Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yarın protein yap canım bişey olmaz
Yarını çok hafif geçirmem lazım protein günü yapabilirim hep faydasını görmüşümdür
Doğru diyorsun niye öyle dedim acaba diye düşündüm yazarken karıştırdım sanırım.

Spor yap 300 kaloriye yakın yakman gerek eritmek için
20 dk kadar plates yaptım ama 300 kalori yakmamisimdir,ya şu son kalan 3 kiloyuda versem 56 da olsam mezun olucam da,en azından kızlardan biri girer guruba ben de gurupta olmadan devam ederdim,neyse biraz daha dişimi sıkayim ben

Arkadaşlar geçmişi okuyamadım hepinizden özür dilerim
Bugün öğleden sonra oğlumun okulda kaza geçirdiğini öğrendim, babası almış hastaneye görürmüş bende kısa sürede yanında oldum muayenesi yapıldı MR çekildi menüsküs tespiti yapıldı. Yarın sabah karar verilecek ama büyük olasılıkla ameliyat olacak. Çok üzgünüm ve mutsuzum. Ayrıca çokta yorgunum çocuklar uyumuşken biraz dinleneyim.
Hepinize sevgiler, iyi geceler

Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah.

Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah.
Teşekkür ederim canım Allah dermansız dertler vermesin.Anne olunca anlarsın dedikleri duygu bu işte. Bana olsun, onlara bişey olmasın diyorum
Bugün seninki de huysuzmuş, umarım iyidir artık.
Allah hepimizin çocuklarına sağlıklı uzun ömürler versin.

Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun . Acil şifalar dilerim cok zor ve üzücü bir durum

Gecmis olsun Allah sifa versin ccanm yaa cok uzuldum

çok geçmiş olsun cnm

aslında isim de değiştirmek istiyorum da bulamadım arkadaşım gördü rahatsız oldum
isim bende değişmek istiyordum ama bende bulamamıştım vazgeçtim
isim konusunda belki SchonerDuft bize yardım eder :)
benim arkadaşlarım buradan bi haberler :)

kuzum siz bi okutun kendinizi nazar var üzerinizde
çok geçmiş olsun ameliyatsız atlatır inşallah

Sorma canım ya kucağa alınca susuyor yatirinca kıyameti koparıyor sözde uyuyor ama kollarım tutmuyor gece 1 den sonra uyudu.

3 aylık bebeksin uyusana en son eşime dedim al sen uyut ben wc gidiyom diye çıktığımda eşim pışpışlarken helak olmuştu büyük kızımı da o uyuttu uyuduklarinda da zafer benim diyor

Yaaa canım benim çok geçmiş olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…