Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sağol canım bide karnım ağrıyo niyeyese yaa...
ya ben var ya sana şaşıyorum kızım.Valla yarım bile olsan sporunu işini gücünü bırakmıyonBen de hala spor yapcam yani((

ahhh balımm yaa wlla unutmamışsınn ayy duygulandım bak şimdi canım arkadaşım benim yaa

eee herlade yani.Önemlisin dios o kadar.Boş laf olarak diil yani

günaydın kızancıklar neediniz:)
ben biraz buruğum.çok eski bi komşumuz vardı o taşınıyo.Çocukluğumun hatıraları teker teker yanımdan ayrıliii.Yaşlanıyom beyaf:))

zor kuzu alıştığın insanlardan ayrılmak...........

kıs ilk taksidi olurmu çoğunu çıkarır
kızlarr miğdem ağrıyo uff.....
geçmiş olsun canım.............
k.k ban çok güzel bi doğum günü msj atmış çokk beğendim kızlarr:92:

doğum gününmü nice mutlu yaşlara...........

ya ben var ya sana şaşıyorum kızım.Valla yarım bile olsan sporunu işini gücünü bırakmıyonBen de hala spor yapcam yani((

eee herlade yani.Önemlisin dios o kadar.Boş laf olarak diil yani

napam kuzu,birirkince daha zor oluyo.......................

spor pek uyapamıyom kuzu yanlış hatırlıyosun

napam kuzu,birirkince daha zor oluyo.......................

spor pek uyapamıyom kuzu yanlış hatırlıyosun

kuşum koşu bandı olan sen diilmiydin?benim hatlar karıştı ya da.
Ya bu arada benim sayfada sorunlar var.Bazı mesajları özellikle sayfa arasındaki mesajları çok sonra gösteriyo.Ben de yorumları saçma sapan zamanda yapmak zorunda kalıyorum yaaasize de oluyo mu

seli wallaa canım çocuk annesisin ve kilona bakıyorum daa
inan
başka bişey diyemiyoumm

kuzum bu arada doğum günüm yarın ama k.k erken kutlamışş:26::26::26::26:

inan
başka bişey diyemiyoumm

sorma kız bence de sence.Biz hiç çocuksuz böleyke bi de çocuk olsa kim bilir nası bi donbili oluruzUyanık kk.Bize fark atıyo aklınca

fatoşumm o sabahtan beri öyle sanırım bi sorun var bende aynısını söeldim çünki

e tabi ki o sözümüz var yani.Şu kilolardan kurtulalım da filinta gibi olalım.Sonra buluşalım ya.

aynen bacımmm walla sen gelmezsen eğğer olmadı ben cumadan atlayıp otobuse gelcemm oralara
yıllık izinim de var zatennnn

sorma kız bence de sence.Biz hiç çocuksuz böleyke bi de çocuk olsa kim bilir nası bi donbili oluruzUyanık kk.Bize fark atıyo aklınca

yokkk ama hayatım vericez bu kilolarıı ben inanıyorummm yeşil çayda aldım yaa onada güveniyorum azcıkk
birgün çizelgemizi bi bakıcazzz anammmmmmmmmm nekkadann vermişiz diycez
ama tabi önemli olan sağlıklı ve geri gelmeyecek şekilde vermek kovacaz bacım bu kiloları başka yolu yokkk

ay çok güüzzeeell olur canım.Yanlız bi sorunumuz olur o zamana.Burada sahil yok malesef.Ve köy gibi bi yer burası.En yüksek bina 5 katlı.Bi de kocaaaammmaaannn bi oteli var meşhurrr 11 katlı.İşte en uzun binası buranın orası.Ve deeee tabii kii 4 yıldızlı bi oteldışardan perdeleri bile saçma sapan farklı renkler.Kim bilir içi nasıl 4 yıldızlıdır

Ahh be tertip gel teskere hesabı
neyse inşallah diyelim de gerçek olmasına inanalım.bu arada bebişim içebiliyon mu yeşil çayı?naısl geldi tadı?

ya kızlar kusura bakmazsanız benim çıkmam lazım.yarın görüşürüz beybiler.Dışardan acil çağıırılıyorum.Bi kaç emanet var onları hallediyim de belki akşam üzeri tekrar gelirim.çooookkk öpüldünüz yavrularım

anammmmmmm ne diyonn bacım hadi sahil olmaması çok mühim deildee otell anammmm bide 4 yıldızlıymışş bak bakk

Ahh be tertip gel teskere hesabı
neyse inşallah diyelim de gerçek olmasına inanalım.bu arada bebişim içebiliyon mu yeşil çayı?naısl geldi tadı?

walla canım inan şekrsiz içiyorum bide içinde funda da varr nasıl içiyorum gel bana sorr soğuk içiyorum bi dikişteee anca öyle hemen akabinde su içiyorumm wallaa

tamam balım ne kusuru kolay gelsinn bacımaaa öpüyorumm

fadikk fadikk bende unutmamıştım hatta bugün erken kalktım yarında ilk ben yazarsam ilk ben kutlamış olurum dedim
ama hain domdom kk bizden önce davranmış

ya ben aktardan alıyim diyom yeşil çay ama yengem almıştı vermişti biraz bana deniyim diye
demlemesinede kendinede gıcık olmuştum
hep sallama alıyorum
şimdide bergamot aromalı yeşil çay aldım kokusuda çok güzel
zaten şeker koyarsam ben hiç içemiyom çok sıcak veya soğukda olmuycak ılık olucak iki dikişte tamam

yok canım almayı istiyorum ama evde kalabalık sonradan gözüme batar....

inan
başka bişey diyemiyoumm

canım evlenmeden önce 52 kiloydum ben ama hamileliklerde 88 e kadar çıkıyom

canım walla o bergamaotluyu aradaım taradım marketlerde bulamadımm bu aktardakiler çok acı inan zorla içiyorum ztaennn

fadikk fadikk bende unutmamıştım hatta bugün erken kalktım yarında ilk ben yazarsam ilk ben kutlamış olurum dedim
ama hain domdom kk bizden önce davranmış

ayyy ayyyy balımmmm zaten yarın ya d.günümm sen kutlarsın yine merak etmeeee

aynen yaa 84 kiloyla hamile kalsaydım 110 kiloluk bir top olarak doğum masasına yatardım herhalde
allahın bir bildiği var işte vermemesinde

bide beni düşün bacummm evde kalacamm tamam evlenmeyi düşünmüyozdaaa azcıkta talibiz olsun yinede dimiiiiii işe yoğunlaşmaktan kimseyi görmüyorum kii yahuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…