Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet senin öğle yemekleri sıkınntı
hafta sonları yapmaya çalış bari
yada eşin akşamcı olduğunda hafif geçirmeye çalış
aslında sağlıklı besleniyorum öğlen yemeğini yenge gönderdiğinde prtoeinli oluyor ya mercimek ya et ya tavuk ama kalorisi çok oluyor diyete uymuyor akşamları bu ara çorba salata gidiyoruz . dün yayla çorba yaptım 1 kase içtik sonra yarım elma yarım portakal ile günü kapattık
şöyle hayal ediyorum da muhteşem bir fizik mevcut kilo verince de dahada güzel olcak alt karın için hareketler var ve öğlen ve akşam 4 yk yoğurt eklersen karın yağları daha hızlı gider
en kalın yerinden ölçülüyor ama ben ölçmüyorum spor hocam ölçüyor

zamanla kişiye göre olmalı kaçta uyanıp kaçta kalktığın önemli . hareket durumun nasıl
Isimiz serbest oldugi icin bazen gec uyaniyorum. Kahvaltiyi gec yaparsam ogle yemegini atliyorum. Aksami da hafifi yiyorum. Pek ara ogun sevmiyorum.
Sabah erken kalkarsam öğlen yemek yiyip akşamı salata çorba ile kapatıyorum.
Orta hareketliyim. Leslie 3 mil yapıyordum ama bu ara stresliyim pek enerjim yok.

Canım 58 olursan zaten göbek kalmaz... mekik fazla çekersen göbeğinde gitmiş olur
Belin zaten yok canm ust karnim 67lerde bile icene gitmis oluyor benim alt simit var oraya mekik etki etmiyor onlar alt vucut hareketleriyle eriyor bacak cekip birakma gibi hareketlerle alt karin calisiyor canm bisiklette orayi calistitiriyor yine

Canım

10.00 adım atmışımdır.... bi de benim evim 4. Kat asansör YÖK... bugün 5 defa inip çıktım... akşamda kızım erken uyursa 3 mile Leslie ve 50 sguat yaparım yeter dimiiiii
yeter yeter dah a ne olsun
Bazı zamanlar vücut kendini korumaya alıyor o zaman vücudu şaşırtıp farklı bişeyler yapabilirsin bence
yok ben çok dikkat etmedim herşeyden az az yiyerek vermeye çalışıyorum yine 3 kilo cepte bu ayda 5 kilo vermeye bakacam
valla süper incelmişsin tebrik ederim
dimi sağol kuzum
Kızlar beli nerden ölçüyorsunuz göbek kısmından MI yoksa girintili kısımdan mı bende ölçeyim bakalım
valla videodan bak istersen bana hoca ölçmüştüğ
strese en iyi spor gelir leslie yap ip varmış gibi atla jumping jack yap mutlu da olacaksın bak

Ben de not defterine baktm hem en kalin yerinden hemde dizin 5 parmak ustunden ayri ayri olcmusum canm ben ve bukadar muhabbetin ustune dayanamadm kalkip baktm aayy cok mutlu oldum 69.5 ile su anki bacak olcumu farki sadece 2cm fark var bisikletten dolayi kilo artsada incelik pek bozulmamis canm en ust kalin yer şimdi 64 canm dizim den 5parmak yukarsida 54 69.5 da iken oralar 62 - 52 imiş

Canim leslie yapinca sanki hiv kilo veremeyecekmisim gni hissediyrm yuruyusyahabetkili gibi geliyor brde evn rahatinda kalkipta spor yapmiyrm dger turlu ekemdimi zorluyrm ama havalar byle gderse evde leslie yapmak icin de kendimi.zorlayacam insallah

İnsallah canmm sende cok guzel yurumussun leslie konusunda ben de biraz asilayim bkalm ins ise yarar o da

Canim leslie yapinca sanki hiv kilo veremeyecekmisim gni hissediyrm yuruyusyahabetkili gibi geliyor brde evn rahatinda kalkipta spor yapmiyrm dger turlu ekemdimi zorluyrm ama havalar byle gderse evde leslie yapmak icin de kendimi.zorlayacam insallah
Canm en iyi kalori birincisi zumba olmustu ve bende dogum sonrasi ilk kilalari onla verdim canm dans cok hareketli ve eglenceli verdiriyor internetten zumba videolari ac yap canm ayrica zumba disinda diger sevdigin danslari da yapabilirsin ac muzigi yağlar erisin

ama çok para vermişsin

Zumbayi brnde cok yapt canm cok ise yaryr onu da yapayim iyi ki hatrlattin

Bugün avukat geliyor akşam oturmaya z.yağlı sarma, kıymalı börek, kurabiye, kabak tatlısı, trileçe yaptım sarma hariç hiçbirini sevmediğim için böyle bi menü tercih ettim
Güzel mantık canım sevmediğin şeyleri yapmak hem yememiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…