyet olacak ben bir aydır diyet yaptığım için vücutta bir alışma evresi oluştu galiba şoklarsam biraz iyi olur herhalde
iyiyim kuzum sen nasılsın?ayva sevmiyorum yoksa denicektim
niye genelde nilay keçecinin detoksları verdiriyor
günaydın poncik nasılsın
takıldığımızda nilay keçecinin detokslarını deneriz onlar çok iyi verdiriyor bir de yenilebilir şeyleraynen ben de 59ları göreyim tıkandığı yerde bişeyler yaparım geçen sene yeşilçayla 58 görmüştüm epey bi yiyemedim onun üstüne sonra salak gbi tekrar aldım
İYİYİM canım ölçülerimi gördün mü nasıl incelmiş belimiyiyim kuzum sen nasılsın?
ohaaa 8 kaloricik miKABAK detoksu zorlamıyorki güzel kabak bulşursam yaparım 1 gün hatta lezziz oluyor .
sen niye tövbe dedin
sen protein candır de
60 sn plank 8 kalori yakıyormuş bundan sonra yaktığım kalorileri saymaya karar verdim
evet 8 kaloriyi beğenmedin miohaaa 8 kaloricik mi
proteini detokstan saymıyorum ben , o bi yaşam biçimi
gçen sene sütlü yeşilçay detoksu yaptım cnmtakıldığımızda nilay keçecinin detokslarını deneriz onlar çok iyi verdiriyor bir de yenilebilir şeyler
yeşilçay bende içmeye calışıcam günde 2 kere
hepimiz yaptık bi hata bundan sonra hatasız devam etmek olsun hedefimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?