Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar bugün tartılmadım artı çıkıcam wc sıkıntısı var stresli günler yaşıyorum evimde eşimle biraz sıkıntılarımız var wc mi etkiliyor malesef .
o sebeb ile sabah 1 kupa nescafe ve su ile geçiştirdim . öğlen dışardan yicez muhtemelen çiğ köfte olur akşam da yayla çorbası içerim yanına salata ara öğün gündüz yapmayacam . akşam 1 kupa süt ya da 1 muz yerim nasıl br menü sizce

Bence az menü öğlen çiğ köfte yerine sebze yada tavuk ızgara kofte gibi birşey yeme şansın yok mu

Kusura bakmayın ya iki gündür giremedim oğlanlar hastada biri susuyor biri başlıyor hiç uyuyamiyorum iki gündür tartılamadım ama bugün tartıldım +700 olmuşum yorgunluktan galiba şuan 102 kiloyum

ben kiloda alsam farketmiyor canım zamanım geldimi listedeyim
bu arada çok pis laf koydun heeee
Hahaha ozman hızlanması gereken benim napıcam seni de gördüm korkudan detoks da yapamıyorum bende zatn detoks sonrası hep + oluyorum yandııımm sen önce girersin ozman kesin

az gibi geldi öğlene protein ekleyebilsen
bir de akşam meyve yemek direk şekeri yükseltiyor
ben gündüz yiyorum
akşam yemeğinden sonra da hiç bir şey yemiyorum

Kusura bakmayın ya iki gündür giremedim oğlanlar hastada biri susuyor biri başlıyor hiç uyuyamiyorum iki gündür tartılamadım ama bugün tartıldım +700 olmuşum yorgunluktan galiba şuan 102 kiloyum
Geçmiş olsun ca yılbaşı sonrası + normal ama dikkat edersen cumaya kadar normale döner

az gibi geldi öğlene protein ekleyebilsen
bir de akşam meyve yemek direk şekeri yükseltiyor
ben gündüz yiyorum
akşam yemeğinden sonra da hiç bir şey yemiyorum
hmm süt içerim olmazsa 1 kupa tarçınlı ya da kahveli .
öğlen protein yiyemem şimdi sipraiş versem 14 te gelyor sıra çok oluyor öğlen olunca yoğun oluyor
sıvı ağırlıklı beslenmek bırakınca kilo aldırır mı acaba ?

aynen ben de 59ları göreyim tıkandığı yerde bişeyler yaparım geçen sene yeşilçayla 58 görmüştüm epey bi yiyemedim onun üstüne sonra salak gbi tekrar aldım
takıldığımızda nilay keçecinin detokslarını deneriz onlar çok iyi verdiriyor bir de yenilebilir şeyler
yeşilçay bende içmeye calışıcam günde 2 kere
hepimiz yaptık bi hata bundan sonra hatasız devam etmek olsun hedefimiz

ohaaa 8 kaloricik mi
proteini detokstan saymıyorum ben , o bi yaşam biçimi

gçen sene sütlü yeşilçay detoksu yaptım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…