Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hahaha ozman hızlanması gereken benim napıcam seni de gördüm korkudan detoks da yapamıyorum bende zatn detoks sonrası hep + oluyorum yandııımm sen önce girersin ozman kesin
dikkat ettiğinde verebiliyorsan zaten detoks işine hiç girme tıkandığın yerde yaparsın
bi kaç detoks deneyip memnun kaldıklarım var

Sabah ac karnina kefir ictim ben gecen hafta wc sorunununcozdum canm sen de dene istersen

Sabah ac karnina kefir ictim ben gecen hafta wc sorunununcozdum canm sen de dene istersen
Bende pek işe yaarmıyor huzursuz bağırsak sendromu olduğundan ama içerim bir dönem içiyordum iyi hissedyordum bağışıklık sistemini güçlendiriyor
Ben de 2 gun kabak detoksu yapacam.bakalm kahvaltyla basladm kabaklarim pisiyir smdi ben tadini tadini sevmedgmden pul biner baharat ve sarimsakli yogurdu basiyorum kabaga anca gidiyor
kabağa bayılırım herşeklini yerim kimyon çok yakışıyor birzsa pul biber ekledinmi enfes oluyor
Eki Görüntüle 2221226 kar yuzunden cok aksattim 2, haftada 3 4, gun aanca yuruyebildim ins duzene doyayim tekrardan sporsuz gitmiyor benimbacaklarm mahvoldu ama karda yuruken
evde leslie yapsan ?

Merhaba bugünkü menü planımi yazıyorum. Ihlal edersem yazicam ve bana burdan bir arkadaşım önerdiği makul bir sporu yapicam. Spor yapmamak için kesin ihlal etmem:)
Sabah ; iki küçük dilim tam buğday ekmeginden karışık 1 tost, çay
Öğlen yemiyorum geç kahvaltı ettigim için. Ikisi bir arada içerim.
Akşam nohutlu yeşillik salata, Bir kase çorba. 3 kaşık zeytinyağlı türlü. Akşam 8 9gibi üç dilim portakal yerim. Portakal beni acaip tıkıyor ne zaman acıksam iştahımi kesiyor. Bir de Greyfurt kabuğu koklamak. bunu jennifer lopezin yaptığını duymuştum. gerçekten kesiyor.

öğlen 1 meyve yiyebilirsin
akşam diyetisyenin listesinde 1 kase çorba yanına salata ve 4 yk yoğurt olurdu yada 1 soda
sen 3 yk z.yağlı yemek eklemişsin
akşamda meyve yemek şekeri yükseltiyormuş biraz önce br arkadaş söylemişti 200 ml süt içine tarçın koyarsan açlık hissin ve tatlı krizin olmaz

ben başladım bile
öğlen ton balıklı salata yicem bi süre
akşam nohut var ama bugünden sonra tavuk haşlama olayına girişirim bi kaç gün sabahta yumurta, peynir tamam işte
bende onu yiyemiyorum ya o yüzden protein ağırlılı besleneceğimde hep hafta sonunu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…