- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #296.421
bende tam tersi hafta içi çok rahat uyguluyorumbende onu yiyemiyorum ya o yüzden protein ağırlılı besleneceğimde hep hafta sonunu bekliyorum
Geçmiş olsun canım neyi varkızlar bebegım atesli giremiyorum foruma 2 gundur en kısa zamanda dahil olaacagım
Cnm sen ne yapıyorsun bu kadar incelme olmuş maşallahteşekkür ederim 5 seans sonra tekrar ölçüm yapacaz o zamana kadar da 5 cm inceltmek istiyorum .
senin ölçüler ne durumda
Canm son zamanlar bayadr tekrar ölcmedim ben bide yıl bası filan girdi ödem yapmısmdr diye bakmyrum ama cuma yada cumartesi belki ölçerim bilmiyorm aslında ben 69 da tekrar ölçüp bir önceki 69 a göre kıyaslayaym diyordum ordan sonrada gene düzenli ölçerim diyordumteşekkür ederim 5 seans sonra tekrar ölçüm yapacaz o zamana kadar da 5 cm inceltmek istiyorum .
senin ölçüler ne durumda
zlarrr ya ne yapıyordunuz böyle inceliyorsunuzCanm son zamanlar bayadr tekrar ölcmedim ben bide yıl bası filan girdi ödem yapmısmdr diye bakmyrum ama cuma yada cumartesi belki ölçerim bilmiyorm aslında ben 69 da tekrar ölçüp bir önceki 69 a göre kıyaslayaym diyordum ordan sonrada gene düzenli ölçerim diyordumbende de
göğüs en son 101
Bel = 78 idi canm benim belim vucuda gőre ince zaten popoda 105filandi galiba yani kumsaati vucut sekli canmbel ince ama alt göbek var tabi canm karn ve bel kismı diğer bolgelere gore en cabuk incelen kisim zaten benim ki de oyuk artk burda inslh beli 60lara kadar indirip tam manken beline çeviricem
Evet dedikleriniz çok daha makul. Meyveyi öğlen yesem.iyi olur ama ise hep geç kaldığımdan hazirlayamiyorum ya da unutuyorum. Akşam da süt içeceğim meyve yerine hem güzel uyutur. Teşekkür ederim cevap için. Benim yediklerinin miktarı değil de zamanlaması sıkıntı sanırım.öğlen 1 meyve yiyebilirsin
akşam diyetisyenin listesinde 1 kase çorba yanına salata ve 4 yk yoğurt olurdu yada 1 soda
sen 3 yk z.yağlı yemek eklemişsin
akşamda meyve yemek şekeri yükseltiyormuş biraz önce br arkadaş söylemişti 200 ml süt içine tarçın koyarsan açlık hissin ve tatlı krizin olmaz
Canm bugum kac yerde yazdi aslinda o yaptigi sporu tatlm ben de harzamn yaziyorum burda evde spor aletlerim var suan cok bisiklete agirlik verdim ama normalde plank,sguat,plates çemberi ile kol ve göğüs,köptü ve mekik yapıyordum ben canm 68-69 olunca onlara tekrar basliycam simdi trambolin+bisiklet yapiyorum ama yillardir ben hep diyeti biraksamda spor hayatimda oldugu icin genel olarak kiloma gore belim filan boyle ince canm bide vucut tipi ve orantisindan da şansliyim ama mesale beli kilosuna gore daha kalin olanlar icin com guzelbel hareketleri var yani bu biraz kişisel hangi bolgeye ne ihtiyac olduguna bagli hareketler yapilmali yani ama vucudun orantiliysa benim gibi plank,kopru,sguat gibi tum vucudu sikilastirip tum kaslari guclendiren genel hareketleri yapabilirsinKı
zlarrr ya ne yapıyordunuz böyle inceliyorsunuzSchonerDuft sordum ama cevap vermedi sırrını açıklamak istemiyor heralde
Anladım canım benim simit bölgem var ya biraz zayıflayim bölgesel çalışırımCanm bugum kac yerde yazdi aslinda o yaptigi sporu tatlm ben de harzamn yaziyorum burda evde spor aletlerim var suan cok bisiklete agirlik verdim ama normalde plank,sguat,plates çemberi ile kol ve göğüs,köptü ve mekik yapıyordum ben canm 68-69 olunca onlara tekrar basliycam simdi trambolin+bisiklet yapiyorum ama yillardir ben hep diyeti biraksamda spor hayatimda oldugu icin genel olarak kiloma gore belim filan boyle ince canm bide vucut tipi ve orantisindan da şansliyim ama mesale beli kilosuna gore daha kalin olanlar icin com guzelbel hareketleri var yani bu biraz kişisel hangi bolgeye ne ihtiyac olduguna bagli hareketler yapilmali yani ama vucudun orantiliysa benim gibi plank,kopru,sguat gibi tum vucudu sikilastirip tum kaslari guclendiren genel hareketleri yapabilirsin
