Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

teşekkür ederim 5 seans sonra tekrar ölçüm yapacaz o zamana kadar da 5 cm inceltmek istiyorum .
senin ölçüler ne durumda
Canm son zamanlar bayadr tekrar ölcmedim ben bide yıl bası filan girdi ödem yapmısmdr diye bakmyrum ama cuma yada cumartesi belki ölçerim bilmiyorm aslında ben 69 da tekrar ölçüp bir önceki 69 a göre kıyaslayaym diyordum ordan sonrada gene düzenli ölçerim diyordum bende de
göğüs en son 101
Bel = 78 idi canm benim belim vucuda gőre ince zaten popoda 105filandi galiba yani kumsaati vucut sekli canm bel ince ama alt göbek var tabi canm karn ve bel kismı diğer bolgelere gore en cabuk incelen kisim zaten benim ki de oyuk artk burda inslh beli 60lara kadar indirip tam manken beline çeviricem

zlarrr ya ne yapıyordunuz böyle inceliyorsunuz SchonerDuft sordum ama cevap vermedi sırrını açıklamak istemiyor heralde

Evet dedikleriniz çok daha makul. Meyveyi öğlen yesem.iyi olur ama ise hep geç kaldığımdan hazirlayamiyorum ya da unutuyorum. Akşam da süt içeceğim meyve yerine hem güzel uyutur. Teşekkür ederim cevap için. Benim yediklerinin miktarı değil de zamanlaması sıkıntı sanırım.

zlarrr ya ne yapıyordunuz böyle inceliyorsunuz SchonerDuft sordum ama cevap vermedi sırrını açıklamak istemiyor heralde
Canm bugum kac yerde yazdi aslinda o yaptigi sporu tatlm ben de harzamn yaziyorum burda evde spor aletlerim var suan cok bisiklete agirlik verdim ama normalde plank,sguat,plates çemberi ile kol ve göğüs,köptü ve mekik yapıyordum ben canm 68-69 olunca onlara tekrar basliycam simdi trambolin+bisiklet yapiyorum ama yillardir ben hep diyeti biraksamda spor hayatimda oldugu icin genel olarak kiloma gore belim filan boyle ince canm bide vucut tipi ve orantisindan da şansliyim ama mesale beli kilosuna gore daha kalin olanlar icin com guzelbel hareketleri var yani bu biraz kişisel hangi bolgeye ne ihtiyac olduguna bagli hareketler yapilmali yani ama vucudun orantiliysa benim gibi plank,kopru,sguat gibi tum vucudu sikilastirip tum kaslari guclendiren genel hareketleri yapabilirsin

Anladım canım benim simit bölgem var ya biraz zayıflayim bölgesel çalışırım

bende tam tersi hafta içi çok rahat uyguluyorum
çünkü hafta sonu ara öğün olmuyor 2 öğün besleiyorum
hafta sonu eşimle 1 gün geçiriyoruz genelde kahvaltımız çeşitli oluyor ondan dolayı kolay geçiyor . hafta içi yemek hazır gelince evden getirmeye üşeniyorum
Ayyyy kızlar bugün dışarda işim vardı o kadar çok yürüdüm ki keşke adımsayarı açsaydım öldüm yorgunluktan şimdi sütlü kahve içiyorum
afiyet olsun ortalama ne kadar yürüdün

bence de 69 a varınca ölçüm yap belin ne güzel inceymiş basenler çok geniş değilse dengeli bir vücudun var gibi . maşallah

zamanla kişiye göre olmalı kaçta uyanıp kaçta kalktığın önemli . hareket durumun nasıl

hafta sonu eşimle 1 gün geçiriyoruz genelde kahvaltımız çeşitli oluyor ondan dolayı kolay geçiyor . hafta içi yemek hazır gelince evden getirmeye üşeniyorum

evet senin öğle yemekleri sıkınntı
hafta sonları yapmaya çalış bari
yada eşin akşamcı olduğunda hafif geçirmeye çalış

bence de 69 a varınca ölçüm yap belin ne güzel inceymiş basenler çok geniş değilse dengeli bir vücudun var gibi . maşallah
Canm gogus ve popo esit diyebilirim belde onlardan 23-25 santim filan ince yani altın oran denilen istenen vucut tipine zaten sahibim ben zayif olsam tam 90-60-90 olucam mesala sporu bırakmadigm icin canm 69iken 78 olan belim suan 71ikende olcdum 78 santim gene ama detaylı diger yerlerimi olcmedim gogus popo filan zaten cok az oyunuyor gerek bile gormedim obdan canm ama bacaklar da incelme lazim bide şu simit bolge alt karin filan ben istiyorum ki karnım düm düz olsunkarnda sıfır yağ olsun istiyorum canm zaten yol uzun 58 e kadar olur insallah sen bacakları yazmissin ama tam neresinden ölcűyorsun canm

Canım

10.00 adım atmışımdır.... bi de benim evim 4. Kat asansör YÖK... bugün 5 defa inip çıktım... akşamda kızım erken uyursa 3 mile Leslie ve 50 sguat yaparım yeter dimiiiii

Canım 58 olursan zaten göbek kalmaz... mekik fazla çekersen göbeğinde gitmiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…