- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #296.401
aa yok görmedim nasıl incelttin yaİYİYİM canım ölçülerimi gördün mü nasıl incelmiş belim
reformer sayesinde inceldim bak atayım gör wp tanaa yok görmedim nasıl incelttin ya
dikkat ettiğinde verebiliyorsan zaten detoks işine hiç girme tıkandığın yerde yaparsınHahahaozman hızlanması gereken benim napıcam seni de gördüm korkudan detoks da yapamıyorum bende zatn detoks sonrası hep + oluyorum yandııımm sen önce girersin ozman kesin
aa evet bende gruba ilk geldiğimde yapan çok kişi vardı ama denemedim hiçgçen sene sütlü yeşilçay detoksu yaptım cnm
ben başladım bileevet 8 kaloriyi beğenmedin mi
o yaşam biçimine geçelim o zaman
çok geçmiş olsun canımkızlar bebegım atesli giremiyorum foruma 2 gundur en kısa zamanda dahil olaacagım
Sabah ac karnina kefir ictim ben gecen hafta wc sorunununcozdum canm sen de dene istersenkızlar bugün tartılmadım artı çıkıcam wc sıkıntısı var stresli günler yaşıyorum evimde eşimle biraz sıkıntılarımız var wc mi etkiliyor malesef .
o sebeb ile sabah 1 kupa nescafe ve su ile geçiştirdim . öğlen dışardan yicez muhtemelen çiğ köfte olur akşam da yayla çorbası içerim yanına salata ara öğün gündüz yapmayacam . akşam 1 kupa süt ya da 1 muz yerim nasıl br menü sizce
Gecmis olsun kuzuyukızlar bebegım atesli giremiyorum foruma 2 gundur en kısa zamanda dahil olaacagım
Ben de 2 gun kabak detoksu yapacam.bakalm kahvaltyla basladm kabaklarim pisiyir smdi ben tadini tadini sevmedgmden pul biner baharat ve sarimsakli yogurdu basiyorum kabaga anca gidiyorya onu yapana kadar kabak yapaydın keşke
Geçmiş olsunkızlar bebegım atesli giremiyorum foruma 2 gundur en kısa zamanda dahil olaacagım
Bende pek işe yaarmıyor huzursuz bağırsak sendromu olduğundan ama içerim bir dönem içiyordum iyi hissedyordum bağışıklık sistemini güçlendiriyorSabah ac karnina kefir ictim ben gecen hafta wc sorunununcozdum canm sen de dene istersen
kabağa bayılırım herşeklini yerim kimyon çok yakışıyor birzsa pul biber ekledinmi enfes oluyorBen de 2 gun kabak detoksu yapacam.bakalm kahvaltyla basladm kabaklarim pisiyir smdi ben tadini tadini sevmedgmden pul biner baharat ve sarimsakli yogurdu basiyorum kabaga anca gidiyor
evde leslie yapsan ?Eki Görüntüle 2221226 kar yuzunden cok aksattim 2, haftada 3 4, gun aanca yuruyebildim ins duzene doyayim tekrardan sporsuz gitmiyor benimbacaklarm mahvoldu ama karda yuruken
kızlar bebegım atesli giremiyorum foruma 2 gundur en kısa zamanda dahil olaacagım
teşekkür ederim 5 seans sonra tekrar ölçüm yapacaz o zamana kadar da 5 cm inceltmek istiyorum .SchonerDuft belin çok güzel incelmiş canm tebrikler
öğlen 1 meyve yiyebilirsinMerhaba bugünkü menü planımi yazıyorum. Ihlal edersem yazicam ve bana burdan bir arkadaşım önerdiği makul bir sporu yapicam. Spor yapmamak için kesin ihlal etmem:)
Sabah ; iki küçük dilim tam buğday ekmeginden karışık 1 tost, çay
Öğlen yemiyorum geç kahvaltı ettigim için. Ikisi bir arada içerim.
Akşam nohutlu yeşillik salata, Bir kase çorba. 3 kaşık zeytinyağlı türlü. Akşam 8 9gibi üç dilim portakal yerim. Portakal beni acaip tıkıyor ne zaman acıksam iştahımi kesiyor. Bir de Greyfurt kabuğu koklamak. bunu jennifer lopezin yaptığını duymuştum. gerçekten kesiyor.
bende onu yiyemiyorum ya o yüzden protein ağırlılı besleneceğimde hep hafta sonunu bekliyorumben başladım bile
öğlen ton balıklı salata yicem bi süre
akşam nohut var ama bugünden sonra tavuk haşlamaolayına girişirim bi kaç gün sabahta yumurta, peynir tamam işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?