hafta sonu eşimle 1 gün geçiriyoruz genelde kahvaltımız çeşitli oluyor ondan dolayı kolay geçiyor . hafta içi yemek hazır gelince evden getirmeye üşeniyorumbende tam tersi hafta içi çok rahat uyguluyorum
çünkü hafta sonu ara öğün olmuyor 2 öğün besleiyorum
afiyet olsun ortalama ne kadar yürüdünAyyyy kızlar bugün dışarda işim vardı o kadar çok yürüdüm ki keşke adımsayarı açsaydım öldüm yorgunluktan şimdi sütlü kahve içiyorum
aletli plates yapıyorum canım arada yoga da yapıyorum yememe dikkat edeydim kilomda giderdi ama kilo duruyorCnm sen ne yapıyorsun bu kadar incelme olmuş maşallah
bence de 69 a varınca ölçüm yap belin ne güzel inceymiş basenler çok geniş değilse dengeli bir vücudun var gibi . maşallahCanm son zamanlar bayadr tekrar ölcmedim ben bide yıl bası filan girdi ödem yapmısmdr diye bakmyrum ama cuma yada cumartesi belki ölçerim bilmiyorm aslında ben 69 da tekrar ölçüp bir önceki 69 a göre kıyaslayaym diyordum ordan sonrada gene düzenli ölçerim diyordumbende de
göğüs en son 101
Bel = 78 idi canm benim belim vucuda gőre ince zaten popoda 105filandi galiba yani kumsaati vucut sekli canmbel ince ama alt göbek var tabi canm karn ve bel kismı diğer bolgelere gore en cabuk incelen kisim zaten benim ki de oyuk artk burda inslh beli 60lara kadar indirip tam manken beline çeviricem
zamanla kişiye göre olmalı kaçta uyanıp kaçta kalktığın önemli . hareket durumun nasılEvet dedikleriniz çok daha makul. Meyveyi öğlen yesem.iyi olur ama ise hep geç kaldığımdan hazirlayamiyorum ya da unutuyorum. Akşam da süt içeceğim meyve yerine hem güzel uyutur. Teşekkür ederim cevap için. Benim yediklerinin miktarı değil de zamanlaması sıkıntı sanırım.
evet senin öğle yemekleri sıkınntıhafta sonu eşimle 1 gün geçiriyoruz genelde kahvaltımız çeşitli oluyor ondan dolayı kolay geçiyor . hafta içi yemek hazır gelince evden getirmeye üşeniyorum
afiyet olsun ortalama ne kadar yürüdün
Canm gogus ve popo esit diyebilirim belde onlardan 23-25 santim filan ince yani altın oran denilen istenen vucut tipine zaten sahibim ben zayif olsam tam 90-60-90 olucam mesala sporu bırakmadigm icin canm 69iken 78 olan belim suan 71ikende olcdum 78 santim gene ama detaylı diger yerlerimi olcmedim gogus popo filan zaten cok az oyunuyor gerek bile gormedim obdan canm ama bacaklar da incelme lazim bide şu simit bolge alt karin filan ben istiyorum ki karnım düm düz olsunkarnda sıfır yağ olsun istiyorum canm zaten yol uzun 58 e kadar olur insallah sen bacakları yazmissin ama tam neresinden ölcűyorsun canmbence de 69 a varınca ölçüm yap belin ne güzel inceymiş basenler çok geniş değilse dengeli bir vücudun var gibi . maşallah
10.00 adım atmışımdır.... bi de benim evim 4. Kat asansör YÖK... bugün 5 defa inip çıktım... akşamda kızım erken uyursa 3 mile Leslie ve 50 sguat yaparım yeter dimiiiiihafta sonu eşimle 1 gün geçiriyoruz genelde kahvaltımız çeşitli oluyor ondan dolayı kolay geçiyor . hafta içi yemek hazır gelince evden getirmeye üşeniyorum
afiyet olsun ortalama ne kadar yürüdün
Bazı zamanlar vücut kendini korumaya alıyor o zaman vücudu şaşırtıp farklı bişeyler yapabilirsin bencealetli plates yapıyorum canım arada yoga da yapıyorum yememe dikkat edeydim kilomda giderdi ama kilo duruyor
Canım 58 olursan zaten göbek kalmaz... mekik fazla çekersen göbeğinde gitmiş olurCanm gogus ve popo esit diyebilirim belde onlardan 23-25 santim filan ince yani altın oran denilen istenen vucut tipine zaten sahibim ben zayif olsam tam 90-60-90 olucam mesala sporu bırakmadigm icin canm 69iken 78 olan belim suan 71ikende olcdum 78 santim gene ama detaylı diger yerlerimi olcmedim gogus popo filan zaten cok az oyunuyor gerek bile gormedim obdan canm ama bacaklar da incelme lazim bide şu simit bolge alt karin filan ben istiyorum ki karnım düm düz olsunkarnda sıfır yağ olsun istiyorum canm zaten yol uzun 58 e kadar olur insallah sen bacakları yazmissin ama tam neresinden ölcűyorsun canm
valla süper incelmişsin tebrik ederimreformer sayesinde inceldim bak atayım gör wp tan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?