- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #296.521
Teşekkür ederim canım. Senin spor daha güzel ben bebekten anca bu kadar yapabiliyorum :)Harika canm menű +spor + su hepsi süper
Yaaaaa çok güzel menü kıskandım valla
Yarını çok hafif geçirmem lazım protein günü yapabilirim hep faydasını görmüşümdürYarın protein yap canım bişey olmaz
20 dk kadar plates yaptım ama 300 kalori yakmamisimdir,ya şu son kalan 3 kiloyuda versem 56 da olsam mezun olucam da,en azından kızlardan biri girer guruba ben de gurupta olmadan devam ederdim,neyse biraz daha dişimi sıkayim benDoğru diyorsun niye öyle dedim acaba diye düşündüm yazarken karıştırdım sanırım.
Spor yap 300 kaloriye yakın yakman gerek eritmek için
Kıyamam ya benimki de bugün çok huysuz.Yaa kızı uyuttum tam spora başlıcam benim cadı uyandı hala sallıyorum ... neyse bugün dılarda yürümüştüm zaten yarına inşallah
Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah.Arkadaşlar geçmişi okuyamadım hepinizden özür dilerim
Bugün öğleden sonra oğlumun okulda kaza geçirdiğini öğrendim, babası almış hastaneye görürmüş bende kısa sürede yanında oldum muayenesi yapıldı MR çekildi menüsküs tespiti yapıldı. Yarın sabah karar verilecek ama büyük olasılıkla ameliyat olacak. Çok üzgünüm ve mutsuzum. Ayrıca çokta yorgunum çocuklar uyumuşken biraz dinleneyim.
Hepinize sevgiler, iyi geceler
Teşekkür ederim canım Allah dermansız dertler vermesin.Anne olunca anlarsın dedikleri duygu bu işte. Bana olsun, onlara bişey olmasın diyorumCanım benim çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah.
Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun . Acil şifalar dilerim cok zor ve üzücü bir durumArkadaşlar geçmişi okuyamadım hepinizden özür dilerim
Bugün öğleden sonra oğlumun okulda kaza geçirdiğini öğrendim, babası almış hastaneye görürmüş bende kısa sürede yanında oldum muayenesi yapıldı MR çekildi menüsküs tespiti yapıldı. Yarın sabah karar verilecek ama büyük olasılıkla ameliyat olacak. Çok üzgünüm ve mutsuzum. Ayrıca çokta yorgunum çocuklar uyumuşken biraz dinleneyim.
Tsklet cnmm insallahSağol canmbugün senin ki de kusursuz olmuş bőyle devam
Tskler cnmKabaga bayılırım afiyet olsun güzel menü
Gecmis olsun Allah sifa versin ccanm yaa cok uzuldumArkadaşlar geçmişi okuyamadım hepinizden özür dilerim
çok geçmiş olsun cnmArkadaşlar geçmişi okuyamadım hepinizden özür dilerim
isim bende değişmek istiyordum ama bende bulamamıştım vazgeçtimaslında isim de değiştirmek istiyorum da bulamadımarkadaşım gördü rahatsız oldum
kuzum siz bi okutun kendinizi nazar var üzerinizdeArkadaşlar geçmişi okuyamadım hepinizden özür dilerim
Sorma canım ya kucağa alınca susuyor yatirinca kıyameti koparıyor sözde uyuyor ama kollarım tutmuyor gece 1 den sonra uyudu.Teşekkür ederim canım Allah dermansız dertler vermesin.Anne olunca anlarsın dedikleri duygu bu işte. Bana olsun, onlara bişey olmasın diyorum
Bugün seninki de huysuzmuş, umarım iyidir artık.
Allah hepimizin çocuklarına sağlıklı uzun ömürler versin.
Canım benim kızım hep huysuzzzzKıyamam ya benimki de bugün çok huysuz.
Yaaa canım benim çok geçmiş olsunnnArkadaşlar geçmişi okuyamadım hepinizden özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?