Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canm senin menun de güzelmiş su da harika

Kahvaltı da yoğurt. 3 hurma. Öglen 14:30 . 3 lahana dolma. 3 yaprak sarma. 3 etlı krep. ( kucuk ince.) Biraz tatlı. Ara 1 dilin portakal. Kurutulmuş hurma. Akşam 20:00 4 hurma 1 kase yoğurt
Spor bisikletle ekmek almaya gotdım geldim cocuklarla kovalamaca.
Annemlere gidicem diye de sabah butun evi hizlica temizledım.

Canmmenun çok güzel ama bezelyenin gi si cok yüksek bezelye patates ve bulgurla bomba yapmssn

Tamam cnm insallah yapacam bundan snra aslnda esim de mesaiye falan kaliyor kocuklari uyutunca coook vaktim kaliyot ben tembellik yapmayi seciyorun bndan snra yaosym insllah

Olur canım öyle yapalım cuma günü izne ayırırız seni geçmiş olsun canım
Sporuna göre az proteinli geldi .
Sporuna hayranım
Masal sahalarda desene afiyet olsun canım
Umarım eşinle olan sıkıntılarınız çözülür,kefir iciyormusun sindirime çok iyi geliyor.
Bu arada herkes çiğköfte yemiş ayy benimde canım çekti
Kefir icsemde etki etmiyo ama alacam bağışıklık sistemi için. Hafta da 1 yenebilir abartmamak şartı ile.
Tamam cnm insallah yapacam bundan snra aslnda esim de mesaiye falan kaliyor kocuklari uyutunca coook vaktim kaliyot ben tembellik yapmayi seciyorun bndan snra yaosym insllah
O zaman hadi spor zamanı

Cok guzel cnm

Cok guzel menu menu afyt olsn cnm

Maşallah

Ohh masallah afiyet olsun

Sabh 1tam 1beyaz yumurta ile yumurta salatasi peynir
Arayarim armut
Oglen 2.5 kabak kendi suyunda pisirdim boool baharat ve sarmsakli yogurtka yedin
Aksam oglenin aynisi
Spor 80 dakika yürüyüş
Su 2 litre daha da icerm bu arada bn gecde 1 litre su icerm ama yazmiyrm onu

Oglen olmamis cnm sarmakar pirinckiyse hiiic olmamis

cember bnde de var yapsam mi acaba yksa zayflamam mi gerek acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…